LVBet Ervaringen & Review

Gaston Dupont
28.02.2018

LVBet Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. LVBet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

LVBet, alweer een interessante bookmaker die inmiddels helaas geen spelers van onze landen meer aanvaardt. Wie wil weten hoe het er vroeger aan toe ging bij LVBet, kan natuurlijk wel verder lezen over onze ervaringen bij deze wedaanbieder. LVBet is een bookmaker die nog maar een paar jaar actief is op de online markt. Ze werken samen met enkele grote providers en hebben een licentie in Malta. De klant staat centraal en daarom staan ze er ook garant op dat ze een perfect klanten support aanbieden. Storten kan je doen via iDeal en er zijn geregeld goede promoties. Ook het wedaanbod is aanzienlijk en daarom krijgt LVBet een score van 8 op 10. Lees hieronder meer voor alle details over LVBet.

LVBet Hoofdpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

LVBet Ervaringen in 10 stappen

Door middel van bovenstaande tabel heb je een eerste indruk kunnen krijgen van onze Beste Bookmakers LVBet Ervaringen. Als je geïnteresseerd bent in meer gedetailleerde informatie dan kan je hieronder verder lezen. Zo komen onder andere LVBet Account Aanmaken en het LVBet Voetbal & Sport Wedden aan bod. Ook LVBet Mobiel en de LVBet Quoteringen worden bespreken. Lees onze volledige LVBet Review & Ervaringen en kom alles wat jij wenst te weten!

1. LVBet Account aanmaken

Het is heel makkelijk om een LVBet account aan te maken. Elke Nederlander kon hier eerder op een banner of foto klikken en kwam onmiddellijk op de site van LVBet terecht. Helaas aanvaarden zij op dit moment niet langer landgenoten. We raden je daarom aan om via onze lijsten een andere bookmaker te kiezen.

2. LVBet Website

De LVBet website is niet toegankelijk voor Belgen en Nederlanders. Onderaan rechts op de pagina, kan je vervolgens de taal wijzigen naar Engels of Duits. In het hoofdmenu kan je dan kiezen tussen casino, sport, virtuele sporten of live bets. Als je sport selecteert, kan je vervolgens je favoriete sport of evenement kiezen. Zodra je een bet plaats, krijg je aan de rechterzijde je bets te zien.

3. LVBet Geld Storten

Voor vele wedders is het belangrijk om met iDeal te kunnen storten. LVBet biedt je deze mogelijkheid aan, dit maakt de stap natuurlijk kleiner om LVBet uit te proberen. Naast deze manier, kan je ook gebruik maken van Paysafecard, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of een bankoverschrijving.

stortingsmogelijkheden LVBet

4. LVBet Uitbetalen

Na de verificatie van je account, kan je overgaan tot een uitbetaling. Als je gestort hebt via Neteller, kan je dit ook laten terugboeken naar Neteller. Ook LVBet past de regel toe, je gebruikte methode van storten, zal ook gebruikt worden om de uitbetaling te laten doen.

5. LVBet Klantenservice

De LVBet Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: support@lvbet.com
  • FAQ Sectie
  • Contactformulier
  • Live Chat
  • Tel: +356 77 041 568

Er zijn verschillende manieren waarop je vragen beantwoordt kunnen worden bij LVBet. De makkelijkste is om de FAQ te raadplegen, maar daar staat natuurlijk niet alles in. Je kan daarom de klantendienst bereiken via Livechat, formulier, email of tel. Hun motto is om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen.

6. LVBet Bonus

Nieuwe spelers bij LVBet kunnen genieten van een LVBet bonus van 100% tot maximaal 50€. Als je de maximale bonus wenst, zal je dus minstens 50€ dienen te storten. Om de bonus vrij te spelen, zal je de bonus plus gestort bedrag twaalf maal dienen rond te spelen. Alle weddenschappen tellen hiervoor mee, zolang de minimale notering van 1.75 gerespecteerd wordt. Je hebt 30 dagen de tijd om de aan deze voorwaarden te voldoen. Zodra je dit verwezenlijkt hebt, kan je overgaan tot een uitbetaling.

7. LVBet Promoties

LVBet doet geregeld promoties en momenteel zijn er 4 promoties waar je van kan genieten. De eerste is de accumulator promotie: zodra je 4 goed hebt, krijg je een extra percentage. Bij 8 of meer dan 8 selecties, krijg je 25% extra. Een tweede promotie is de spicy week starter. Vervolgens zijn er ook nog Winter sport tournament en de Euro footie returns.

8. LVBet Wedaanbod

LVBet spant de kroon met het aanbieden van sporten en evenementen. Er zijn 46 verschillende evenementen waar je op kan wedden, waaronder virtuele sporten, esports, muziek, tv-shows, politiek etc. Op een voetbalwedstrijd, heb je gemakkelijk meer dan 200 weddenschappen waaruit je kan kiezen. Ben je op zoek naar een speciaal evenement waar je op kan gokken, dan zal je dit zeker bij LVBet vinden.

9. LVBet Mobiel Aanbod

LVBet bestaat nog niet zolang en heeft een degelijke desktop website. Hier is ook de mobiele LVBet site op gebaseerd. Jammer genoeg is er nog geen LVBet App beschikbaar. Maar je kan ook prima je weddenschappen plaatsen via de mobiel of tablet.

10. LVBet Quoteringen

Naast het goede wedaanbod blinkt LVBet ook uit in goede quoteringen. Ze zijn niet de beste in de markt, maar scoren toch beter dan het overgrote deel van de bookmakers. Met een score van 5,6% op voetbal en 6,3% in het algemeen, is dit een heel goed punt.

LVBet Beoordeling & Conclusie: 8/10

Bovenstaand heb je alle benodigde informatie over LVBet kunnen lezen. De website is toegankelijk in het Engels of Duits en enkel Nederlanders kunnen zich inschrijven. Het voordeel is wel dat je via iDeal kan storten. Minder sterke punten bij LVBet zijn het ontbreken van een app voor Android en iOS. Ook de bonus kan betere voorwaarden hebben. Sterke punten en redenen om je in te schrijven zijn: veel verschillende soorten weddenschappen, goede quoteringen en een sterke promoties. Ook de 4 opties die je hebt om de klantendienst te bereiken is iets om mee uit te pakken. Bovendien is de geleverde service heel goed.LVBet bonus