Leovegas Storten

Je hebt al kunnen lezen hoe het Leovegas aanmelden in z’n werk gaat en nu is het dan ook tijd om je uit te leggen op welke manieren je bij Leovegas kunt storten.  We bespreken hier wat de betalingsmogelijkheden zijn en geven ook gelijk belangrijke zaken zoals transactiekosten en verwerkingstijden aan. Alles wat je wilt weten over het storten bij Leovegas lees je dus in dit artikel

Let op: Leovegas is momenteel niet beschikbaar voor Belgen en Nederlanders. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst en de Beste NL Bookmakers pagina staat klaar voor Nederlanders. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturfDe Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Leovegas storten: betalingsmogelijkheden

Leovegas gaat al even mee en is met name groot in Groot Brittannië. Deze bookmaker biedt zowel de traditionele betalingsmethoden als de nieuwere opties aan. Je hebt hier dus keuze genoeg. Of je nu kiest voor een bankoverschrijving of wedden met Trustly, het kan bij Leovegas. Laten we dan ook snel maar eens gaan kijken welke mogelijkheden deze bookie allemaal aanbiedt.

 

betalingsmogelijkheden bij Leovegas

©Leovegas

Creditcards

Als je een Visa of Mastercard kaart hebt, kun je deze gebruiken om te storten bij Leovegas, de betaling wordt direct verwerkt en is bovendien gratis.  Het minimale bedrag dat je kunt storten in € 10. Het maximumbedrag hangt af van het limiet van je kaart.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  hangt af van kaart
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

PayPal

Paypal is wereldwijd gezien een van de grotere betalingsproviders en ook mogelijk bij Leovegas. Ook hier geldt dat de storting direct op je account staat en er geen verwerkingskosten worden aangerekend door Leovegas. Het kan overigens wel zijn dat Paypal zelf je een percentage van je storting aanrekent.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 1.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Apple Pay

Leovegas gaat goed met z’n tijd mee. Apple Pay laat je gemakkelijk met je iPhone betalen. Hiervoor moet je wel eerst een credit-of debetkaart aan Apple Pay toevoegen.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  hangt af van kaart
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Trustly

Ook Trustly is mogelijk bij deze bookmaker. Storten met Trustly betekent dat je in principe geen account hoeft aan te maken en dus feitelijk je Trustly account gebruikt. Hoeveel je maximum kunt storten hangt af van je instellingen in je Trustly account, het bedrag wordt wel direct kosteloos bijgeschreven

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  hangt af van Trustly instellingen
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Neteller & Skrill

Neteller wordt steeds minder gebruikt in Nederland maar wordt net als Skrill nog steeds aangeboden om te storten bij Leovegas. Bij zowel Neteller als Skrill zien we dat er een maximum stortingsbedrag limiet geldt van € 1.000. Net als bij de andere betalingsmethoden staat het geld direct op je account. Er worden geen transactiekosten aangerekend.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  € 1.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Conclusie Geld Storten bij Leovegas

De procedures om geld te storten bij Leovegas zijn vrij simpel. Je hoeft alleen maar een account aan te maken en kiest voor de betalingsmethode die jou het beste ligt. We zijn erg blij dat zowel Trustly als Apple Pay wordt aangeboden. Ideal ontbreekt maar dat komt vanwege het feit dat Leovegas niet op de Nederlandse markt beschikbaar is. Ook moet je het doen zonder de traditionele bankoverschrijving. Al met al zijn er wat ons betreft genoeg keuzes. Vrijwel alle stortingen zijn zonder kosten en gebeuren direct plaats. Prima dus!

Is er ook een Leovegas Welkomstbonus?

Leovegas heeft verschillende bonussen voor haar spelers beschikbaar maar is momenteel niet beschikbaar in Nederland of België. Hierdoor kun je dan ook geen welkomstbonus claimen. Mocht je nu echt op zoek zijn naar een fantastische bonus dan raden we je echt even aan om onze bookmaker bonussen pagina te bezoeken en daar twee vliegen in één klap te slaan: een beschikbare bookmaker én een bonus vinden.

FAQ - Alles over Leovegas storten

Hoe kan ik bij Leovegas storten?

Bij Leovegas staan er flink wat stortingsmogelijkheden op je te wachten. Tenminste, als je niet uit Nederland of België komt. In onze landen is Leovegas namelijk niet actief. Voor alle andere landen (of zodra ze een NL licentie krijgen) kun je storten met Visa en Mastercard, PayPal, Trustly. Apple Pay en ook Neteller en Skrill. Een goed aanbod van de meest bekende stortingsmogelijkheden. 

Kan je bij Leovegas storten met iDEAL?

Nee, iDEAL is niet mogelijk bij Leovegas. Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is de bookmaker niet beschikbaar in Nederland en dat betekent dus geen iDEAl, helaas.

Is er een Leovegas stortingsbonus beschikbaar?

Er zijn tal van bonussen beschikbaar bij Leovegas. Voor verschillende landen zijn er stortingsbonussen en loyaliteitsbonussen beschikbaar. Voor spelers uit Nederland en België helaas dus niet omdat de bookmaker (nog) niet op onze markt beschikbaar is. 


> Ga naar Leovegas Review