NetBet Uitbetalen

Heb je alle nodige informatie over NetBet Storten op onze pagina gevonden? Dan is het nu tijd om de uitbetalingsmogelijkheden van de bookmaker te presenteren. NetBet laat je kiezen tussen de meest populaire betaalmethodes, om een bedrag te laten uitbetalen. Op deze pagina vind je dus de details bij deze methodes. Elke methode heeft een eigen uitbetalingsduur. Daarnaast zijn ze over het algemeen heel veilig. Kies dus bijvoorbeeld een methode naargelang hoe snel je het bedrag wilt laten uitbetalen.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. NetBet behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.

Bij bookmaker NetBet kun je bijzonder veilig storten

Algemene informatie uitbetalen bij NetBet

Op dit moment zijn er 6 verschillende methodes bij NetBet withdrawal. Wil je eerder traditioneel laten uitbetalen, kan dat altijd per bankoverschrijving. Daarnaast zijn er elektronische portemonnees of e-wallets. Deze zijn heel wat sneller en worden steeds populairder. Echter moet je daarvoor een account aanmaken bij de aanbieder. Ook belangrijk om te weten – NetBet zelf hanteert geen transactiekosten bij het uitbetalen. Echter is het mogelijk dat de aanbieder van de methode zelf transactiekosten hanteert. Let daar dus op als je een account bij een van deze aanbieders aanmaakt.

NetBet Visa/Mastercard

Een van de meest traditionele en populaire methodes voor het uitbetalen bij NetBet is het uitbetalen via creditcard. Bij een NetBet uitbetaling heb je de keuze uit Visa en Mastercard. Leuk om te weten – er bestaat geen maximum uitbetalingsbedrag. Wel moet je een bedrag van tenminste € 10 kiezen. Een pluspunt bij het gebruik van Visa en Mastercard is dat je geen extra account bij een aanbieder moet aanmaken.

  • Minimum uitbetaling: € 10
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: direct

NetBet Skrill/Neteller/PayPal

Ben je graag online onderweg, dan zijn elektronische portemonnees waarschijnlijk iets voor jou. Bij NetBet withdrawals heb je de keuze uit de e-wallets Skrill en Neteller. Let wel op de algemene condities van deze aanbieders. NetBet laat je vanaf een bedrag van € 10 uitbetalen, wat eigenlijk wel een laag beginpunt is. Ook hier bestaat er geen maximum bedrag. Bij PayPal is het zo dat er geen financiële informatie wordt doorgegeven bij een betaling. Zo wordt er een hoge veiligheid van je data gegarandeerd.

  • Minimum uitbetaling: € 10
  • Maximum uitbetaling: –
  • Transactiekosten: 0%
  • Stortingsduur: tot 24 uur

De samenvatting van de uitbetalingsmethodes bij NetBet

NetBet Uitbetalen Conclusie

Met Visa en Mastercard en de elektronische portemonnees Skrill, Neteller en PayPal vind je de meest populaire betalingsmethodes bij bookmaker NetBet terug. Je vindt dus zeker een methode, die bij je past. Bij elke van deze methodes bestaat er een minimaal bedrag van € 10. Daarnaast wordt er echter geen maximum uitbetalingsbedrag gehanteerd. Dit is dus heel goed nieuws! Natuurlijk kun je ook altijd een bankoverschrijving gebruiken, om een bedrag te laten uitbetalen. Ook hier is de veiligheid enorm hoog, echter duurt het ook enkele dagen, voordat het geld op je bankrekening is. Over het algemeen is de veiligheid bij de aanbieders heel hoog, en wordt zelfs steeds beter.

Als je nu alle pagina’s over de verschillende functies bij de bookmaker hebt gelezen, weet je alles om een NetBet account aan te maken. Volg onze link, open je account een plaats een eerste storting. Hierbij krijg je 100% van het bedrag van je eerste storting als NetBet bonus. Echter hebben wij nog meer goed nieuws. In plaats van hat maximale bedrag van € 50 wachten er tot € 200 op je, indien je gebruik maakt van onze bonuscode NL200. Plaats je dus € 200 met je eerste storting, dan krijg je hetzelfde bedrag van de bookmaker. Dit bedrag is heel wat hoger dan bij de meeste andere bookmakers, aarzel dus niet langer en profiteer van de uitstekende NetBet welkomstbonus!

Haal je welkomstbonus tot € 200 met onze bonuscode NL200 bij NetBet

> Ga naar NetBet Review