Zet in op Europees voetbal bij Jacks en krijg 3x keer een mooie promotie!

Jeroen van den Berg
13.02.2023

Met de Champions League, Europa League en Conference League wordt het weer smullen deze week. Een gratis weddenschap, of zelfs drie, komt daarom goed uit! Voor het wedden op PSG- Bayern München hebben wij zelfs een artikel geschreven met verschillende wedtips en statistieken van beide teams met voorbeschouwing.

drie freebets Jacks Europees voetbal

Zo pak je elke week drie free bets bij Jack’s

Elke dinsdag, woensdag en donderdag pak je bij Jack’s een bonus bij Europees voetbal. Door live in te zetten op de Champions-. Europa of Conference League op minimale odds pak je een gratis weddenschap. Er is één bonus oftewel gratis weddenschap beschikbaar per dag. De minimale inzet is voor alle drie de bonussen hetzelfde. Dat is namelijk minimaal € 20,00 per weddenschap op minimum odds van 1.40 per selectie. Activeer je bonus voordat je inzet en krijg nadat je weddenschap afgewikkeld is gelijk een free bet!. Herhaal dit drie dagen in de week om zo op drie gratis weddenschappen uit te komen.

Pak de Jack’s welkomstbobus

Om het je nog wat duidelijker uit te leggen, zie je hieronder de stappen in een handig overzicht.

  1. Meld je aan bij Jack’s en activeer je bonus voordat je inzet
  2. Plaats een live weddenschap van minimaal € 20,00 op odds van 1.40 of hoger
  3. Per speelronde ontvang je een free bet
  4. Zet nog twee keer live in met dezelfde regels om nog twee free bets te ontvangen.

Zo pak je de Jacks bonus

Voorwaarden bij deze Jack’s promotie

Deze promotie heeft een aantal voorwaarden, maar eigenlijk niets om je zorgen over te maken. Ten eerste is deze bonus geldig van 14 februari 2023 tot en met 16 maart. Je kunt 1 freebet per dag bij Jack’s Nederland verdienen met een totaal van 3 gratis weddenschappen. Je verdient de gratis weddenschap(pen) door live € 20,00 in te zetten op een van de Europese wedstrijden van dinsdag, woensdag en/of donderdag. Je dient minimaal een inzet te plaatsen van € 20,00 op odds van minimaal 1.40. Dit kan geen freebet token zijn en je kunt ook geen ander bonus geld gebruiken.

Na het afronden van je kwalificerende weddenschap komt de € 10,00 free bet in je account te staan bij de gratis weddenschappen. Vervolgens heb je zeven dagen de tijd om je live free bet in te zetten op een weddenschap naar keuze.

Jacks Casino welkomstbonus

Pak de Jack’s welkomstbobus

Een vol Europees programma deze week

Na drie maanden zonder, wordt het deze week weer genieten van de Champions League, Europa League en ook zeker de Conference League. Zo komt Ajax in actie tegen Union Berlin en speelt PSV in en tegen Sevilla. In de Champions League zien we de topwedstrijden tussen PSG en Bayern en onder andere Liverpool en Real Madrid. Bij deze wedstrijden kun je dus een mooie freebet ontvangen.

Mocht je echter nog nooit bij Jack’s hebben gespeeld pak je hier ook een Jack’s welkomstbonus die kan oplopen tot wel € 50! Je meld je aan via de links hierboven en profiteert zo gelijk van al deze mooie promoties bij het Europees voetbal deze week.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.