NetBet Review & Ervaringen

Via onderstaande tabel kun je op een snelle manier kennis maken met onze NetBet Ervaringen. De 10 belangrijkste punten die een bookmaker omschrijven zijn gewaardeerd. Is NetBet een geschikte bookmaker voor jou? Klik op de gele button onder het schema en meld je aan! Liever meer informatie? Lees dan onder de tabel onze uitgebreide ervaringen.

NetBet Review
NL Vlag Donker
1. Aanmelden  NLD  BEL X  LUX 
2. Taal website NLD X  ENG   DUI 
3. In | 4. Uitbet.  iDeal  | X  Bancontact X | X  Visa/Mast.  | X
 Neteller    Skrill    PaySafe  | X
 PayPal  | X  HiPay X | X  Boeking  
5. Klantenservice  E-Mail   Live-Chat   Telefoon 
 Goed ★★★  Gemiddeld ★★  Matig 
6. NetBet Bonus ★★
7. Promoties ★★
8. Wed Aanbod ★★★
9. Mobiel Wed. ★★★
10. Quoteringen ★★★ 
Beoordeling 8,5/10
NetBet logo small

Nu bij NetBet aanmelden

NetBet is een bookmaker met reeds meer dan 15 jaar ervaring. Eveneens is het voorzien van alle benodigde licenties wat het een zeer betrouwbare partij maakt. Door de goede website, uitgebreide klantenservice en vele stortingsmethodes is deze bookmaker erg toegankelijk. Daarnaast is haar bookmaker product met een grote hoeveelheid aan sporten en uitstekende quoteringen ook dik in orde. Met een score van 8,5/10 scoort NetBet goed in ons bookmaker overzicht.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa/Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.
NetBet Startpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

NetBet Ervaringen in 10 stappen

Via bovenstaand schema heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers NetBet Ervaringen. Mocht je meer gedetailleerde info wensen dan kun je onderstaand verder lezen. Elk van de 10 punten die tot een bookmaker beoordeling leiden zijn beschreven. Varierend van een NetBet account aanmaken tot het NetBet Sport & NetBet Voetbal aanbod. Ook de NetBet Quoteringen komen aan bod. Bekijk de NetBet Review nu en leer meer over onze NetBet Ervaringen!

1. NetBet Account aanmaken

NetBet is beschikbaar voor alle wedders die woonachtig in Nederland zijn. Belgen kunnen zich helaas niet registeren bij NetBet. Nadat je op een van de NetBet aanmeld buttons op onze website drukt, kom je direct op de website van NetBet. Hier kun je vervolgens op ´Bet Now´ klikken en het registratieformulier opent hierna vanzelf. Nadat je je gegevens invult, kun je het registratieproces voltooien.

NetBet Account Aanmaken

2. NetBet Website

De NetBet website is helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Je kunt echter wel voor de Engels- of Duitstalige versie kiezen. De website zelf is erg overzichtelijk en eveneens snel. De kleuren zwart/grijs en rood voeren de boventoon. Dit zijn de kleuren die behoren tot de huisstijl van NetBet.

3. NetBet Geld Storten

Een zeer groot voordeel van wedden bij NetBet is dat het alle gangbare stortingsmethodes aanbiedt. Allereerst hoort NetBet tot de Bookmakers iDeal. Ook kun je ervoor kiezen om te storten met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal of een PaySafeCard. Tal van opties die ook nog eens allemaal kosteloos benut kunnen worden! Geld storten bij NetBet is hiermee zeer toegankelijk!

Nu Aanmelden bij NetBet en storten met bijvoorbeeld:
NetBet Betalingsmethodes

4. NetBet Uitbetalen

Net als geld storten via veel methodes kan, geldt ditzelfde voor geld uitbetalen. Je kunt er allereerst voor kiezen om uit te betalen via de online wallets Neteller of Skrill. In dat geval staat je uitbetaling nagenoeg direct op je rekening. Een uitbetaling naar je bankrekening is ook mogelijk. Binnen enkele werkdagen ontvang je dan het geld op je rekening. Ook aan uitbetalen zijn geen enkele (administratie)kosten verbonden.

5. NetBet Klantenservice

De NetBet Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • Webformulier (e-mail)
  • Live-Chat
  • Telefoon (0044 203 608 6024)

Bij een goede bookmaker hoort natuurlijk ook een goede klantenservice. NetBet is zowel te bereiken via e-mail (vul het webformulier in op de website), telefoon als live chat. Hiermee kun je dus op elk moment van de dag terecht bij de support en heb je direct antwoord op je vraag. De kwaliteit van de antwoorden is verder ook prima.

6. NetBet Bonus

Op de website van NetBet zul je een welkomstbonus van 50% tot € 50 terugvinden. Aangezien wij als Beste-Bookmakers.com echter graag het maximale eruit halen voor onze bezoekers hebben wij een exclusieve bonus weten te verkrijgen. Door bij je registratie de bonus code NL200 in te geven ontvang je een 50% bonus tot maar liefst € 200! Nadat je eenmaal je stortingsbedrag inzet op odds van 1.60 of hoger ontvang je je 50% bonus. Hierna heb je met 60 dagen ruim voldoende de tijd om je stortings- en bonusbedrag 6x in te zetten op 1.60(+) odds om de bonus vrij te spelen.

Ook krijg je nog eens bij je eerste mobiele weddenschap van € 10 of meer op een odd van 1.60 of hoger, ongeacht het resultaat, € 10 aan bonusgeld cadeau. Dit bonusgeld speel je vrij door 8x in te zetten op odds van opnieuw 1.60 of hoger binnen 60 dagen.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van € 200 Bonus!

NetBet Welkomstbonus

7. NetBet Promoties

Bij NetBet profiteer je met elke combinatieweddenschap van 3 of meer selecties van een extra winst tot 50% in echt geld. Ook kun je wekelijks een lijstje invullen van 11 verschillende duels en als je alle resultaten goed heb win je meer dan € 20.000 gegarandeerd. Daarnaast heeft NetBet regelmatig tijdelijke Gratis Wedden promoties omtrent bepaalde duels en kun je bijvoorbeeld tickets winnen voor het WK Voetbal.

8. NetBet Wedden Aanbod

NetBet geeft je de mogelijkheid om op meer dan 30 verschillende sporten te wedden. Daarnaast kun je ook inzetten op eSports, entertainment en politiek. Voor vele voetbalwedstrijden heb je de mogelijkheid om op meer dan 100 verschillende selecties in te zetten. Het wedden aanbod is hiermee zeer uitgebreid. Ditzelfde geldt voor live weddenschappen. Nagenoeg elk evenement is beschikbaar voor live weddenschappen met een grote hoeveelheid aan verschillende selecties.

Nu wedden bij NetBet

9. NetBet Mobiel Aanbod

Om de toegankelijkheid te optimaliseren heeft NetBet naast haar mobiele website ook een NetBet app ontwikkelt. Deze app is zowel beschikbaar voor Android als iOS en werkt meer dan uitstekend. Zoals eerder aangegeven levert en eerste mobiele weddenschap van € 10(+) op een 1.60(+) odd ook nog eens € 10 bonus op.

10. NetBet Quoteringen

Als we de quoteringen bekijken zien we dat NetBet een aantrekkelijke quoteringen marge aanhoudt. Voor voetbalwedstrijden blijft de marge beperkt tot 4,7% en voor overige sporten ligt deze marge omstreeks 4,9%. Hiermee biedt NetBet bovengemiddeld goede quoteringen en is wedden op de lange termijn winstgevender dan bij vele andere bookmakers.

NetBet Beoordeling & Conclusie: 8,5/10

Bovenstaand heb je uitgebreid onze ervaringen met NetBet kunnen lezen. Het feit dat NetBet een score van 8,5 uit 10 haalt zegt eigenlijk reeds genoeg, NetBet is een top bookmaker! Als enige verbeterpunt kunnen we noemen dat de website (nog) niet in het Nederlandstalig beschikbaar is. Ondanks dat we reeds een exclusieve welkomstbonus hebben weten te bedwingen zouden ietwat flexibele bonus voorwaarden ook nog een verbetering zijn. De overige zaken als stortingsmethodes, uitbetalingsmethodes, klantenservice, wedden aanbod, mobiel wedden en de quoteringen zijn bovengemiddeld goed. Een registratie bij NetBet kunnen we dan ook zeker aanraden!

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij NetBet!

NetBet Welkomstbonus