Wedden op Eintracht Frankfurt – West Ham United in de Europa League

Jeroen van den Berg
04.05.2022

Vorige week verloor West Ham United met 2-1 van Eintracht Frankfurt, maar de strijd is nog niet gestreden. Op donderdag valt de beslissing welke club er naar de Europa League finale gaat. Hier lees je hoe je kunt wedden op deze wedstrijd met de beste odds.

Houd Eintracht Frankfurt de voorsprong in stand?

In de eigen Deutsche Bank Park ontvangt Eintracht op donderdagavond West Ham met als doel de overwinning in Engeland vast te houden en zich te plaatsen voor de finale van de Europa League. Waar het dit seizoen niet lukt in de Bundesliga, lijkt het Europese seizoen van de Duitsers een stuk beter te verlopen. De overwinning op Barcelona was tot dusverre het grootste succes van de ploeg van Oliver Glasner en de goede Europese reeks kan bekroond worden met een plek in de finale en misschien wel het winnen van de Europa League dit seizoen.

Frankfurt staat dan wel op voorsprong, ze hebben al zes wedstrijden op rij thuis niet meer gewonnen. Ook won het in de laatste elf wedstrijden slechts twee keer. Dat was op bezoek bij Barcelona en tegen West Ham vorige week. De Eagles zijn dus allesbehalve comfortabel in hun race naar de finale. Wat wel weer ten goede komt, is dat Evan Ndicka en Kristijan Jakic weer terug komen na hun schorsing. Verder heeft Glasner geen schorsingen of blessures en lijkt het de belangrijkste wedstrijd van het seizoen met de sterkste selectie te kunnen beginnen. We gaan zo kijken wat de bookmakers Nederland verwachten van deze wedstrijd.

West Ham al vier wedstrijden op rij zonder overwinning

West Ham kent best een goed seizoen maar is de laatste weken toch bezig aan een mindere fase. The Hammers staan nog altijd op de zevende plaats en lijken daar genoegen mee te moeten nemen. Blessures en schorsingen speelden een rol in hun slechte recente vorm. West Ham begon deze wedstrijd na één overwinning en vier nederlagen uit zeven wedstrijden in alle competities. West Ham lijkt uit te moeten gaan van Conference League voetbal volgend seizoen, maar kan door op donderdag te winnen ook nog een gooi doen naar directe plaatsing in de Europa League. Tegen Sevilla kwam West Ham ook op achterstand en wisten ze op tijd het spel om te draaien West Ham verloor wel zes van de zeven laatste uitwedstrijden en bovendien wisten ze tijdens vier wedstrijden in die reeks niet te scoren.

Waar het team van Moyes de laatste weken een hoop blessures te verduren kreeg, lijken nu alleen Angelo Ogbonna en Issa Diop te ontbreken voor het duel tegen Eintracht Frankfurt. Wat dat betreft heeft Moyes al wat minder kopzorgen dan de vorige wedstrijd, maar moeten ze wel nog altijd Eintracht Frankfurt zien te verslaan. Laten we de quoteringen er snel bij nemen zodat je gelijk kunt wedden op Eintracht Frankfurt – West Ham United.

 

Weden op Eintracht Frankfurt - West Ham United 05-05-2022

©Betcity – 05-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij het wedden op Eintracht Frankfurt – West Ham United

Als je wilt wedden op Eintracht Frankfurt – West Ham United doe je dat het beste bij Betcity. Daar pak je direct al een aantal mooie bonussen zonder dat je op zoek hoeft te gaan naar een Betcity bonus code. Hieronder vind je een link waarmee je je direct kunt aanmelden en de bonus pakt. Dan de odds: Eintracht Frankfurt is na de overwinning nu lichtjes favoriet. Je pakt 2.45 voor een overwinning van die Adler. Een overwinning van West Ham United levert je 2.85 op en dat is net wat meer dat je voor wedden op de thuisploeg krijgt. Tenslotte krijg je 3.35 voor een gelijkspel. Mooie odds bij een spannende halve finale. Denk jij te weten wie de tegenstander van Rangers of Leipzig wordt in de Europa League finale? Zet dan nu in!

Aanmelden bij BetCity

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.