De beste odds om te wedden op Liverpool – Benfica

Jeroen van den Berg
13.04.2022

Na een 3-1 overwinning in Portugal lijkt Liverpool de beste papieren te hebben om zich voor de halve finale te kwalificeren. Toch zal Benfica er alles aan doen om Liverpool te verslaan. Hieronder bespreken we de odds en kansen van beide ploegen.

Liverpool met een lastig programma voor de boeg

Zo aan het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld. Dat betekent dan ook dat Liverpool geen seconde mag verslappen. De Reds staan in de eigen competitie een punt achter koploper Manchester City, spelen op zaterdag nog in de FA Cup halve finale tegen datzelfde City en nemen het op dinsdag alweer op tegen Manchester United. Door het drukke programma zou je bijna vergeten dan Liverpool vanavond ook nog moet spelen. Nu heeft Liverpool een ruime voorsprong opgebouwd in de heenwedstrijd, maar de strijd om de halve finale is zeker nog niet beslist.

Afgelopen weekend speelde Liverpool al een lastige wedstrijd tegen Manchester City en het is dan ook de vraag of de ploeg van Jürgen Klopp niet met vermoeidheid te maken krijgt. Gaat Klopp, met het oog op het drukke programma rouleren tegen Benfica en krijgen enkele spelers rust? Sadio Mané en Diogo Jota zijn geschorst bij een volgende gele kaart en zouden de eerste wedstrijd van de halve finale missen. Zij zullen dan ook waarschijnlijk vanaf de zijkant toekijken vanavond.  In 1978 en 1984 won Liverpool de Champions League (Europa Cup 1) nadat Benfica in een voorgaande ronde werd verslagen. Dat geeft hoop en vertrouwen voor dit duel. Daarbij verwachten we ook dat de bookmakers Nederland de favorietenrol aan Liverpool geven gebaseerd op het krachtsverschil in Portugal vorige week. Voor we echter over de quoteringen gaan, is het eerst nog tijd om te bespreken hoe Benfica ervoor staat.

Kan Benfica zich terugvechten na de 1-3 nederlaag?

Benfica schakelde in de achtste finale Ajax uit, maar werd in de eerste match van de kwartfinale direct met 1-3 verslagen in eigen huis. Daarbij hebben de Portugezen nog het geluk dat de regels met bet betrekking tot uitdoelpunten is aangepast. Bij Benfica rust alle hoop op de schouders van Darwin Nunez. Nadat de speler uit Uruguay Ajax al uitschakelde met zijn goal in de Johan Cruijff Arena, maakte hij ook de enige treffer in het thuisduel tegen Liverpool. Ook dit weekend was Nunez met drie doelpunten enorm belangrijk in het duel tegen Belenenses.

Er is nog een reden waarom Benfica mag hopen op een wonder. Benfica is namelijk één van de twee ploegen die Liverpool met minstens twee doelpunten verschil heeft verslagen in een Europese knock-out wedstrijd op Anfield. In 2005-2006 won Benfica namelijk met 0-2. De wedstrijd van vanavond is een heerlijke wedstrijd om op in te zetten, zeker omdat de halve finale op het spel staat. Daarom is het extra lekker dat je een gratis bet kunt gebruiken om te wedden op Liverpool – Benfica. Hieronder leggen we je precies uit hoe je dat doet en gaan we natuurlijk over de odds.

Wedden op Liverpool - Benfica met de beste odds 13-04-2022

©Betcity – 13-04-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Goede odds voor wedden op Liverpool – Benfica

Gokken op Liverpool – Benfica doe je nu het beste bij Betcity. Daar is namelijk een gratis weddenschap beschikbaar zonder dat je daar een Betcity bonus code voor nodig hebt. Elke nieuwe speler heeft bij deze bookmaker recht op een free bet tot € 50,00. De link hieronder brengt je direct naar deze bonus. De odds zijn, zoals verwacht, in het voordeel van Liverpool. Je krijgt met de standaard odds 1.26 voor winst van Liverpool en als je wedt op winst van Benfica levert dat je 12 keer je inzet op. Aan een gelijkspel heeft Benfica niet zoveel, maar dit geeft wel odds van 6.75! Bovendien pak je nu als nieuwe speler met de Betcity odds boost maar liefst 25 keer je inzet als je wedt op een overwinning van Liverpool. Maakt Benfica kans om Liverpool te verslaan in eigen huis of zien we de ploeg van Jürgen Klopp terug in de halve finale?

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.