Winnen de Oranje Leeuwinnen het EK? Dan pak je tot wel 50x je inzet!

Jeroen van den Berg
30.06.2022

Lukt het Oranje om Euro 2022 voor vrouwen te winnen? We bespreken hieronder de kansen van de Oranje Leeuwinnen en gaan natuurlijk over de odds. Pak nu 50 keer je inleg als Oranje wint!

Tegen wie neemt Oranje het op in de groepsfase?

Het toernooi zelf begint op 6 juli en duurt tot 31 juli. De Oranje leeuwinnen spelen hun eerste wedstrijd op zaterdag 9 juli tegen Zweden. Een paar dagen later neemt Oranje het op tegen Portugal om vervolgens in de derde wedstrijd te spelen tegen Zwitserland. Vervolgens dient Oranje het op te nemen tegen de groepswinnaar of nummer twee uit groep D waarin ze België, Frankrijk, Italië of IJsland kunnen tegenkomen, Oranje speelde deze week tegen Wit-Rusland en won die wedstrijd met 3-0. Dat was overigens geen oefenwedstrijd, maar een kwalificatiewedstrijd voor het WK. De laatste wedstrijd van Oranje voor het EK daadwerkelijk begint is aankomende zaterdag als Nederland speelt tegen Finland. Dan is er nog een week te gaan voor de Oranje Leeuwinnen het eerste duel op Bramall Lane speelt, het stadion van Sheffield United.

Maakt Oranje een kans om haar Europese titel te prolongeren? Bij de bookmakers Nederland kun je daar al op inzetten. We zullen zo de odds voor de verschillende landen erbij pakken. Echter is het eerst tijd om te kijken wie we tot de favorieten van het toernooi kunnen rekenen.

Wie zijn de favorieten om het EK te winnen?

Nederland wordt gezien als één van de kanshebbers om het EK op haar naam te zetten, maar is toch ook niet de topfavoriet. Dat is namelijk Spanje als de bookmakers iDeal moeten geloven. Ook Engeland maakt volgens de bookmakers een grote kans om het toernooi te winnen. Nederland zien we pas terug op de vierde plek gelijk aan Frankrijk. Als vijfde staat Duitsland. Wat opvalt is dat geen van de groepsgenoten van Oranje in de top vijf van kanshebbers staat. Wel staat Zweden op de zesde plek en dat toont toch aan dat Zweden een geduchte tegenstander is. De grote vraag is natuurlijk hoeveel je krijgt voor een overwinning van Oranje op het EK. Dat bespreken we hieronder

Outrights Circus EK 2022 damesvoetbal

© Circus-29-06-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

50 keer je inzet als Oranje het EK wint

Spanje is de grote favoriet en voor een eindoverwinning van de Spanjaarden krijg je bij Circus, één van de Nederlandse bookies, maar ook van de bookmakers België 4,50. Dat is net iets minder dan voor winst van Engeland waar je vijf keer je inzet op pakt. Frankrijk en Nederland staan gezamenlijk op 6.00. Nu zijn de odds voor Oranje sowieso al verhoogd naar 8.00, maar kun je via de link onderaan dit artikel zelfs 50x je inzet verdienen. Duitsland staat op 7.00 en het hierboven genoemde Zweden levert acht keer je inzet op. De odds liggen vrij dicht bij elkaar en deze zullen dan ook zeker nog veranderen naarmate het toernooi vordert. Wacht daarom niet langer en meld je direct aan!

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.