NetBet Wedden

Als een van de meest populaire bookmakers in West-Europa vind je natuurlijk een uitgebreid aanbod aan sportweddenschappen. Zo vind je er weddenschappen op de meest populaire sportieve disciplines. Vele van deze weddenschappen zijn natuurlijk ook beschikbaar in het live-aanbod of in een mobiele versie. Daarnaast gaan we je ook enkele interessante specialiteiten van de bookmaker presenteren. Heb je zin om nu meteen te wedden bij NetBet gokken? Dan klik je gewoon op deze button.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. NetBet behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.

De hoofdpagina voor sportweddenschappen bij bookmaker NetBet

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij NetBet?

Meer dan 35 verschillende sporten zijn in het aanbod van de bookmaker opgenomen. Met afstand de meeste wedstrijden zijn beschikbaar voor het voetbal. Natuurlijk vind je er ook vele tennis- of basketbalwedstrijden. Op de tweede plaats na het voetbal vinden we echter virtuele sport en eSports. Vooral eSports is een markt die steeds meer groeit. Daarnaast horen de virtuele weddenschappen bij de beste van alle beschikbare bookmakers. Op elk moment van de dag vind je op de homepage van de bookmaker ongeveer 1000 verschillende wedstrijden met nog veel meer mogelijke selecties. Supporter dus voor je favoriete ploeg in het voetbal, tennis of basketbal. Of kies voor een iets minder bekende sport zoals Speedway, schaken of waterpolo. De keuze is aan jou!

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Er bestaat geen simpel antwoord op deze vraag, dus gaan we verschillende sportieve evenement vergelijken. Bij een voetbalwedstrijd vind je over het algemeen tussen 120 en 200 verschillende selecties. Dit is een best hoog aantal, en je vindt dus zeker een mogelijkheid, die bij je past. Kijken we naar het tennis, dan ligt het aantal meestal tussen 30 en 50 verschillende selecties. Als we het hebben over surfen of schaken, dan gebeurt het vaak, dat er maar enkele selecties mogelijk zijn. Over het hele jaar vind je de meest belangrijke evenementen in de meest populaire sportieve disciplines. Je vindt dus elke dag heel wat interessante sportweddenschappen bij de bookmaker.

NetBet Cash Out

Neem je graag de controle over je weddenschap? Dan heb je nu een mogelijkheid, om nog meer live te profiteren. Met de Cash Out bij deze bookmaker kun je een weddenschap gedeeltelijk laten uitbetalen. En dit is zelfs mogelijk, voordat een wedstrijd is afgelopen. Een gedeeltelijke Cash Out biedt je twee mogelijkheden. Indien je aan het winnen bent, dan kun je je winst afzekeren. Ben je aan het verliezen, dan kun je het verliezende bedrag limiteren. Zo profiteer je dus van elk resultaat. Deze methode bestaat zowel voor enkele weddenschappen alsook voor combinatieweddenschappen. Wil je dus meer controle over je weddenschappen, dan gebruik je de Cash Out en kun je live je bedrag gedeeltelijk laten uitbetalen.

Gebruik de Cash Out van NetBet en laat je weddenschap uitbetalen

Over het algemeen zijn live-weddenschappen steeds populairder, en ook bij deze bookmaker vind je een breed aanbod. Net zoals bij het aantal selecties vind je hier vooral live-weddenschappen op voetbal, tennis of basketbal. Maar ook voor de minder bekende sporten vind je er enkele. Bij NetBet gokken profiteer je dus zowel voor een wedstrijd als ook tijdens een wedstrijd.

NetBet livescore

Wil je een wedstrijd volgen, maar je hebt geen tijd om hem helemaal te bekijken? Dan is er de NetBet livescore. Deze is beschikbaar voor voetbal, basketbal, tennis, ijshockey, handbal, volleybal, American Football, bandy, snooker en squash. Links bovenaan is er een zoekveld. Daar kun je dus op zoek naar een bepaalde wedstrijd om via live score te volgen. Aan de linkerkant kies je de sportieve discipline en de wedstrijd. Rechts zie je dan de livescore. Heel gemakkelijk om te gebruiken, en een leuke methode om je favoriete ploeg live en het resultaat te volgen.

NetBet Wedden Aanbod Conclusie

Of je nu voor een wedstrijd of in het live-aanbod wilt wedden, bij NetBet wedden vind je zeker iets passends. Er zijn meer dan 35 verschillende sportieve disciplines, en de meest belangrijke sportieve evenementen zijn er door het hele jaar beschikbaar. Met de Cash Out kun je ook live ingrijpen in een wedstrijd. Zo kun je een deel van je stortingsbedrag laten uitbetalen, voordat een wedstrijd is afgelopen. Als je een wedstrijd live wilt volgen, dan kun je bijvoorbeeld ook de livescore gebruiken. Zoek de wedstrijd en dan volg je het resultaat live. Naast de heel populaire sportieve disciplines vind je er ook heel wat selecties op kleinere sportieve disciplines. Wil je een sportieve weddenschap plaatsen en heb je nog geen account bij de bookmaker aangemaakt? Dan is nu het juiste moment. Op dit moment wacht er een fantastische exclusieve NetBet bonus met een bedrag tot € 200 op je. Dit is het bedrag dat er op je wacht na je eerste storting met een percentage van 100%. Meld je aan via onze link en gebruik onze promocode NL200 om van dit bedrag te profiteren!

Wed nu en win tot € 200 welkomstbonus met onze code NL200 bij NetBet

> Ga naar NetBet Review