LVBet Bonus

LVBet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische sportwedders meer. Kies daarom voor een alternatieve Bookmaker Bonus.

De LVBet bonus is een stortingsbonus van 100% tot maximaal € 50. Het percentage is goed, maar de totale bonus is wat aan de lage kant. Om je bonus te kunnen laten uitbetalen, zal je je bonus plus gestort bedrag, twaalf maal dienen rond te spelen. De minimale noteringen per weddenschap dienen minstens 1.75 te zijn. In totaal heb je 30 dagen de tijd om dit te verwezenlijken.

LVBet Bonus Review
NL Vlag Licht
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 50 ★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 12x storting + 12x bonus   
4. Quotering: 1.75 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen ★★
Beoordeling 6/10
LVBet logo klein 

 

Deze LVBet bonus kan je verkrijgen als nieuwe klant uit Nederland. Storten kan je doen met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill of Neteller.

LVBet Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

LVBet Bonus Voorbeeld

Als je de maximale bonus van 50 euro wenst te ontvangen, zal je minstens 50 euro dienen te storten. Dus als je 50 euro stort, zal je in totaal 100 euro op je account hebben. Deze 100 euro zal je 12 maal dienen rond te spelen, vooraleer je de bonus kan laten uitbetalen. Al de bets met een minimale notering van 1.75 tellen hiervoor mee en dit zowel op single of combo weddenschappen. Twaalf maal rond spelen is veel, maar je hebt wel 30 dagen de tijd om hier in te slagen.

LVBet Bonus Conclusie

De LVBet bonus is niet de beste bonus op de markt, maar is zeker niet slecht. Het percentage van 100%, een verdubbeling van je gestort bedrag is goed. Maar we vinden de 50 euro wat aan de lage kant. Ook de bonus voorwaarden, in dit geval, twaalf maal rondspelen is niet denderend goed. Wat wel goed is aan deze LVBet bonus is dat je kan storten met iDeal. De minimale odds van 1.75 is beter dan gemiddeld, in vergelijking met de andere bookmakers. Ook de tijdsduur van een maand, is ruimschoots voldoende om je bonus rond te spelen. Dat kan je overigens ook via de lvbet app.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie