NEObet App

NEObet veel tijd gestoken in een goede NEObet mobile site te ontwikkelen, die ook nog eens beschikbaar is met een speciale NEObet app. We zullen hieronder zowel de NEObet app als de NEObet mobiele site bespreken. Lees ook de Neobet review voor meer diepgaande info!

NEObet Mobile Website

De NEObet mobiele website ziet er ongeveer hetzelfde uit als de desktop versie. Eerst heb je rechtsboven de mogelijkheid om je voor een account te registreren of om je in te loggen. Het menu kan je linksboven terugvinden met hoofdtopic’s zoals resultaten, Sportsbook, promo en favourites. Onder het menu heb je de belangrijkste weddenschappen van het moment met alle odds erbij staan.

Let op: NEOBet is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. NeoBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

NEObet App Downloaden

Hieronder beschrijven we hoe je het best je NEObet App kunt downloaden via de verschillende opties. Alle opties zoals Android, IOS, en Microsoft worden besproken zowel als de mobiele versie van de NEObet website. Lees dus rustig verder.

NeoBet:                                                                Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Grootte 11,8 MB 54 MB
Updates regelmatig maandelijks
Storten
Uitbetalen

 

NEObet App Android

De NEObet Android App is momenteel nog niet beschikbaar. Van het moment dat NEObet deze App heeft ontwikkeld, kan je hier onze ervaringen terugvinden. Kijk dus zeker later nog eens terug, we updaten deze pagina zodra er meer nieuws is. Momenteel kan je wel de fantastische mobiele versie van de site gebruiken.

apps installeren Android

NEObet App iPhone

De NEObet App voor Iphone kan je downloaden via de App store. De app werkt heel eenvoudig en ziet er ongeveer hetzelfde uit als de mobiele versie van de website. Als je een IOS toestel hebt, probeer dan zeker de IOS App eens uit!

neobet Mobile website

Neobet App Ervaringen

De NEObet IOS versie werkt naar behoren, en we kunnen er niets slecht over zeggen De Android en Microsoft versie bestaan helaas nog wel nit. Laten we het dan in plaats hiervan nog even over de mobile website hebben. Hij draait vlot, is ook heel netjes en overzichtelijk afgewerkt en is zeer eenvoudig te navigeren. Je hoeft helemaal niet veel van computers en smartphones te weten om goed met de site te kunnen omgaan. Het kunnen personaliseren van je favoriete sporten is ook een sterk pluspunt. Al bij al zijn we best tevreden over de NEObet App. Wel willen we liefst ook een Android App beschikbaar hebben, maar daar zullen we nog moeten op wachten.

Neobet Pro Bonus