Anderlecht – Antwerp wedden Playoffs 1 op donderdag

Jeroen van den Berg
11.05.2022

De nummers drie en vier van de Playoffs 1 poule gaan op donderdag op zoek naar overwinning. Hoewel het gat met de twee koplopers te groot is, moet er nog altijd worden bepaald wie er derde wordt. Hieronder vind je de beste odds om te wedden op Anderlecht – Antwerp.

Drie punten verschil in het voordeel van Anderlecht

Voorlopig staat Anderlecht derde en Antwerp vierde. Anderlecht verloor de eerste match van Union en speelde gelijk tegen Club Brugge. Afgelopen zondag pakte Anderlecht echter wel een 4-0 overwinning op de tegenstander van donderdag, Antwerp. Nog niet zo lang geleden speelden beide ploegen ook al tegen elkaar en toen won Anderlecht met 2-1 in eigen huis. De eerste clash van het seizoen werd dan weer gewonnen door Antwerp. Als de Antwerpenaars verliezen lijkt de vierde plek zeker te zijn, terwijl bij een overwinning ze nog de derde plek kunnen pakken.

Er zijn nog drie wedstrijden te spelen en hoewel er achter de schermen al gewerkt wordt aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen, moeten beide ploegen toch echt nog even aan de bak. Het kampioenschap ligt dan niet meer binnen de mogelijkheden, Europees voetbal volgend seizoen is nog haalbaar. Wie kiezen de bookmakers België als favoriet voor deze wedstrijd? Dat zie je zometeen.

Anderlecht wint met 0-4 van Antwerp

Afgelopen zondag speelden Antwerp en Anderlecht ook al tegen elkaar. Dat keer werd het 0-4 voor Anderlecht. Als we ons dus moeten baseren op deze wedstrijd voor het duel op donderdagavond, verwachten we dat Anderlecht opnieuw zal gaan winnen. Ook bij de bookmakers Nederland kun je wedden op deze wedstrijd.

De overwinning van Anderlecht was overigens niet het enige goede nieuws bij RSCA, er kwam namelijk ook naar buiten dat Zeno Debast zijn contract heeft verlengd. De jonge verdediger kwam tot dusverre vijf keer in actie voor Paars-Wit en wordt gezien als groeibriljant bij de ploeg. De grote man op zondag was Francis Amuzu met drie goals terwijl Joshua Zirkzee ook een treffer maakte. Na een uur spelen was de uitslag al bepaald en kon Anderlecht de wedstrijd uitspelen. Laten we de odds erbij pakken om te zien hoe je het beste kunt wedden op Anderlecht – Antwerp op donderdagavond.

Anderlecht - Antwerp beste odds 12-05-2022

© Circus-12-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Anderlecht – Antwerp

Bij Circus vind je momenteel de beste quoteringen om te wedden op deze wedstrijd. Zoals we al verwachtten is Anderlecht de favoriet bij de bookmakers. Anderlecht staat op 1.59 terwijl Antwerp op 5.40 staat. Dat is een flink verschil en dat zal alles te maken hebben met de krachtmeting van afgelopen zondag. Een gelijkspel staat op 4.40. Als je direct wilt inzetten, raden we je aan om dat bij Circus te doen. Via onderstaande link kom je direct bij de beste odds uit.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.