40 keer je inzet als Wout van Aert de groene trui pakt!

Jeroen van den Berg
06.07.2022

In de eerste week van de Tour de France floreren de Belgen en Nederlanders. Bij Betcity hebben ze dan ook wel vertrouwen dat Wout van Aert het puntenklassement wint. Als je daarop inzet krijg je nu maar liefst 40 x je inzet!

Verhoogde odds bij wedden op de Tour de France

De Tour de France is toch wel het grootste wielerevenement van het jaar en daarom dat je bij de beste bookmakers Nederland steeds meer promoties omtrent wielrennen en dan met name de Tour de France ziet. Zo ook bij Betcity. Daar zijn namelijk zogenaamde odds boost gelanceerd bij het wielrennen. Voorheen vond je deze met name terug bij voetbal en Formule 1, maar nu dus ook bij de Tour. Als je nu al durft te voorspellen dat Jumbo-Visma Belg Wout van Aert het groen pakt en behoudt, krijg je maar liefst veertig keer je inzet.

Deze Odds boost is alleen voor nieuwe spelers en wordt beschikbaar na een eerste storting van € 20,00. Je kunt maximaal € 1,00 inzetten op “Van Aert wint de groene trui” wat inhoudt dat je dus € 40,00 kunt winnen.

Fenomenale overwinning Wout van Aert in Etappe 4

Met al een rustdag na drie dagen koersen in Denemarken waarbij Wout van Aert drie keer tweede werd, was het op dinsdag in Frankrijk wel raak. In de rit tussen Dunkerque en Calais kwamen de renners vijf klimmetjes tegen. De laatste was op zo’n 12 kilometer van de meet. Het was Jumbo-Visma dat een teamprestatie van formaat neerzette op de Côte du Cap Blanc-Nez. Het peloton werd uit elkaar gescheurd en Van Aert, Vingegaard en Yates waren de enige die de Belg konden volgen. Toch ging Wout van Aert alleen verder, hij leek niet te kloppen. Na een indrukwekkende tijdrit in de laatste tien kilometer was het de huidge gele trui drager die als eerste over de streep kwam.

Van Aert is bezig aan een geweldig seizoen. Na twee ritten in de Dauphiné, de E3 Saxo Bank Classic, Parijs-Nice en Omloop Het Nieuwsblad is dat al de zesde grote overwinning van de Belg. Alle reden dus om in te zetten op een groene trui van Van Aert in Parijs. Voor die 40.00 odds heb je overigens geen Betcity bonus code nodig. De weddenschap selecteren is voldoende om deze hoge odds te activeren.

 

©Betcity – Screenshot van 06-07-2022

Aanmelden bij Betcity om deze promotie te pakken

Om nog snel te profiteren van deze torenhoge odds voor de groene trui voor Wout van Aert, dien je je eerst te registreren bij deze bookmaker. De promo is namelijk alleen voor nieuwe spelers en kan niet worden gecombineerd met een andere bonus. Lees daarom alvast eerst onze Betcity ervaringen om alle voor- en nadelen van deze bookmaker te lezen. Je kunt je ook gelijk aanmelden. Zorg er wel even voor dat je de voorwaarden goed doorleest. Als je besluit liever een andere welkomstbonus te pakken, dan is dat ook geen probleem. Via de onderstaande link kom je direct uit bij Betcity.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.