Krijg € 5,00 bij wedden op Paris Saint-Germain – Bayern München!

Jeroen van den Berg
13.02.2023

Wedden op PSG – Bayern doe je deze week bij Livescore Bet. Daar krijg je namelijk een vijf euro gratis weddenschap als je tien euro inzet op deze wedstrijd. Hoe dat precies werkt? Dat zie je hieronder.

Livescore bet freebet € 5,00 PSG-Bayern Munchen

€ 5,00 freebet bij een inzet van € 10,00 op PSG – Bayern

Paris Saint-Germain – Bayern München is een geweldige wedstrijd in de Champions League en een affiche dat zomaar eens de finale kan zijn. Toch komen beide ploegen elkaar nu al tegen bij de laatste zestien. Zet jij € 10,00 in op deze wedstrijd dan krijg je van Livescore Bet een gratis weddenschap van € 5,00. Zorg ervoor dat je een pre match weddenschap plaatst van minimaal 2.00 op een specials markt. Zeker een mooie aanbieding voor het wedden op PSG- Bayern München.

Vervolgens krijg je direct na het afwikkelen van je weddenschap een gratis weddenschap die geldig is voor zeven dagen en die je kunt gebruiken op alle sporten! Let wel even op dat je deze gratis weddenschap dient te accepteren voor 15-02-2023 23.59 uur. Het maakt niet uit of jouw kwalificerende weddenschap uitkomt, je krijgt namelijk de freebet sowieso. Wel moet je 24 jaar of ouder zijn. Die regel is niet alleen het geval bij Livescore Bet, maar bij alle bonussen bij alle bet sites Nederland.

Stappenplan Livescore Bet bonus PSG - Bayern

Zo pak je deze Livescore Bet bonus

Deze bonus heeft geen lastige voorwaarden en je hoeft ook niets rond te spelen. Zoals gezegd krijg je wel alleen de freebet als je inzet op een van de specials bij deze bookmaker. Houd daarom de website of de Livescore Bet app goed in de gaten. Op het moment van schrijven zijn de specials namelijk nog niet actief. Nu wordt de wedstrijd tussen Paris Saint Germain en Bayern München gespeeld op dinsdagavond en dus zullen de specials vast snel gepubliceerd worden

Wil je wel al een bonus pakken zonder op de specials te wachten? Meld je dan gelijk aan bij deze bookmaker. Er staat namelijk nog meer moois voor je klaar!

LiveScoreBet promotie

Welkomstbonus tot € 100 voor nieuwe spelers

Behalve PSG – Bayern München zijn er nog veel meer mooie wedstrijden deze week. Wat dacht je bijvoorbeeld van Real Madrid – Liverpool of Ajax – Union Berlin? Daarom dat we je willen wijzen op nog een andere bonus. De Livescore bet bonus geeft je namelijk een gratis weddenschap tot € 100. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aan te melden en minimaal € 10,00 te wedden op odds van minimaal 1.50. Vervolgens wordt jouw inzet gekoppeld aan een gratis weddenschap die je mag inzetten op een sport naar keuze! Zo pak je dus niet één, maar twee bonussen bij deze bookmaker.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.