Voorbeschouwing en odds bij Feyenoord – FC Groningen

Jeroen van den Berg
03.03.2022

Nummer 10 van de Eredivisie Groningen neemt het in de Kuip op tegen nummer drie Feyenoord. Hieronder lees je waar je de beste odds pakt en hoe je het best kunt inzetten.

Feyenoord verliest na vier overwinningen op rij

Vorige week was de mooiste wedstrijd in de Eredivisie toch wel die tussen Feyenoord en AZ. In Alkmaar werd Feyenoord met 2-1 verslagen en dat was de eerste nederlaag in vijf wedstrijden. Feyenoord draait redelijk dit seizoen maar laat wel nog redelijk vaak punten liggen, Natuurlijk kun je een wedstrijd tegen AZ verliezen, maar er werd ook al van Vitesse verloren en eerder dit seizoen werden er twee dure punten verspild tegen FC Groningen. Door de nederlaag van zondag staat AZ nu op slechts drie punten achterstand en is PSV ook weer uitgelopen. Daarmee lijkt de tweede plek weer even uit zicht.

Er zijn nog tien wedstrijden te spelen in de Eredivisie en in theorie zou zelfs het kampioenschap nog mogelijk zijn. Daarbij speelt Feyenoord ook nog altijd in de Conference League. Een overwinning tegen Groningen kan een goede opsteker zijn voor de aankomende wedstrijd tegen Partizan Belgrado op donderdag. Op de KNVB Beker na strijdt Feyenoord dus nog op alle fronten en moet het dus winnen van FC Groningen op zaterdag avond. We hebben bij deze wedstrijd een mooie bookmaker bonus gevonden in de vorm van gratis weddenschap tot € 100 die je via de link onder dit artikel direct kunt krijgen. We pakken zo de odds erbij zodat je ook weet hoe je kunt wedden.

FC probeert probeert hogerop te komen

Met drie overwinningen in de Eredivisie doet Grunn het bepaald niet slecht de laatste weken. Er werd gewonnen van Vitesse, Go Ahead en Willem II. Alleen tegen PEC Zwolle werd er gelijkgespeeld en van Fortuna werd er met 0-1 gewonnen. Wel waren het bijna allemaal nipte overwinningen, alleen tegen Vitesse wist Groningen met twee doelpunten verschil te winnen. Nu was het programma van Groningen de laatste weken niet heel erg lastig en wordt dat de komende weken wel anders Na Feyenoord staan ook NEC, Utrecht en Ajax op het programma, voordat de derby tussen Heerenveen en Groningen gespeeld wordt.

FC Groningen mag dus aan de bak de aankomende weken. Of het in staat is om zich bij de top vijf van de Eredivisie te voegen is nog maar de vraag. Het verschil met nummer vijf FC Twente is namelijk maar liefst vijftien punten. Het linker rijtje moet echter wel haalbaar zijn maar dan mag Groningen niet al te veel punten verspelen. Hebben ze volgens de bookmakers online een kans tegen Feyenoord? We verwachten dat de Rotterdammers favoriet zullen zijn, maar Groningen is zeker niet kansloos.

Feyenoord favoriet tegen FC Groningen

© Bet365-03-03-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Feyenoord – FC Groningen

Als je wilt wedden op deze wedstrijd doe je dat nu het beste bij Bet365. Behalve de Bet365 bonus Nederland zijn ook gewoon de odds erg goed. Feyenoord is de favoriet zoals we al voorspelden. Je krijgt voor winst van de Rotterdammers 1.28 en voor een overwinning van FC Groningen lopen de quoteringen op naar 11 keer je inzet. Een gelijkspel staat op 5.00. Het belooft een mooie wedstrijd te worden op zaterdagavond en deze odds maken het wedden hartstikke interessant.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.