Voorbeschouwing België – Polen met de beste odds en hoogste bonus

Jeroen van den Berg
08.06.2022

Na de nederlaag tegen Oranje gaat België op zoek naar de eerste overwinning in de Nations League. Gaat dat lukken tegen Polen vanavond? Pak nu de beste odds om te wedden op België – Polen.

België staat na nederlaag tegen Oranje op de laatste plaats

België verloor haar eerste wedstrijd Nations League wedstrijd teleurstellend met 1-4 in eigen huis. Dat was gelijk de eerste keer in 25 jaar dat de Belgen verloren van Oranje. De Rode Duivels leken zonder inspiratie te spelen en wisten vrijwel geen enkele keer gevaarlijk te worden voor het doel van Oranje. Dat had misschien ook wel te maken met het feit dat Romelu Lukaku vroeg in de eerste helft naar de kant moest, nadat hij zijn enkel verzwikte. Het is ook nog niet duidelijk of Lukaku de wedstrijd tegen Polen mee kan doen.

Je kunt dus wel stellen dat de Rode Duivels iets recht te zetten hebben bij de thuisfans na het dramatische resultaat tegen de Hollanders. De drie punten zijn dan ook broodnodig en als het even kan wordt er ook nog met goed voetbal gewonnen. Of de bookmakers België daar van uit zullen gaan zie je zo als we de odds erbij pakken. Laten we ook kijken naar Polen dat haar eerste wedstrijd wel wist te winnen.

Polen tweede na overwinning op Wales

De eerste Nations League wedstrijd voor Polen in League A werd gelijk gewonnen. Vorige week speelde Polen tegen Wales en won Polen met 2-1. Hierdoor staan ze nu op de tweede plaats achter Nederland. De Welshmen kwamen wel al vroeg in de eerste helft op voorsprong, maar Jakub Kaminski en Karol Swiderski wist met hun goals het resultaat om te draaien. Polen heeft een ervaren ploeg met spelers als Szczesny, Glik, Krychowiak en Grosicki en dat zijn toch wel spelers die al even mee gaan.

Polen is reëel en weet dat het lastig wordt om België te verslaan. Ze zullen echter vol voor de overwinning proberen te gaan om na deze wedstrijd nog steeds aan de leiding van Groep D te staan met Nederland. Toch hopen ze een punt uit het duel met de Rode Duivels te behalen. Is dat mogelijk? Hieronder bekijken we wat de bookmakers Nederland van deze wedstrijd verwachten en pakken we de odds erbij.

 

Belgie favoriet tegen Wales op woendag

© Circus-08-06-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

België favoriet tegen Polen in eigen huis

Bij Circus zien we niet alleen dat België favoriet is, maar staat er ook een gratis bet voor je klaar. Zo kun je zelfs gratis wedden op België – Polen. De Rode Duivels zijn favoriet bij de bookies om deze wedstrijd te winnen. Je krijgt namelijk 1,.63 voor een thuisoverwinning van België terwijl je 5.50 krijgt als Polen wint. Mocht het toch een gelijkspel worden, dan krijg je hier 4.10 voor. Dat zijn mooie odds, zeker als je dus ook nog eens gratis kunt wedden op deze Nations League wedstrijd. Zet snel in en pak die bonus via deze link.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.