Formule 1 Bahrein 2022 voorbeschouwing en odds

Jeroen van den Berg
18.03.2022

Het is weer zover, na ruim drie maanden rust barst het Formule 1 geweld dit weekend weer los. Hoe staan de teams ervoor en wie wint de eerste race van het nieuwe seizoen?

Hoe verliepen de tests in aanloop naar het nieuwe seizoen?

Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook de wintertests. Afgelopen weekend in Bahrein werden de laatste tests afgewerkt. Hoewel het nog veel te vroeg is om concusies te trekken, viel het op dat Red Bull enorm snel was. Wereldkampioen Verstappen zal zijn titel niet uit handen willen geven en da de apporteose van vorig jaar zal Mercedes juist revanche willen zoeken. Volgens de bookmakers is Red Bull het beste aan de start van het seizoen verschenen en heeft Mercedes nog wat problemen voor het seizoen officieel begint. Hamilton en nieuweling bij het team Russel leken moeite te hebben met de stabiliteit van de auto. Ook uit het commentaar van beide coureurs was te horen dat de auto nog niet klaar leek voor een nieuw seizoen.

Een ander team dat zich in het kampioenschap kan mengen is Ferrari, na twee mindere seizoenen lijkt de auto klaar te zijn voor de top. Gaat het Charlec Leclerc en Carlos Sainz lukken om zich tussen Mercedes en Red Bull te nestelen. De eerste race zal alvast een duidelijk beeld kunnen geven. Bij de beste bookmakers Nederland gaan we zo kijken welke coureur favoriet is om op Bahrein te winnen. Daarnaast hebben we ook een mooie bookmaker bonus voor je klaar staan.

Wat kunnen we verwachten in Bahrein?

In 2004 werd de eerste Formule 1 race gehouden op het Sakhir circuit in Bahrein. Het 5.4 kilometer lange circuit viel toen ten prooi aan Michael Schumacher. Het circuit zorgt voor een echte racebeleving bij de coureurs. Er wordt veel ingehaald, er zijn scherpe bochten en de topsnelheid ligt hoog. In 57 rondes wordt er 308 kilometer gereden en in 2021 was het Lewis Hamilton die nipt won van Max Verstappen. Valtteri Bottas eindigde derde in de Mercedes en Lando Norris, toen nog in de McLaren eindigde op de vierde plek voor Sergio Perez.

Bottas heeft inmiddels een stoeltje bij Alfa Romeo en Russel zit bij Mercedes. De stoelendans van de formule 1 heeft plaatsgevonden en de grote vraag is nu natuurlijk wie de eerste rit in het fornule 1 seizoen 2022 gaat winnen. Bij Toto kijken we naar de beste odds. Daar kun je ook de Toto bonus binnen koppen en dat is een gratis weddenschap van € 50,00.

F1 Bahrein odds Toto

© Toto- 15-03-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij de Formule 1 GP Bahrein 2022

Het is voorlopig Oranje boven bij de Toto. Max Verstappen is als regerend kampioen ook de favoriet om deze race te winnen. Voor winst van Verstappen staan de odds op 3.00. Lewis Hamilton volgt met 3.40. Daarachter is het Charles Leclerc met 6.25 gelijk gevolgd door zijn Ferrari teamgenoot Calos Sainz met 8.55. George Russel staat voor Sergio Perez bij de wedsites. Voor Rulles krijg je nog 10.75 en Perez staat al op 19 keer je inzet. Gaat het Max Verstappen lukken om na de laatste race van 2021 ook de eerste als wereldkampioen te winnen? Lees onze Toto ervaringen en ga je bij Toto aanmelden nog snel door voor je direct je weddenschap plaatst via de knop hieronder.

Aanmelden bij TOTO

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.