Wedden op AC Milan – Tottenham Hotspur: Wedtips & quoteringen 14-02-2023

Sam Balk
14.02.2023

We kunnen eindelijk uitkijken naar de langverwachte achtste finales van de UEFA Champions League. AC Milan treft ook Tottenham Hotspur. Beide ploegen verkeren de laatste tijd niet in ideale vorm en laten herhaaldelijk onnodig punten liggen in de competitie. Op deze pagina gaan wij de bookmakers vergelijken met de beste quoteringen voor de wedstrijd in de Champions League op 14 februari 2023.

De teams staan ​​daarmee op de 5e plaats in de ranglijst en hebben ook veel met hun fans te maken. Een promotie naar de kwartfinales van de koningsklasse zou natuurlijk op zijn plaats zijn en dinsdag heb je de kans om de perfecte startpositie te creëren in de heenwedstrijd. Zoals altijd geven we alle informatie over de cracker in de San Siro en bekijken we de beste weddenschappen van de sport betting Nederland sites!

  • Bet365 odds: 12.00 – Harry Kane scoort een kopgoal
    Waarom? Tottenham is in de lucht een van de sterkste teams van Europa en de verdediging van AC Milan is in de verdediging niet altijd erg solide geweest. De nieuwste quoteringsboost van bet365  is precies wat we nodig hebben. Want de bookmaker verhoogt de kans op een kopbal van superster Harry Kane van 11.00 naar 12.00.

Wedtip AC Milaan - Tottenham Hotspur Bet365

  • BetCity Odds: 1.97 – Meer dan 2,5 doelpunten
    Waarom? Beide teams hebben geweldige aanvallende spelers. Naast Harry Kane kan Tottenham ook rekenen op Heung-min Son, terwijl Milan beschikt over spelers van groot kaliber als Olivier Giroud en Rafael Leao op het veld. Doelpunten zijn bijna onvermijdelijk. BetCity geeft een mooie quotering van 1,97.

Wedtip AC Milaan - Tottenham Hotspur BetCity

  • Toto Odds 4.20 – Beide teams scoren & gelijkspel
    Waarom? Er is geen echt kwaliteitsverschil tussen de twee teams. We denken dat we een vermakelijke wedstrijd zullen zien met enkele doelpunten, waarin de teams uiteindelijk zullen splitsen met een gelijkspel. We plaatsen daarom onze combinatieweddenschap op deze weddenschappen in de Toto App en zijn blij met de sterke kansen.

Wedtip AC Milaan - Tottenham Hotspur Toto

AC MILAN: STATISTIEKEN, FEITEN EN VORM

Het is de eerste Champions League-ronde van 16 voor AC Milan sinds 2014. Na de kampioenstitel van vorig jaar was de droge periode eindelijk voorbij dankzij een 2e plaats in CL Groep E. Dat zou natuurlijk niet het einde van de lijn moeten zijn en idealiter wil je meteen teruggaan naar de geweldige jaren 2000. Maar sinds de jaarwisseling loopt het allesbehalve soepel in de competitie.

Meest recentelijk kon je niet 7 games op rij winnen voordat je er eindelijk in slaagde om los te komen in de laatste ronde. Het team van Stefano Pioli versloeg FC Torino met 1-0 en Olivier Giroud scoorde het winnende doelpunt. Het team zal nu willen voortbouwen op dit gevoel van prestatie in de Champions League.

TOTTENHAM HOTSPUR: STATISTIEKEN, FEITEN EN VORM

Tottenham Hotspur begon dit seizoen met hoge verwachtingen, maar heeft die tot nu toe maar ten dele waargemaakt. In de competitie hebben ze al 12 punten achterstand op koploper Arsenal London, ook al hebben ze nog 2 wedstrijden op hun naam staan. Bovendien leden ze op de laatste speeldag een bittere 1:4 nederlaag tegen Leicester. De hoop van de fans op de titel richt zich opnieuw op de Champions League.

Daar zou je in de groepsfase kunnen overtuigen en je als koploper plaatsen voor de knock-outfase, waar je nu tegen AC Milan moet spelen. Tot nu toe heb je echter overwegend positieve ervaringen tegen de Milanezen. In de 5 ontmoetingen tot nu toe hebben ze nog nooit een nederlaag moeten toegeven.

AC Milan vs Tottenham Hotspur: wedtip en voorspelling

In het legendarische San Siro-stadion kunnen de fans zich zeker verheugen op een echt spannende avond. Voor beide teams staat er veel op het spel, de teams maken immers geen kans meer op het landskampioenschap. We zien de twee clubs ongeveer op gelijke voet staan ​​en denken dat dit ook terug te zien zal zijn in het resultaat. We zetten daarom in op een gelijkspel waarin beide teams scoren.

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.