Nog een pracht wedstrijd in de Nations league- Wedden op Italië vs Duitsland

Jeroen van den Berg
02.06.2022

Zowel Italië als Duitsland zijn grootmachten in het hedendaagse voetbal en als beide clubs tegenover elkaar staan levert dat natuurlijk een prachtig schouwspel. Dit weekend kun je wedden op Italië – Duitsland en wij zorgen dat je de beste odds pakt

De Europees Kampioen mist het WK in Qatar

Vorig jaar vierde heel Italië nog feest toen het EK 2020 werd gewonnen en de Italianen voor het eerst sinds 2006 weer een grote titel wisten te pakken. Een paar maanden na het winnen van het EK werd Italië echter uitgeschakeld in de play-offs voor het WK voetbal dit jaar in Qatar. Net als in 2017 toen de Italianen zich niet konden plaatsen voor het WK, liep de kwalificatiecampagne opnieuw spaak. Geen WK dus voor de regerend Europees Kampioen. Voor Roberto Mancini, coach van de Azzuri was dat een teken om zijn ploeg te gaan verjongen. Er ging tegen Noord-Macedonië een hoop mis en na de pijnlijke 1-0 nederlaag had Mancini dan ook geen goed woord over voor zijn selectie.

Met nieuwe spelers en frisse moed begint Mancini nu een aan nieuwe Nations League campagne in groep A3 waar het behalve Duitsland ook Engeland en Hongarije tegenkomt. Op woensdag speelde Italië al in de CONMEBOL Uefa Cup of Champions waarin het met 0-3 van Argentinië verloor. Nog geen geweldige start dus voor de mannen van Mancini. Nu waren er met Ciro Immobile, Federico Chiesa , Domenico Berardi , Marco Verratti en Nicolo Zaniolo nogal wat geblesseerden en is het nog maar de vraag met wie Italië begint tegen Duitsland. Bij het wedden op deze wedstrijd hebben we een mooie gratis bet gevonden en ook pakken we zo de beste odds erbij.

Duitsland ook op zoek naar verbetering

Duitsland arriveert vol optimisme in Emilia-Romagna onder de frisse leiding van coach Hansi Flick. Nadat zijn voorganger Joachim Low acht jaar geleden  Die Mannschaft naar WK-glorie leidde, heeft de voormalige manager van Bayern München nu de leiding over een groep met jonge talentvolle spelers. Het EK van de Duitsers vorig jaar werd gezien als mislukking omdat Duitsland al in de 16e finale werd uitgeschakeld. Aan Flick nu de taak om zich te revancheren tegen ploegen die het een stuk beter deden op het wereldkampioenschap en zo door te stromen naar het Final Four tournament.

Bij Duitsland lijken Ter Stegen en Julian Draxler niet mee spelen, maar Thomas Müller zou samen met Serge Gnabry en Leroy Sané in de basis starten. Daarnaast is Kai Havertz ook gewoon beschikbaar en geldt hetzelfde voor Timo Werner. Keuze genoeg voor Flick die het matige EK en de tussenliggende wedstrijden dus snel wilt vergen met een succes tegen Italië. De beste odds vind je terug in het Toto Sportsbook. We houden je niet langer in spanning en bespreken ze hieronder gelijk.

De beste odds bij italie -duitsland

© Toto- 02-06-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Italië – Duitsland

We hebben goede odds en een mooie bonus gevonden waardoor een Toto account aanmaken ineens wel heel aantrekkelijk wordt. Je kunt nu wedden op deze match met odds van 2.90 voor de Italianen en 2.42 voor een overwinning van Duitsland. De odds liggen dus dicht bij elkaar en daar kan je nu van profiteren. Een gelijkspel staat op 3.40. De bonus bij deze bookmaker is een gratis weddenschap tot € 50,00, meld je dus snel aan op deze binnen te koppen.

Aanmelden bij TOTO

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.