NetBet Review & Ervaringen

NetBet

NetBet Review

Geüpdatet op: 03.10.2019
86
Zeer Goed

Experts Waardering

NetBet
Kevin Been
03.10.2019
86

Ervaringen met NetBet

Conclusie:
NetBet verdient een totaalscore van 86 punten. Meld je nu aan of lees onderstaand meer over de andere onderdelen van NetBet!

NetBet is een grote bookmaker en onder andere bekend door haar sponsoring van Steau Boekarest en St. Etienne. NetBet verdient een score van 86 punten mede door haar grote wedden aanbod en uitstekende quoteringen. Lees onderstaand meer over storten, wedden, klantenservice en uitbetalen bij NetBet. Erna komen ook de punten aanmelden, website, bonus, promoties, mobiel wedden en quoteringen aan bod. 

Storten:
Storten is een van de sterke punten van NetBet. Je hebt namelijk de keuze tussen Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en PayPal. Al je stortingen zijn ook nog eens kosteloos en staan direct in je account. 

Uitbetalen:
Je hebt de mogelijkheid om bij NetBet uit te betalen via een bankoverschrijving, Visa/Mastercard terugboeking, Skrill, Neteller en PayPal. Voldoende opties waar verder geen kosten aan verbonden zijn. 

Wedden:
Ook qua wedden aanbod is NetBet is een uitstekende bookmaker. Je kunt namelijk op meer dan 30 verschillende sporten wedden met vaak meer dan 100 verschillende selecties per duel. Ook eSports, politiek en entertainment behoort tot de wedden opties.

Klantenservice:
Mocht je contact willen opnemen met de klantenservice van NetBet dan kan dit via e-mail (webformulier), telefonisch (0044 203 608 6024) of via de live chat. De klantenservice is helaas niet Nederlandstalig maar wel goed bereikbaar.

Via onderstaande tabel kun je op een snelle manier kennis maken met onze NetBet Ervaringen. De 10 belangrijkste punten die een bookmaker omschrijven zijn gewaardeerd. Is NetBet een geschikte bookmaker voor jou? Klik op de gele button onder het schema en meld je aan! Liever meer informatie? Lees dan onder de tabel onze uitgebreide ervaringen.

NetBet Review
1. NetBet Aanmelden
NLD X ENG
2. NetBet storten | 3. NetBet Uitbetalen iDeal
X |X
Bancontact
X | X
Neteller
Skrill
Boeking
PaySafe
| X
4. Klantenservice Telefoon   Chat
5. NetBet Bonus ★★
6. Promoties
7. Wed Aanbod
8. NetBet App
9. Quoteringen
Beoordeling 8,5/10
NetBet logo small

 

NetBet is een bookmaker met reeds meer dan 15 jaar ervaring. Eveneens is het voorzien van alle benodigde licenties wat het een zeer betrouwbare partij maakt. Door de goede website, uitgebreide klantenservice en vele stortingsmethodes is deze bookmaker erg toegankelijk. Daarnaast is haar bookmaker product met een grote hoeveelheid aan sporten en uitstekende quoteringen ook dik in orde. Met een score van 8,5/10 scoort NetBet goed in ons bookmaker overzicht.

Nu aanmelden en storten via bijvoorbeeld Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.

Homepage netbet

>Bookmakers NederlandBookmakers België

NetBet Ervaringen in 10 stappen

Via bovenstaand schema heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers NetBet Ervaringen. Mocht je meer gedetailleerde info wensen dan kun je onderstaand verder lezen. Elk van de 10 punten die tot een bookmaker beoordeling leiden zijn beschreven. Varierend van een NetBet account aanmaken tot het NetBet Sport & NetBet Voetbal aanbod. Ook de NetBet Quoteringen komen aan bod. Bekijk de NetBet Review nu en leer meer over onze NetBet Ervaringen!

1. NetBet Account aanmaken

Nadat je op een van de NetBet aanmeld buttons op onze website drukt, kom je direct op de website van NetBet. Hier kun je vervolgens op ´Bet Now´ klikken en het registratieformulier opent hierna vanzelf. Nadat je je gegevens invult, kun je het registratieproces voltooien.

2. NetBet Website

De NetBet website is helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Je kunt echter wel voor de Engels- of Duitstalige versie kiezen. De website zelf is erg overzichtelijk en eveneens snel. De kleuren zwart/grijs en rood voeren de boventoon. Dit zijn de kleuren die behoren tot de huisstijl van NetBet.

3. NetBet Geld Storten

Een zeer groot voordeel van wedden bij NetBet is dat het alle gangbare stortingsmethodes aanbiedt: Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of een PaySafeCard. Tal van opties die ook nog eens allemaal kosteloos benut kunnen worden! Geld storten bij NetBet is hiermee zeer toegankelijk!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Netbet!

storten Netbet

4. NetBet Uitbetalen

Net als geld storten via veel methodes kan, geldt ditzelfde voor geld uitbetalen. Je kunt er allereerst voor kiezen om uit te betalen via de online wallets Neteller of Skrill. In dat geval staat je uitbetaling nagenoeg direct op je rekening. Een uitbetaling naar je bankrekening is ook mogelijk. Binnen enkele werkdagen ontvang je dan het geld op je rekening. Ook aan uitbetalen zijn geen enkele (administratie)kosten verbonden.

5. NetBet Klantenservice

De NetBet Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • Webformulier (e-mail)
  • Live-Chat
  • Telefoon (0044 203 608 6024)

Bij een goede bookmaker hoort natuurlijk ook een goede klantenservice. NetBet is zowel te bereiken via e-mail (vul het webformulier in op de website), telefoon als live chat. Hiermee kun je dus op elk moment van de dag terecht bij de support en heb je direct antwoord op je vraag. De kwaliteit van de antwoorden is verder ook prima.

6. NetBet Bonus

Op de website van NetBet zul je een welkomstbonus van 50% tot € 50 terugvinden. Aangezien wij als Beste-Bookmakers.com echter graag het maximale eruit halen voor onze bezoekers hebben wij een exclusieve bonus weten te verkrijgen. Door bij je registratie de bonus code NL200 in te geven ontvang je een 50% bonus tot maar liefst € 200! Nadat je eenmaal je stortingsbedrag inzet op odds van 1.60 of hoger ontvang je je 50% bonus. Hierna heb je met 60 dagen ruim voldoende de tijd om je stortings- en bonusbedrag 6x in te zetten op 1.60(+) odds om de bonus vrij te spelen.

Ook krijg je nog eens bij je eerste mobiele weddenschap van € 10 of meer op een odd van 1.60 of hoger, ongeacht het resultaat, € 10 aan bonusgeld cadeau. Dit bonusgeld speel je vrij door 8x in te zetten op odds van opnieuw 1.60 of hoger binnen 60 dagen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Netbet!

Bonus netbet

7. NetBet Promoties

Bij NetBet profiteer je met elke combinatieweddenschap van 3 of meer selecties van een extra winst tot 50% in echt geld. Ook kun je wekelijks een lijstje invullen van 11 verschillende duels en als je alle resultaten goed heb win je meer dan € 20.000 gegarandeerd. Daarnaast heeft NetBet regelmatig tijdelijke Gratis Wedden promoties omtrent bepaalde duels en kun je bijvoorbeeld tickets winnen voor het WK Voetbal.

8. NetBet Wedden Aanbod

NetBet geeft je de mogelijkheid om op meer dan 30 verschillende sporten te wedden. Daarnaast kun je ook inzetten op eSports, entertainment en politiek. Voor vele voetbalwedstrijden heb je de mogelijkheid om op meer dan 100 verschillende selecties in te zetten. Het wedden aanbod is hiermee zeer uitgebreid. Ditzelfde geldt voor live weddenschappen. Nagenoeg elk evenement is beschikbaar voor live weddenschappen met een grote hoeveelheid aan verschillende selecties.

9. NetBet Mobiel Aanbod

Om de toegankelijkheid te optimaliseren heeft NetBet naast haar mobiele website ook een NetBet app ontwikkelt. Deze app is zowel beschikbaar voor Android als iOS en werkt meer dan uitstekend. Zoals eerder aangegeven levert en eerste mobiele weddenschap van € 10(+) op een 1.60(+) odd ook nog eens € 10 bonus op.

10. NetBet Quoteringen

Als we de quoteringen bekijken zien we dat NetBet een aantrekkelijke quoteringen marge aanhoudt. Voor voetbalwedstrijden blijft de marge beperkt tot 4,7% en voor overige sporten ligt deze marge omstreeks 4,9%. Hiermee biedt NetBet bovengemiddeld goede quoteringen en is wedden op de lange termijn winstgevender dan bij vele andere bookmakers.

NetBet Beoordeling & Conclusie: 8,5/10

Bovenstaand heb je uitgebreid onze ervaringen met NetBet kunnen lezen. Het feit dat NetBet een score van 8,5 uit 10 haalt zegt eigenlijk reeds genoeg, NetBet is een top bookmaker! Als enige verbeterpunt kunnen we noemen dat de website (nog) niet in het Nederlandstalig beschikbaar is. Ondanks dat we reeds een exclusieve welkomstbonus hebben weten te bedwingen zouden ietwat flexibele bonus voorwaarden ook nog een verbetering zijn. De overige zaken als stortingsmethodes, uitbetalingsmethodes, klantenservice, wedden aanbod, mobiel wedden en de quoteringen zijn bovengemiddeld goed. Een registratie bij NetBet kunnen we dan ook zeker aanraden!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Netbet!

Bonus netbet