Leovegas aanmelden

Leovegas, de bookmaker met de bekende leeuw als logo, is een van origine Zweedse bookmaker waar je terecht kunt voor je sportweddenschappen met goede odds. Om van de odds gebruik te maken is het wel noodzakelijk om eerst een account te maken bij deze bookmaker. Of dat mogelijk is en hoe je een account kunt creëren bij Leovegas lees je op deze pagina. We zullen ook gelijk kijken hoe je na je registratie kunt storten.

Let op: Leovegas is momenteel niet beschikbaar voor Belgen en Nederlanders. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst en de Beste NL Bookmakers pagina staat klaar voor Nederlanders. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturfDe Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

registratieknop leovegas

Hoe kun je je aanmelden bij Leovegas?

  • Je kan de sign up knop eigenlijk niet missen bij Leovegas. Bovenaan je scherm naast de knop “LOG IN” zie je een grote oranje knop met SIGN UP. Hierop klikken brengt je naar het registratiescherm.
  • Ook kun je eerst de Leovegas app downloaden en daar registreren.
  • De eerste stap die je moet nemen bij Leovegas is de Sports offer selecteren. Alleen zo zorg je ervoor dat je kunt wedden op sportweddenschappen.
  • Na het selecteren van de sports categorie kom je in stap twee van drie terecht.
  • Stap twee betreft het invullen van  je voor– en achternaam zoals deze op je legitimatiebewijs wordt getoond. Ook kies je hier een wachtwoord en vul je je mobiele telefoon en email adres in.
  • Na het invullen van deze velden dien je akkoord te gaan met de privacy voorwaarden en terms & conditions  krijg je nog een keuze op welke manieren je op de hoogte gehouden wilt worden over het laatste Leovegas nieuws en kun je daar naar de laatste stap.
  • Het laatste scherm is je adresverificatie. Hier vul je je adres, huisnummer, postcode maar ook je geboortedatum in. Zodra alles netjes ingevuld is, klik je op “submit and finish” en zit je registratie erop.

stap 1 van 2 leovegas registratie

© Leovegas

Geld storten bij Leovegas

Er zijn veel verschillende manieren om te storten bij Leovegas. Je kunt op vrijwel alle mogelijke manieren geld storten. De meest voorko,mende stortingsmogelijkheden zie je hieronder

  • Creditcard, Paypal, Trustly, Banktransfer, Apple Pay, Neteller, Skrill

Omdat Leovegas geen Nederlandse en Belgische spelers accepteert momenteel wordt er dus ook geen Bancontact of Ideal aangeboden. Toch zijn er genoeg andere mogelijkheden met Trustly wedden, Pay n Play wedden en zelfs Apple Pay. Wellicht dat als Leovegas wel beschikbaar wordt op de Nederlandse of Belgische markt dat we dan iDeal of Bancontact gaan terug zien. Voorlopig is dat echter nog niet het geval.

storten bij Leovegas

© Leovegas

Is er een bonus beschikbaar bij Leovegas voor nieuwe spelers?

Leovegas staat bekend om de goede bonussen en ze bieden momenteel in andere landen wel welkomstbonussen. Voor onze landen is dat op dit moment niet het geval omdat ze hier dus niet actief zijn.  Wellicht dat er in de toekomst verandering aankomt en dat Leovegas een Nederlandse vergunning krijgt in oktober 2012. Houdt onze pagina in de gaten om te zien of Leovegas een vergunning krijgt en of er sprake is van een Leovegas bonus.