NetBet Aanmelden

Een account aanmaken bij bookmaker NetBet lukt binnen enkele minuten, als je gewoon de stappen volgt. Zodat je goed bent voorbereid, vind je op onze pagina hier een samenvatting van het openen van je NetBet account. Over het algemeen moet je op de pagina van de bookmaker gaan. Daar vind je bovenaan rechts twee mogelijkheden. Ofwel registreren, ofwel inloggen. Heb je al een account? Dan moet je enkel je gebruikersnaam en wachtwoord ingeven. Heb je nog geen account? Volg dan de onderstaande stappen.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. NetBet behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.

Wil je je nu meteen bij de bookmaker registreren? Via onze button kun je meteen aan de slag.
Zo begin je met het registreren bij bookmaker NetBet online

Hoe kan ik me bij NetBet registreren?

  • Op de homepage van NetBet kies je bovenaan voor registreren. Spijtig genog bestaat de pagina niet in het Nederlands, maar de stappen voor het registreren zijn ook hetzelfde in het Engels. Nu begint de eerste stap van het aanmaken van je account. Tik ten eerste je e-mail adres in. Daarna moet je ook je wachtwoord achterlaten en dit nog een keer bevestigen. Daaronder kies je de valuta – dat zal dus € zijn – en het land, waar je bent geregistreerd. Nu moet je enkel nog bevestigen, dat je geen robot bent. Dan klik je beneden op het veld om verder te gaan, en gaan we door met stap 2.
  • In de tweede en derde stap moet je nog verdere persoonlijke details doorgeven alsook je contactgegevens. Let er op dat alle gegevens correct zijn zodat je na het aanmaken van je account direct aan de slag kunt gaan. Nu is er nog maar een enkele stap voordat je kunt beginnen met het wedden bij NetBet.
  • Bij de laatste stap moet je je bonus selecteren. Nu is het zo, dat bookmaker NetBet normaal een bonus van € 50 voor je eerste storting biedt. Echter hebben wij hier een bijzonder aanbod voor je. Gebruik je namelijk onze bonuscode NL200, dan ontvang je in plaats van € 50 een fantastisch bedrag van € 200. Het gaat hierbij om 100% van het bedrag van je eerste storting. Bij het aanmaken van de account moet je natuurlijk ook de algemene voorwaarden van de bookmaker accepteren. Nu is je account geregistreerd, en kun je je NetBet login gebruiken, om in je account te geraken.

Storten bij NetBet

Nadat je NetBet account is geregistreerd, kun je nu gebruik maken van je account om op je favoriete wedstrijden te wedden. Hiervoor moet je geld in je account storten. Verschillende manieren van storten zijn bij de bookmaker beschikbaar – zo vind je ook een betaalmethode, die goed bij je past. Zie hier sommige van de betaalmethodes, die bij NetBet online beschikbaar zijn:

  • Skrill, Neteller,  Visa, Mastercard, PayPal, PaySafeCard en nog veel meer.

Wil je ook bij elke beschikbare methodes de details lezen? Ook in dat geval kun je bij ons terecht, want we hebben een extra NetBet Geld Storten pagina, waarop je de meest belangrijke feiten over de betaalmethodes vindt.

Een overzicht van de methodes voor het storten bij NetBet

Win nu € 200 exclusieve NetBet welkomstbonus!

Nu weet je alles over het aanmaken van je account bij deze bookmaker. Ga nu op de pagina van NetBet en gebruik je NetBet login om naar je account te gaan. Na je eerste storting wacht er een bonus op je. Normaal is dit een bonus met een percentage van 100% van je eerste storting en een maximum bedrag van € 50. Maar met onze promocode NL200 is het mogelijk om een maximum bedrag van € 200 te krijgen. Win dus de NetBet Bonus voor sportweddenschappen met dit enorme bedrag. Voordat het bedrag kan worden uitbetaald, dien je eerst nog de bonuscondities te realiseren. Hiervoor moet het stortingsbedrag 7 keer en het bonusbedrag 6 keer worden gespeeld. Let hierbij op de minimale quotering van 1.60 om deze condities te vervullen. De bookmaker geeft je 60 dagen tijd om de bonus vrij te spelen. Maak dus nu je account aan bij bookmaker NetBet en win onze exclusieve welkomstbonus met een maximum bedrag tot € 200!Meld je aan en win tot € 200 met onze bonuscode NL200 bij NetBet

> Ga naar NetBet Review