Wedden op de Klassieker Ajax – Feyenoord zondag

Jeroen van den Berg
19.03.2022

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van Ajax – Feyenoord. Zulke wedstrijden zitten vol spanning en daar horen natuurlijk goede odds bij. Die vind je, samen met de uitgebreide voorbeschouwing hieronder.

Teleurstellende week voor Ajax

Ajax verloor afgelopen woensdag in de Johan Cruijff Arena van Benfica en zag daarmee de Europese droom uiteenspatten. Na een geweldige reeks in de groepsfase van de Champions League speelde Ajax de eerste achtste finale gelijk in Portugal. In eigen huis ging het echter mis en werd er met 1-0 verloren. In de Eredivisie gaat het momenteel ook niet geweldig.De laatste twee wedstrijden werden dan wel gewonnen, maar dat ging met de hakken over de sloot. Ajax had twee keer een hele late goal nodig om te winnen. De wedstrijd daarvoor tegen Go Ahead Eagles ging zelfs verloren en daarom kunnen we wel stellen dat Ajax niet in de beste fase zit.

Ajax staat wel nog altijd aan kop in de Eredivisie maar heeft toch ook PSV dichterbij zien komen. De wedstrijd tegen Feyenoord is er dan ook wel een die erg belangrijk is. Niet alleen qua eer en vanwege de rivaliteit maar toch ook gewoon vanwege de punten. Is Ajax in staat de nederlaag tegen Benfica van zich af te schuiven en te imponeren tegen de Rotterdammers in eigen huis? Bij deze wedstrijd kun je wedden met iDeal maar is het natuurlijk wel belangrijk wie van de beste bookmakers Nederland de beste odds heeft. Dat zullen we zo bekijken.

Feyenoord zonder problemen door in de Conference League

Waar het avontuur in de Champions League stokte van Ajax, ging Feyenoord wel verder in Europa. Nadat Feyenoord al in Belgrado won met 2-5 werd de klus geklaard door met 3-1 in de Kuip te winnen. De zieke Arne Slot werd vervangen door John de Wolf, maar voor de Feyenoord legende en cultheld leverde dat geen problemen op. Hoewel Feyenoord het dus erg goed doet in Europa en bij de laatste acht is beland is, draait het in de Eredivisie niet fantastisch. Na een verloren wedstrijd tegen AZ werden er ook tegen FC Groningen punten verspeeld.

Het verschil met koploper is Ajax is acht punten en tussen de Rotterdammers en PSV zitten nog zes punten. Daar kan zondag natuurlijk verandering in komen. Is Feyenoord in staat Ajax in Amsterdam te verslaan. Ze zullen in ieder geval vertrouwen hebben na de acht Europese goals en weten dat Ajax een flinke klap te verwerken kreeg. Bij deze wedstrijd hebben we een mooie Betcity bonus gevonden en die bespreken we hieronder met de beste odds.

Ajax - Feyenoord wedden 20-03-2022

©Betcity- 18-03-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Ajax – Feyenoord op 20-03-2022

Ajax is ondanks de matige resultaten toch wel favoriet bij de bookmakers. Dat heeft er ongetwijfeld mee te maken dat Ajax alle vijf voorgaande wedstrijden won van de Rotterdammers. Je krijgt 1.46 voor een overwinning van Ajax en 6.50 voor winst van Feyenoord. Een gelijkspel staat op 5.10. Als nieuwe speler krijg je bij Betcity een freebet van € 20,00 en die kun je gelijk gebruiken bij deze wedstrijd. Je leest er alles over in onze Betcity review.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.