Toto Aanmelden

Toto, de bekendste en grootste bookmaker van het land is de enige bookmaker die reeds vooor 1 oktober 2021 een Nederlandse vergunning had. Wellicht heb je daarom al een account, zo niet, dan leggen wij jou graag uit hoe je een account aanmaakt. Ook kijken we gelijk even welke betaalopties er zijn en bespreken we de welkomstbonus.

Meld je hier aan bij Toto!

toto aanmelden stap 1

©TOTO

Hoe kun je een account aanmaken bij TOTO?

  • Zodra je op de groene TOTO website komt zie je rechtsbovenaan gelijk de knop registreren.
  • Door op deze knop te klikken opent zich een nieuw scherm waarin wordt aangegeven dat het registratieproces drie stappen kent.
  • Stap één betreft het invullen van je email adres en een het kiezen van een wachtwoord
  • Je kunt aangeven of je promo emails wilt ontvangen en dat je akkoord gaat met de privacyvoorwaarden
  • De tweede stap bij TOTO is het invullen van je persoonlijke gegevens Behalve je naam, geslacht, telefoonnummer en adresgegevens vul je ook je IBAN in op dit scherm
  • Let er op dat het opgegeven bankrekeningnummer overeenkomt met dat van een bankpas op jouw naam.Ook vind met de Iban een leeftijdscheck plaats
  • De derde stap toont je een overzicht van al je ingevulde informatie en vraagt je om akkoord te gaan met de voorwaarden
  • Na het registreren krijg je nog een email waarin je jouw emailadres dient te verifiëren
  • That’s it. Nu heb je een account bij TOTO en kun je gaan wedden bij de grootste bookmaker van Nederland. Mocht je toch nog issues hebben met het aanmaken van je Toto account, contacteer dan de Toto klantendienst.

toto persoonlijke gegevens invullen

© TOTO

Geld storten bij TOTO

Omdat TOTO zo’n beetje de enige legale bookmaker van Nederland is lijken ze zich niet al te druk te maken om de concurrentie. TOTO gaat z’n eigen weg en biedt dan ook niet al te veel betalingsmogelijkheden. Ideal, in Nederland online betaalmiddel nummer één is wel mogelijk maar andere internationale betalingsmethoden ontbreken. De geringe stortingsmogelijkheden die aanwezig zijn bij TOTO zie je hieronder.

  • Creditcard, Ideal

Paypal, Skrill, Neteller maar ook gokken met Trustly worden hier allemaal niet geaccepteerd. Nu heeft iedereen in Nederland toch wel zo’n beetje toegang tot Ideal, maar toch, het zou wel wat makkelijker zijn als er meerdere stortingsmogelijkheden worden aangeboden. Er is een klein sprankje hoop dat als de gokmarkt in oktober 2021 meer aanbieders krijgt dat Toto dan wel met z’n tijd mee moet en andere opties gaat aanbieden. Maar tot die tijd moet je het doen met een creditcard of iDeal.

Toto weddenschappen Nederland

© TOTO

Is er een welkomstbonus beschikbaar bij TOTO voor nieuwe spelers?

TOTO ken je natuurlijk van de vele reclames met bekende (ex-) voetbalspelers en de promoties die ze daarmee aanbieden. Dit zijn echter geen welkomstbonussen. Als nieuwe speler krijg je bij TOTO een 50 euro free bet bonus. Ook zijn er af en toe verhoogde odds bij sommige weddenschappen en kun je freebets verdienen. Er is ook nog een combi boost waarbij je tot 20% extra kunt winnen op je weddenschappen. Geintresseerd in meer welkomstbonussen? Bekijk het bookmaker bonus overzicht.