Wedden op PSV – Leicester vanavond 14-04-2022

Jeroen van den Berg
14.04.2022

Vorige week eindigde de wedstrijd in Engeland tussen Leicester City en PSV in 0-0. PSV ontvangt vanavond Leicester in het eigen Philips Stadion. Hier lees je hoe je kunt wedden op PSV – Leicester City en pak je gelijk de beste odds.

Cruciale weken voor PSV

PSV mag niet verslappen als ze nog succes willen behalen dit seizoen. Vanavond is er al de belangrijke wedstrijd om de halve finale van de Conference League te behalen, een paar dagen later treffen de Eindhovenaren Ajax in de Toto KNVB Beker. Dan is er ook nog de Eredivisie waar PSV een (kleine) kans heeft op het kampioenschap. PSV staat vier punten achter op Ajax met nog vijf wedstrijden te spelen. De naar Benfica vertrekkende Schmidt kan zijn loopbaan bij PSV dus afsluiten met enkele prijzen. De eerste horde voor PSV is het duel met Leicester City. Vorige week dacht PSV een penalty te verdienen om zo een voorsprong te kunnen nemen op de Premier League club. Die penalty kwam er niet en dus moet het karwei in Eindhoven worden afgemaakt na het 0-0 gelijkspel in de heenwedstrijd.

Schmidt heeft niet te maken met veel afwezigen bij PSV. Obispo en Mwene lijken de wedstrijd te missen, terwijl Noni Madueke tegen RKC een blessure opliep en waarschijnlijk niet mee kan spelen. Ook Joël Drommel zal van de zijlijn toe moeten kijken. De keep is dit seizoen nogal ongelukkig en Schmidt lijkt daarom opnieuw te kiezen voor de wat betrouwbaardere Mvogo. Om te wedden op PSV – Leicester is het natuurlijk van belang dat je goed op de hoogte bent van beide ploegen. Daarom kijken we eerst naar Leicester City voordat we de quoteringen bespreken.

Conference League enige kans op Europees voetbal

Leicester kent een matig seizoen in de Premier League en staat momenteel op de negende plaats. De ploeg van Brandon Rodgers weet al dat ze zich niet kunnen plaatsen voor Europees voetbal in de eigen competitie. Daarom is het winnen van de Conference League enige manier om volgend seizoen toch in Europa uit te komen. Hoewel het seizoen echt niet altijd even rooskleurig was, lijkt Leicester de laatste weken weer herstellende. Zes overwinningen en slechts twee nederlagen zijn de resultaten in hun laatste tien wedstrijden. De meest recente overwinning was afgelopen zondag toen ze Crystal Palace versloegen met 2-1.

Toch heeft Leicester het dit jaar lastig in uitwedstrijden. De ploeg uit de East-Midlands won slechts twee van hun laatste acht uitwedstrijden en dat zal wel eens een belangrijke factor kunnen zijn in deze wedstrijd. PSV houdt daarbij de laatste twee wedstrijden al de nul terwijl Leicester juist wat moeilijk tot scoren komt. Dat zal te maken kunnen hebben met het ontbreken van Jamie Vardy. Naast Vardy zal ook Nampalys Mendy ontbreken in de wedstrijdselectie. Goed, het is tijd om te kijken hoe je nu het beste kunt wedden op PSV – Leicester City en pakken de odds van Toto Sportsbook er gelijk voor je bij.

Wedden op PSV - Leicester City met de beste odds

© Toto- 14-04-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te gokken op PSV – Leicester City

De slechte uitreeks van Leicester is ook Toto opgevallen en dat zal er dan ook mee te maken hebben dat PSV de grote favoriet is voor deze wedstrijd. Het verschil tussen beide ploegen in odds is aanzienlijk. Je krijgt voor wedden op een overwinning van PSV 2.02 en winst van Leicester City staat op 3.60. Een gelijkspel staat ook op 3.60. Je kunt ook wedden op wie er naar de halve finale gaat. Daarbij staat PSV op 1.51 en Leicester City op 2.39. Nieuwe spelers krijgen bij Toto een gratis weddenschap tot € 50,00 en er zijn regelmatig andere promoties te vinden voor zowel bestaande, als nieuwe spelers. Via de onderstaande link kun je je Toto account aanmaken en direct profiteren van deze goede odds en bonussen!

Aanmelden bij TOTO

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.