NetBet Review & Ervaringen

Peter Groen
14.09.2017

NetBet review

Hier kom je alles te weten over onze ervaringen met bookmaker NetBet. Aan de hand van een analyse van tien belangrijke criteria beoordelen wij iedere bookie hier op onze site en geven we hen een totaal aantal punten op 10. Lees verder en ontdek hier of NetBet de ideale sportsbook provider is voor jou!

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. NetBet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

NetBet is een bookmaker met meer dan 15 jaar ervaring. Eveneens zijn ze voorzien van alle benodigde licenties, wat het een zeer betrouwbare goksite maakt. Door de grafisch sterke website, uitgebreide klantenservice en vele stortingsmethodes is deze bookmaker erg toegankelijk. Daarnaast is haar bookmaker product met een grote hoeveelheid aan sporten en uitstekende odds ook dik in orde. Met een score van 8,5/10 scoort NetBet goed in ons bookmaker-overzicht.

Nu aanmelden en storten via bijvoorbeeld Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.

Homepage netbet

>Bookmakers NederlandBookmakers België

NetBet Ervaringen in 10 stappen

Via bovenstaand schema heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met de ervaringen van Beste Bookmakers bij NetBet. Elk van de 10 bookmakers-punten die tot een beoordeling leiden, worden in meer detail beschreven. Variërend van een NetBet account aanmaken tot het NetBet Sport & NetBet Voetbal aanbod, en ook de NetBet-odds (quoteringen) komen aan bod. Bekijk de NetBet review nu en leer meer over onze NetBet ervaringen!

1. NetBet Account aanmaken

Als je op de aanmeldknop hieronder drukt, kom je direct op de website van NetBet. Daar kun je vervolgens op ´Join Now´ klikken en het registratieformulier opent hierna vanzelf. Nadat je je gegevens invult, kun je het registratieproces voltooien en je bij Netbet aanmelden.

2. NetBet Website

De NetBet-website is helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Je kunt echter wel voor de Engels- of Duitstalige versie kiezen. De website zelf is erg overzichtelijk en eveneens snel. De kleuren zwart/grijs en rood vormen de huisstijl van NetBet en voeren dan ook de boventoon.

3. NetBet Geld Storten

Een zeer groot voordeel van wedden bij NetBet is dat het alle gangbare stortingsmethodes aanbiedt: Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of een PaySafeCard. Tal van opties die ook nog eens allemaal kosteloos benut kunnen worden! Geld storten bij NetBet is hiermee zeer toegankelijk.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Netbet!storten Netbet

4. NetBet Uitbetalen

Net als geld storten via veel methodes kan, geldt hetzelfde voor geld laten door Netbet uitbetalen. Je kunt er allereerst voor kiezen om uit te betalen via de online wallets Neteller of Skrill. In dat geval staat je uitbetaling nagenoeg direct op je rekening. Een uitbetaling naar je bankrekening is ook mogelijk. Binnen enkele werkdagen ontvang je dan het geld op je rekening. Aan uitbetalen zijn geen enkele (administratie)kosten verbonden.

5. NetBet Klantenservice

Contact opnemen met de NetBet klantenservice kan via deze kanalen:

  • Webformulier (e-mail)
  • Live-Chat
  • Telefoon (0044 203 608 6024)

Bij een goede bookmaker hoort natuurlijk een goede klantenservice. NetBet is zowel te bereiken via e-mail (vul het webformulier in op de website), telefoon als live chat. Hiermee kan je dus op elk moment van de dag terecht bij de support en krijg je vrijwel direct antwoord op je vraag. De kwaliteit van de antwoorden is verder ook prima.

6. NetBet Bonus

Op de website van NetBet kan je een welkomstbonus van 50% tot € 50 terugvinden. Aangezien wij als Beste-Bookmakers.com echter graag het maximale eruit halen voor onze bezoekers, hebben wij een exclusieve bonus weten te verkrijgen. Door bij je registratie de bonuscode NL200 in te geven, ontvang je een 50% bonus tot maar liefst € 200! Nadat je eenmaal je stortingsbedrag inzet op odds van 1.60 of hoger, ontvang je je 50% Netbet bonus. Hierna heb je met 60 dagen ruim voldoende de tijd om je stortings- en bonusbedrag 6x in te zetten op 1.60(+) odds om de bonus vrij te spelen.

Ook krijg je nog eens bij je eerste mobiele weddenschap van € 10 of meer op odds van 1.60 of hoger, ongeacht het resultaat, € 10 aan bonusgeld cadeau. Dit bonusgeld speel je vrij door 8x in te zetten op odds van opnieuw 1.60 of hoger binnen 60 dagen.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Netbet!Bonus netbet

7. NetBet Promoties

Bij NetBet profiteer je met elke combinatieweddenschap van 3 of meer selecties van een extra winst tot 50% in echt geld. Ook kun je regelmatig een lijstje invullen van 11 verschillende duels en als je alle resultaten goed hebt, win je meer dan € 20.000 gegarandeerd. Daarnaast heeft NetBet maandelijkse en dagelijkse Gratis Wedden-promoties omtrent bepaalde duels en kan je tickets winnen voor bijvoorbeeld het WK Voetbal.

8. NetBet Wedaanbod

Bij NetBet wedden geeft je de mogelijkheid om op meer dan 30 verschillende sporten te wedden. Daarnaast kun je ook inzetten op eSports, entertainment en politiek. Voor vele voetbalwedstrijden heb je de mogelijkheid om op meer dan 100 verschillende selecties in te zetten. Het aanbod aan weddenschappen is hiermee zeer uitgebreid. Ditzelfde geldt voor live weddenschappen. Nagenoeg elk evenement is beschikbaar voor live weddenschappen met een grote hoeveelheid aan verschillende selecties.

9. NetBet Mobiel Aanbod

Om de toegankelijkheid te optimaliseren heeft NetBet naast haar mobiele website ook een NetBet-app ontwikkeld. Deze app is zowel beschikbaar voor Android als iOS en werkt meer dan uitstekend. Zoals eerder aangegeven levert een eerste mobiele weddenschap van € 10(+) op odds van 1.60(+) ook nog eens € 10 bonus op.

10. NetBet Quoteringen

Als we de quoteringen bekijken, zien we dat NetBet een aantrekkelijke quoteringsmarge aanhoudt. Voor voetbalwedstrijden blijft de marge beperkt tot 4,7% en voor overige sporten ligt deze marge omstreeks 4,9%. Hiermee biedt NetBet bovengemiddeld goede quoteringen aan, en is wedden op de lange termijn hier winstgevender dan bij vele andere bookmakers.

NetBet Beoordeling & Conclusie: 8,5/10

Hierboven heb je uitgebreid onze ervaringen met NetBet kunnen lezen. Het feit dat ze een score van 8,5 uit 10 behalen zegt eigenlijk al genoeg: NetBet is een top bookmaker! Als enige verbeterpunt kunnen we noemen dat de website (nog) niet in het Nederlands beschikbaar is. Ondanks dat we reeds een exclusieve welkomstbonus hebben weten te bekomen, zouden ietwat flexibelere bonusvoorwaarden ook nog een verbetering zijn. De overige zaken zoals stortingsmethodes, uitbetalingsmethodes, klantenservice, marktaanbod, mobiel wedden en de quoteringen zijn bovengemiddeld goed. Een registratie bij NetBet kunnen we dan ook zeker aanraden!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij Netbet!Bonus netbet