NEObet Ervaringen & Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. NEO.bet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Hier kan je al onze NEO.bet ervaringen terugvinden op basis van wat wij de belangrijkste elementen van een bookmaker vinden. Of NEO.bet een goede keuze voor jou is, vind je hier ook meteen terug. Schrijf je onmiddellijk in via de onderstaande link. Moest je toch nog meer informatie willen dan kan je ook nog verder al onze gedetailleerde NEObet-ervaringen terugvinden. Blijf dus zeker verder lezen!

NEObet is een nieuwe Bookmaker gemaakt door ervaren Duitse betting experts. Met hun 20 plus jaar aan ervaring in de industrie, willen ze voornamelijk met een hands-on aanpak de markt weten te veroveren. Of dat effectief ook gebeurt kunnen we hier terugvinden. Lees gerust nog verder om meer te weten over het storten, wedden, klantenservice, en uitbetalingen bij NEObet. Hierna gaan we ook nog dieper in over aanmelden, website, promoties, mobiel wedden, en het quoteringen aanbod. Enkel klanten van Nederland krijgen toegang tot de site, tot spijt van de Belgen.

Neobet ervaringen home page

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers België <<

NEObet Ervaringen in 10 stappen

Aan de hand van bovenstaand schema en introductie kon je op een heel snelle manier kennis maken met onze Beste Bookmakers NEObet Ervaringen. Heb jij echter liever nog meer aanvullende informatie? Lees dan hier verder. Graag lichten wij namelijk elk van de 10 benoemde punten voor jou nogmaals extra toe. Van een NEObet Account Aanmaken tot NEObet Voetbal & Sport Wedden. Hier onderaan vind je het allemaal terug in onze uitgebreide Neobet Review & Ervaringen overzicht.

1. NEObet Account aanmaken

Het aanmaken van een NEObet account is super simpel en duurt slechts een paar minuten. Klik bovenaan op “Sign up” en volg de verschillende instructies en stappen. Na het invoeren van enkele persoonlijke gegevens, ben je al klaar met je account creatie en kan je direct overgaan tot een storting. Let wel op, want uiteraard moeten je gegevens allemaal wel volledig correct ingevoerd worden, dus zorg even dat dit zonder fouten gedaan wordt.

2. NEObet Website

De NEObet website is niet beschikbaar in het Nederlands en heeft een overheersend zwart-witte stijl. De site wordt heel eenvoudig genavigeerd. Alles kan snel terug gevonden worden dankzij een simpel te gebruiken menu, dat een overzicht geeft van verschillende tabbladeren zoals alle live weddenschappen, resultaten en promoties. We kunnen hier dus zeker geen minpunten over vinden, aangezien alles heel vanzelfsprekend werkt bij NEObet.

3. NEObet Geld Storten

NEObet biedt vele mogelijkheden aan om geld te zetten op je account. Helaas kan je niet met iDeal storten. Wel tot de mogelijkheden behoren Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, of Paysafecard. NEObet rekent zoals andere bookmakers nooit kosten aan voor een storting, maar als het toch zou gebeuren dan staat het vermeld bij de methode. Keuze zat dus om te storten bij NEObet.

Neobet betalingsopties

4. NEObet Uitbetalen

Je krijgt bij NEObet veel manieren om je geld te laten uitbetalen. Zoals op andere bookies wordt het geld altijd wel terug gestort op de gebruikte storting methode. Dus als je gaat storten via Skrill, moet je ook via Skrill laten uitbetalen. Een uitbetaling via overschrijving duurt ongeveer 3 werkdagen, en via krediet- of debitkaart kan het tot vijf dagen duren. NEObet rekent ook geen kosten aan voor transacties.

5. NEObet Klantenservice

De NEObet klantendienst is te bereiken als volgt:

    • FAQ sectie
    • live chatfunctie rechtsboven op de website

6. NEObet Bonus

De NEO.bet bonus is een keuze tussen twee verschillende bonussen. Ofwel kies je de 200% Starter bonus tot en met € 50, of de Pro bonus van 100% tot € 150. De starter bonus krijg je als je € 25 stort en deze 5 maal met deposit bijgerekend inzet op odds van minstens 1.50 binnen de 100 dagen, wat zeker niet zo moeilijk is. Als dit klaar is, dan wordt het geld omgevormd in echt geld, en kan je het afhalen. De Pro bonus heeft juist dezelfde voorwaarde, maar is voor 100% tot en met € 150. Dus om het maximum bedrag te krijgen stort je de volle € 150.

Neobet Pro Bonus

7. NEObet Promoties

NEObet heeft geen enkele promoties op hun website staan, behalve de keuze tussen de twee welkomstbonussen. Sommige bookmakers bieden dan ook vaak promoties aan via e-mail, zonder deze op de website zelf te plaatsen. We raden dan ook aan om vaak je mails te checken, alsook je spam, voor mogelijke NEObet emailcampagnes en promoties. Toch zouden we liever meer promoties op de webpagina zelf zien staan.

8. NEObet Wedaanbod

Met ongeveer een 16 tal verschillende sporten biedt NEObet een kleiner aanbod aan dan vele andere Bookmakers. De populairste sporten zoals voetbal zijn duidelijk de focus, en zijn dan ook wel allemaal beschikbaar.  Er zijn redelijk veel weddenschappen voor een gemiddelde Premier League wedstrijd, dus je zal zeker genoeg manieren vinden om weddenschappen te plaatsen.

9. NEObet Mobiel Aanbod

De NEObet website is perfect geoptimaliseerd voor gebruik via mobiele aparaten of je nu een Iphone, android, tablet of PC gebruikt, de webpagina’s worden mooi weergegeven op elk apparaat. Je kan ook heel eenvoudig de App gebruiken. Eender welk aparaat zal dus beslist werken op de NEObet site, dus je hoeft hiervoor geen bang te hebben. Er is dan ook geen NEObet App momenteel beschikbaar.

10. NEObet Quoteringen

Op NEO.bet liggen de quoteringen marges bij voetbal rond de 5.2%, wat best wel goed is in vergelijking met de andere bookmakers. Op andere sporten kan je meestal wedden met bookmaker marges rond de 8%. We zijn dus heel tevreden over de NEObet odds.

NEObet Beoordeling & Conclusie: 6.5/10

Er zijn een aantal positive en negatieve punten bij Bookmaker NEObet: de aanmeldingsprocedure is eenvoudig, over het algemeen is de site redelijk overzichtelijk, met ook nog eens genoeg stortingsmogelijkheden. Ook heeft NEObet ook nog een redelijke mooie keuze voor de welkomstbonus van 100%, of die van 200% aan tegen redelijk degelijke bonusvoorwaarden. Mobiel wedden is heel eenvoudig via de mobiele versie van de website of via de app. Met een kleiner maar toch nog wel ok aanbod aan verschillende weddenschappen in diverse sportdisciplines en competities. Deze bookmaker is zeker nog een  betrouwbare aanrader. Schrijf je dus nu nog in, en probeer NEObet zelf ook even uit.

Neobet Pro Bonus