Mr. Play Bonus

Vind hier alle info over de Mr. Play sport bonus: de rondspeelvoorwaarden, minimale odds en waarop je moet letten wanneer je sportweddenschappen wil plaatsen bij Mr Play.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Mr Play behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina, of meteen voor de Betcity bonus gaan. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.

Mr Play Bonus details: 7.3/10
Bonus type: Gratis Weddenschap bonus (free bet)
Min storting: € 10
Percentage 100%
Maximum bedrag € 100
Is er een bonuscode? Nee
Voorwaarden kort: 1 x bonus op 2.00(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

Na je storting heb je 14 dagen om het volgende te ondernemen:

€ 100 x 1 op odds van 2.00(+) = € 100 free bet

 

Wie houdt van wedden op sport en op zoek is naar een gratis weddenschap als welkomstbonus, is bij Mr Play aan het juiste adres. Je krijgt namelijk een tien euro gratis weddenschap als eerste stortingsbonus, en dit al vanaf een storting van 10 euro. Een bonuscode is niet vereist. Het opzet van deze Mr Play welkomstbonus tonen we je graag in volgende alinea.

En zo eenvoudig is het; verder komt er niet erg veel bij deze welkomstbonus kijken. Deze risicovrije weddenschap is alvast wel een leuk cadeau voor de nieuwkomers bij Mr. Play. Ben jij alvast overtuigd van de sterkte van deze bookmaker bonus, en wil je meteen registreren en profiteren van de 10 euro gratis weddenschap? Maak dan gebruik van onderstaande knop om je aan te melden bij Mr.Play.

Time to PLAY MrPlay

Mr Play Bonus Voorbeeld

De maximale 100 euro risicovrije bonusweddenschap bij Mr Play krijg je met een eerste storting van € 100 of meer. Je dient vervolgens 100 euro in te zetten op een weddenschap met odds van 2.00 of meer. Nadat je dit hebt gedaan, krijg je automatisch een 100 euro gratis weddenschap toegekend. Deze dien je vervolgens in te zetten op odds van 1.80 of meer, en dit binnen de 14 dagen na registratie. Win je die laatste bet, dan krijg je het winstbedrag toegekend op je accountsaldo.

Mr Play Bonus Conclusie

Deze bookmakers bonus biedt dus een mooi bedrag aan, en het is ook een eenvoudige manier om jouw 10 euro risicovrije weddenschap te claimen. De rondspeelvoorwaarden, waarbij je slechts eenmaal je 10 (of meer) euro hoeft in te zetten, lijkt ons ook niet overdreven. Hou uiteraard rekening met de minimale odds op zowel je eerste weddenschap (2.00+) als je free bet zelf (1.80), en met de 14 dagen vervalperiode.  Wij waren erg tevreden met onze free bet bij Mr Play, en hebben hem zonder hindernissen kunnen vrijspelen – en met winst! Kan jij dat ook?

>> Voetbal bookmakers Nederland <<   >> Sportweddenschappen Belgie  <<