Wedden op het EK vrouwenvoetbal met een gratis weddenschap

Jeroen van den Berg
07.07.2022

Het EK damesvoetbal is begonnen en de Oranje leeuwinnen willen hun titel prolongeren. Wat zijn de kans van het Nederlands dameselftal? Kunnen ze het EK 2022 in Engeland winnen?

Nederland geen topfavoriet op het EK

Hoewel Oranje de regerend kampioen is, worden ze zeker niet door alle kenners als topfavoriet gerekend. Dat zal ongetwijfeld te maken hebben met de grote nederlaag tegen Engeland een paar weken geleden. Het EK wordt dus gehouden in Engeland en de thuisploeg is bij de beste bookmakers toch wel de grote favoriet. Daarnaast zijn Spanje en Frankrijk ook landen om rekening mee te moeten houden. Voor we gaan kijken naar de odds voor Nederland en de andere kanshebbers, is het toch ook tijd om het programma er bij te pakken. Tegen wie speelt Nederland om de groepsfase te overleven en in de knock-out fase te belanden?

Oranje tegen Zweden, Zwitserland en Portugal

De eerste wedstrijd van de Oranje dames is op zaterdag 9 juli. Dan is Zweden de eerste tegenstander van Nederland. Vervolgens is op 13 juli Portugal aan de beurt. De slotwedstrijd wordt gespeeld op zondag 17 juli tegen Zwitserland. De moeilijkste tegenstander is Zweden dat Nederland dus in de eerste wedstrijd tegenkomt. In die wedstrijd is Oranje lichtjes de underdog met 2.80 voor de overwinning tegenover 2.65 voor Zweden. Omdat we bij Betcity een mooie promo hebben gevonden kijken we hier naar de favorieten op het EK. Op de eerste plek zien we thuisland Engeland dat geleid wordt door Sarina Wiegman.

De Engelsen staan op de Betcity app op 4.25 om het EK te winnen. Spanje staat daar kort achter met vijf keer je inzet. Vervolgens lopen de odds wat op. Een eindoverwinning van Frankrijk staat op 6.75 gevolgd door Zweden met 7.25. Daarachter zien we pas Nederland met 7.50 keer je inzet.

 

© Betcity – screenshot van 07-07-2022

Gratis weddenschap van € 5,00 bij Betcity

In onze Betcity review heb je al kunnen lezen dat er vaak verschillende promoties te vinden zijn bij Betcity. In de eerste ronde van het EK Vrouwenvoetbal kun je namelijk een € 5,00 free bet activeren. Deze promotie loopt nog tot zondag 10 juli. Je kunt de free bet inzetten op alle wedstrijden in de eerste speelronde op het EK vrouwenvoetbal. Wel is deze promo alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder. Het maakt verder niet uit of je op pre-match of live weddenschappen inzet. Zorg er wel voor dat je minimaal één keer gestort hebt bij Betcity. Als je nog niet hebt gespeeld bij deze bookmaker, dan kun je ook nog eens de welkomstbonus pakken. Via de onderstaande link kun je je direct aanmelden en krijg je dus ook gelijk de mooie welkomstbonus!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.