NetBet App

NetBet biedt naast haar NetBet Mobiele website ook een NetBet iPhone App en NetBet Android App. Hieronder bespreken we de functionaliteit van de app en de mobiele website en we lichten hier op deze pagina onze ervaringen toe. Wil je echter de App direct downloaden? Klik dan onderstaand om je aan te melden en/of in te loggen op je NetBet account en je vindt de app direct terug.

Let op: NetBet is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen onze mobiel wedden apps-pagina bekijken voor alternatieve betting apps. NetBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

NetBet Mobile Website

De mobiele website van NetBet is zwart, grijs en groen. Bovenaan rechts kan je een account aanmaken of inloggen op je account. Wil je snel ergens naar toe surfen, dan heb je de zoekbalk helemaal bovenaan. Dit maakt het wat makkelijker voor de Nederlandse wedders. Belgische wedders kunnen zich hier niet aanmelden zoals reeds eerder aangegeven. Er zijn bovenaan allerlei icoontjes met shortcuts naar de populairste spellen en games. Scroll je door naar onder, dan kom je bij de live – highlights en opkomende evenementen terecht. Het menu met alle sports, kan je aan de linkerzijde terugvinden. Over het algemeen zit deze NetBet mobiele website goed in elkaar.

NetBet:                                                      Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Grootte 8,7 MB 42,3 MB
Update regelmatig regelmatig
Storten
Uitbetalen

Voordat je de NetBet downloadt, is het beter om eerst een account bij NetBet aan te maken. Klik daarom hier op de button of de foto van NetBet. Zodra je dit gedaan hebt, kan je de NetBet app downloaden via het apk-bestand. De NetBet app is beschikbaar voor Android en iOS. Hieronder zullen we kort bespreken hoe je beide apps kan installeren. Bovendien is er een mobiele NetBet bonus van 10 euro beschikbaar.

NetBet App Android

De NetBet App Android kan je nog niet van de Google Play Store downloaden omdat Android nog niet alle wedden-apps heeft geaccepteerd. In tussentijd kan je de app wel downloaden via de eigen site van NetBet. Je hoeft enkel en alleen maar de telefoon instellingen te wijzigen. Dit is volledig veilig en kan op de volgende manier. Je gaat naar je telefoon settings en selecteert applicaties of veiligheid (security). Daarna moet je onbekende bron (unknown source) aanvinken. Vanaf dit moment kan je de NetBet apk bestand downloaden en installeren op je telefoon. Het kan zijn dat je het gedownloade .apk-bestand zal moeten zoeken in je files, maar dit gaat snel.

apps toelaten Android

NetBet App iPhone

De NetBet App iPhone is veel makkelijker te installeren. Je kan dit van de NetBet site downloaden of van de iTunes store. Wel raden we je aan om eerst een account via ons aan te maken, zodat je toch ten volle van alle NetBet bonussen kan genieten.

NetBet App Ervaringen

Bookmaker NetBet heeft een goede mobiele website en app’s op de markt gebracht. Bepaalde functies, zoals de zoekfunctie helemaal bovenaan is simpel, maar maakt het heel gemakkelijk voor ons wedders. Het menu is duidelijk, overzichtelijk en heeft de juiste shortcuts naar de belangrijkste sporten. De iOS, Android of mobiele versie zijn goed van functionaliteit en bieden allemaal de mobiele bonus aan. Je krijgt namelijk 10 euro bonus als je eerste mobiele bet 10 euro of meer bedraagt en dit op een odd hoger of gelijk aan 1.60. Profiteer van dit aanbod voordat het te laat is.

netbet app

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie