NetBet Storten

Nadat je nu te weten bent gekomen, hoe een NetBet account kan worden aangemaakt, kun je doorgaan met je eerste storting. Voordat je een eerste storting plaatst, lees je best even de meest belangrijke informatie op deze pagina. Bij elke betalingsmethode vind je een korte beschrijving met de meest belangrijke punten. Ga dus even over de informatie over NetBet deposit voordat je een eerste keer stort bij de bookmaker. Daarnaast vind je ook nog informatie over de bonus van de bookmaker – die voor de eerste storting op je wacht. Wil je nu meteen doorgaan naar het storten? Volg onderstaande link naar de pagina van de bookmaker.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. NetBet behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.

Over het algemeen zijn er geen transactiekosten, wel is het mogelijk dat de aanbieder van de betaalmethode servicekosten hanteert, wordt er in het beste geval 100% van je bedrag ook echt gestort. Informatie over de verschillende methodes vind je ook op de pagina van de bookmaker zelf. Mede door de beschikbaarheid van de verschillende methodes en de duidelijkheid van de website vinden we dit een uitstekende service van NetBet.

De betaalmethodes voor het storten bij bookmaker NetBet

NetBet Visa / Mastercard

Creditcards behoren tot de meest traditionele methodes om geld te storten bij bookmakers. De bookmaker geeft je de keuze tussen Visa en Mastercard. Het storten via creditcard gaat bijzonder snel, zodat je het stortingsbedrag heel snel in je NetBet account kunt terugvinden. Ook goed om te weten – de bookmaker zelf hanteert geen transactiekosten voor creditcards. Indien er dus geen servicekosten van de aanbieder bijkomen, wordt 100% van het stortingsbedrag in je NetBet account geplaatst.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

NetBet Skrill / Neteller

Een modernere methode om een eerste storting door te voeren is de keuze voor een elektronisch portemonnee. Bij NetBet heb je hierbij de keuze tussen Skrill en Neteller. Dit zijn twee van de meest populaire e-wallets, die bij bookmakers beschikbaar zijn. De bookmaker zelf hanteert weer geen transactiekosten, maar de aanbieders kunnen wel kosten berekenen voor het plaatsen van een storting.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

NetBet Paypal

Een van de meest populaire methodes om te storten is NetBet PayPal. Deze betaalmethode is bijzonder veilig en daarnaast ook gebruikersvriendelijk. Bij elke betaling wordt erop gelet dat er geen financiële informatie wordt gedeeld. Bij NetBet betaal je geen transactiekosten voor het gebruik van Paypal voor een storting. De storting wordt bijzonder snel doorgevoerd en het geld is vrijwel onmiddellijk op je account.

 • Minimum storting: –
 • Maximum storting: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Overige NetBet Betaalopties

Naast de creditcards en de elektronische portemonnees zijn er nog enkele interessante betaalmethodes beschikbaar bij de bookmaker. Verschillende methodes zoals Klarna en Trustly laten je een beveiligde bankoverschrijving via een online service doorvoeren. Met alle voordelen van een bankoverschrijving, maar dan sneller en makkelijker. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook via PaySafeCard storten. Dit is een prepaid-kaart, die je offline in verschillende winkels kan kopen en opladen. Kijk dus alvast, waar je een winkel in de buurt hebt, waar je de PaySafeCard kunt laden opladen.

Wed veilig bij NetBet en profiteer van de uitbetalingsmethodes online

Conclusie NetBet Geld Storten

Bij NetBet deposit vind je op dit moment een ruime keuze aan betaalmethodes. Heel leuk om te weten – er zijn geen transactiekosten van de kant van de bookmaker. Dit betekent dat je 100% van het gestorte bedrag op je account krijgt. Tenminste als er geen servicekosten bij de aanbieder van de betaalmethode in rekening worden gebracht. Daarnaast zijn vele van de betaalmethodes bijzonder snel en ook heel veilig. Lees dus de informatie op deze pagina, kies de beste methode voor jezelf en win dan de uitstekende bonus van NetBet.

NetBet Welkomstbonus tot € 50!

Nu weet je al, hoe je een eerste storting kunt plaatsen bij de bookmaker. Dan moeten we er nog bij zeggen, dat je van deze storting kunt profiteren. De bookmaker biedt je namelijk een bonus. Het normale bedrag van deze bonus bedraagt € 50. Dankzij onze code NL200 kun je het verhogen naar maximum € 200! Deze bonus moet nu nog worden vrijgespeeld, voordat je hem kunt gebruiken. Speel het bonusbedrag 6 keer en het stortingsbedrag 7 keer. Een minimale quotering van 1.60 bestaat, let er dus op, dat je met de juiste quotering speelt, zodat je de bonus kunt vrijspelen.

€ 200 voor je eerste storting met onze bonuscode NL200 bij NetBet

> Ga naar NetBet Review