De beste odds om te wedden op Fortuna Sittard – Sparta

Jeroen van den Berg
15.04.2022

Zowel Sparta als Fortuna Sittard doen er alles aan om (directe) degradatie te voorkomen. Op zaterdag ontvangt Fortuna Sittard thuis Sparta en het onderlinge verschil is slechts één punt. Wie wint er en weet zich richting veiligheid te spelen?

Fortuna Sittard staat nog veilig

Met de vijftiende plek staat Fortuna Sittard veilig. Met die plaats ontlopen de Fortunezen namelijk de play-offs en is dus ook directe degradatie niet in zicht. Toch is het verschil met de andere degradatiekandidaten minimaal. Tussen Fortuna en nummer 18 Sparta zit slechts een punt. PEC Zwolle won afgelopen zondag zeer verrassend van AZ en kwam daardoor op gelijke hoogte met Fortuna. PEC staat de op de zestiende plaats. Elke wedstrijd is nu dus van cruciaal belang. Fortuna Sittard heeft nog zes wedstrijden te spelen en er mag eigenlijk geen punt verspeeld worden. Hoe goed komt de ploeg van Sjors Ultee voor de dag? Gaat het lukken om de play-offs of toch in ieder geval directe degradatie te ontlopen?

De match tegen Sparta is de eerste van drie thuiswedstrijden op rij. Op de Milaanstraat zal het publiek er eens goed achter gaan staan om zo Ultee en zijn mannen “samen nao veure” te schreeuwen. Wat verwachten de Nederlandse bookmakers van deze wedstrijd? Dat lees je nadat we over de vorm en resultaten van Sparta zijn gegaan.

Sparta heeft twee wedstrijden minder gespeeld.

De meeste ploegen in de Eredivisie staan al op 29 wedstrijden maar bij Sparta staat de teller pas op 27. In Arnhem werd de wedstrijd tegen Vitesse zes minuten voor het einde gestaakt en staat er dus nog geen score genoteerd. Sparta zal nog terug moeten reizen om de zes minuten uit te spelen en zo de belangrijke drie punten te verdedigen. Henk Fraser en zijn mannen stonden namelijk met 1-0 voor op het moment dat de scheidsrechter de wedstrijd staakte. De Rotterdammers speelden afgelopen zaterdag tegen koploper Ajax en hoewel Sparta op voorsprong kwamen, door een goal van Joeri de Kamps, was het toch de koploper die de drie punten in eigen huis hield.

Van de laatste vijf wedstrijden verloor Sparta slechts één keer en speelde het twee keer gelijk. Er werd alleen tegen Go Ahead gewonnen. Wat wel opvalt is dat Sparta niet vaak het net weet te vinden. De nummer laatst van de Eredivisie kwam tot dusverre slechts 21 keer tot scoren, terwijl er slechts 40 tegendoelpunten vielen. Verdedigend doen de Spartanen het dan nog redelijk, maar het weerhoudt ze voorlopig niet van de laatste plek. Met twee wedstrijden minder is het zeker nog niet zeker dat Sparta op degradatie afstevent. Met een overwinning op Fortuna kan de Rotterdamse ploeg in ieder geval wel weer wat plaatsen stijgen. We zijn al druk voor je bezig geweest met quoteringen vergelijken en kunnen je inmiddels vertellen dat je voor het wedden op Fortuna Sittard – Sparta het beste bij Jack’s terecht kunt.

Goede odds om te wedden op Fortuna Sittard – Sparta

Fortuna Sittard – Sparta is de enige wedstrijd die dit weekend gespeeld wordt in de Eredivisie. Daarom is het wel zo fijn om te wedden op deze wedstrijd met de beste odds. Die vind je bij Jack’s. Voor je op zoek gaat naar de Jack’s Bonus Code, kunnen we je vertellen dat je de beste bonus gewoon via onderstaande link kunt pakken. De odds voor beide ploegen liggen dicht bij elkaar, maar Fortuna krijgt het voordeel van de bookmakers. Wedden op een overwinning van Fortuna staat op 2.55 terwijl Sparta op 2.85 staat. Voor een gelijkspel krijg je 3.35 bij Jack’s. Zet nog snel in want dit is je enige kans om te wedden op de Eredivisie dit weekend.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.