Wedden op de WK play-off finale tussen Wales en Oekraïne

Jeroen van den Berg
04.06.2022

Op zondagavond wordt er bepaald of Wales of Oekraïne naar het WK gaat. Voor beide landen wordt het de tweede keer dat ze op een WK aan kunnen treden en dus staat er een hoop op het spel op zondag. Hier vind je de beste odds om te wedden op Wales – Oekraïne!

Wales gesteund door het thuispubliek

Een vol stadion geeft een team natuurlijk vleugels, maar Wales zal toch ook rekening houden met het feit dat de rest van de wereld voor Oekraïne zal juichen. Dat heeft niets met een afkeer voor de Welshmen te maken, maar alles met de situatie van de bezoekers. Nadat twee maanden geleden Gareth Bale met twee doelpunten een finaleplaats bezorgde is Wales nu nog negentig minuten verwijderd van het eerste WK sinds 1958. Bovendien weet Wales ook al dat het bij de Verenigde Staten, Iran en Engeland in de poule zit. In 1958 werd de kwartfinale bereikt en heel Wales smacht naar een evenaring van dat resultaat maar toch op zijn minst een plek op het WK. Afgelopen woensdag verloor de ploeg van Rob Page met 2-1 van Polen in een vriendschappelijke partij, na negen keer op rij ongeslagen van het veld te zijn gestapt. In eigen huis zijn de Dragons echter al 18 wedstrijden ongeslagen en dat zal ze vertrouwen geven voor de match tegen Oekraïne.

Wales verwelkomt Gareth Bale, Aaron Ramsey, Ben Davies en Joe Allen terug nadat ze gespaard werden tegen Polen. Ook is Joe Morrel weer terug na een schorsing in de halve finale. Is Wales bij de bookmakers Nederland favoriet tegen Oekraïne?

De rest van de wereld steunt Oekraïne

Nog nooit had het Oekraïense voetbalteam zoveel aanhangers. Met die steun won Oekraïne afgelopen week van Schotland. De lob van Andriy Yarmolenko en de kopbal van Roman Yaremchuk zorgden voor twee doelpunten van Oekraïne voordat Callum McGregor de spanning terug in de wedstrijd bracht. Invaller Artem Dovbyk nam alle twijfel weg door de 1-3 te scoren in de 95e minuut. De ploeg van Oleksandr Petrakov staat nu op het punt om voor de tweede keer als onafhankelijke natie het WK te bereiken, na het bereiken van de laatste acht op het WK in 2006. Vorig jaar toonde Oekraïne ook al haar klasse door de kwartfinale op het EK te halen. Oekraïne heeft dus zeker een kans om Wales te verslaan. Er zijn geen blessures en dat verhoogt de kansen van Petrakov zijn mannen tegen Wales aanzienlijk. Circus dat zowel tot de bookmakers België als Nederland behoort, heeft de beste odds bij deze wedstrijd en we zullen ze er dan ook snel bij pakken.

Wales en Oekraïne aan elkaar gewaagd in finale Wk playoffs

© Circus-04-06-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden op Wales – Oekraïne met de beste odds

De beste quoteringen vind je dus bij Circus en wat hier opvalt is dat er niet echt een favoriet is. De odds van Wales zijn net wat lager dan die van Oekraïne, maar het verschil is minimaal. Voor wedden op Wales pak je nu 2.75 en de odds voor winst van Oekraïne staat op 2.85. Een gelijkspel levert nog het meeste op met 3.10. Wie pakt het laatste Europese ticket voor het WK in Qatar? Wordt het Wales of Oekraïne? Zet met de link hieronder gelijk in met de beste odds.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.