NetBet Klantenservice

De NetBet Helpdesk hoort net als het aanbod aan sportweddenschappen zelf tot de sterke punten bij deze online bookmaker. Je hebt een weelde aan keuze en kunt zo elke keer kiezen voor een contactmethode, die heel goed bij je past. Op de pagina van de bookmaker vind je onder meer een FAQ, klantenservice via telefoon en e-mail en een live-chat. Beneden op deze pagina presenteren we je ook nog even de bonus, want bij NetBet kun je met onze bonuscode een nog hogere bonus voor je eerste storting ontvangen. Heb je nu al zin om naar NetBet te gaan? Dan volg gewoon onze onderstaande link!

NetBet Klantenservice Algemeen

In het menu bovenaan de homepage van de bookmaker vind je het help center. Dit is de meest gemakkelijk methode, om een antwoord op je vraag te vinden. Onder meer vind je hier informatie over betalingen, over je account, de algemene condities van de bookmaker, sportweddenschappen, bonussen en de contactmogelijkheden.

Klik je hier op contacteren, dan zie je alle mogelijkheden op een enkele pagina. Ten eerste is er een webformulier, waarmee je een e-mail naar de bookmaker kunt sturen. Daaronder vind je ook nog het telefoonnummer van de klantenservice en de live-chat. Ook leuk om te weten – de contactmogelijkheden en ook de vaak gestelde vragen vind je ook beneden in de footer van de bookmaker. Heel belangrijk om te weten – spijtig genoeg is er geen Nederlandstalige klantenservice, net als er geen homepage in het Nederlands bestaat. Kies dus voor een Engelstalige We gaan dus verder met de verschillende mogelijkheden, om de NetBet Helpdesk te contacteren.

NetBet Mail

Als je diepere vragen hebt, bijvoorbeeld over je netbet bonus voorwaarden, kan je uitgebreider antwoord verwachten. Wil je een dergelijk antwoord op je vraag via e-mail? Dan gebruik je best het webformulier van de bookmaker. Hier moet je ten eerste kiezen, welke afdeling je wilt contacteren. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld de klantenservice, de technische service of de marketingafdeling. Nadat je hier hebt gekozen, moet je je voor-en achternaam intikken. Let er op dat deze exact gelijk moet zijn aan je naam in je identiteitskaart. Nu hoef je alleen nog je e-mail adres in een veld achterlaten en kunt daarna aan de slag met je vraag. Bevestig daarna, dat je geen robot bent, en dan verstuur je je bericht. In de meeste gevallen krijg je binnen 24 uur een antwoord op je vraag.

Contacteer de klantenservice van bookmaker NetBet via e-mail

NetBet Telefoon en live chat

Telefonisch contact met de bookmaker is natuurlijk ook mogelijk. Let er op dat de telefonische klantenservice in het Engels enkel tussen 12 en 20 uur beschikbaar is. Deze bereik je via het nummer 0044 203 608 6024. Dit is een heel populaire methode, om de NetBet klantenservice te contacteren, omdat je direct met een medewerker kunt praten. Heb je een dringende vraag buiten de uren van de telefonische klantenservice? Dan heb je twee mogelijkheden. Ofwel ga je zelf op zoek naar een oplossing in de FAQ van de bookmaker. Anders gebruik je de live chat. Hierbij heb je je gebruikersnaam  en e-mail adres nodig, en daarna kies je een onderwerp. Nadat je een chat begint, wordt je zo snel mogelijk verbonden met een medewerker van de bookmaker.

De live-chat laat je medewerkers van bookmaker NetBet contacteren

NetBet FAQ

Ga je zelf graag op zoek naar een oplossing? Dan is de FAQ iets voor jou. Hierbij vind je vaak gestelde vragen met antwoorden. Op een pagina vind je hier ongeveer 20 van de meest gestelde vragen met korte en precieze antwoorden. Heb je een vraag over je account? Of wil je weten, wat het minimale bedrag voor een storting is? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor heel algemene vragen vind je binnen enkele seconden een antwoord. Het is wel spijtig dat het aantal vragen in de FAQ best beperkt is.

NetBet Klantenservice Conclusie

Een weelde aan kanalen wacht op je om de klantenservice van de bookmaker te contacteren. Via het webformulier kun je een vraag achterlaten, en dan krijg je een antwoord via e-mail. Zoek je direct contact met een medewerker? Dan heb je de keuze tussen telefonisch contact en de live-chat van de bookmaker. Let zeker wel op de openingsuren van de bookmaker, deze vallen best mee. Ga je graag zelf op zoek naar een oplossing voor je probleem? Dan vind je de meest belangrijke informatie over je account, sportweddenschappen en nog meer in het FAQ. Lees de vaak gestelde vragen en vind zo meteen een antwoord. De klantenservice van NetBet is gemakkelijk te vinden, en je krijgt er snel een antwoord!

NetBet Algemene Informatie

Bookmaker NetBet is vooral bekend omwille van zijn groot aanbod aan sportweddenschappen en promoties. Maar daarnaast is er ook een fantastische bonus voor je eerste storting. Volg onze link naar de pagina van de bookmaker, open je account en profiteer van onze exclusieve NetBet bonus. In plaats van € 50 krijg je het enorme bedrag van € 200 als je de bonuscode NL200 gebruikt. Dit is een bedrag met een percentage van 100% van je storting. Een heel goede klantenservice, een fantastische bonus – wat wil je nog meer? Ga dus nu meteen aan de slag, plaats een eerste storting en profiteer van dit exclusieve aanbod!

Tot € 200 wachten op je met onze bonuscode NL200 bij NetBet

> Ga naar NetBet Review