Maandag 10-01-2021: Jong PSV – Almere City

Jeroen van den Berg
10.01.2022

Nog even en dan begint de Eredivisie weer. Maar op maandagavond is het weer raak in de Keuken Kampioen Divisie. NUmmer 12 Jong PSV neemt het op tegen Almere City dat 19e staat. Wie gaat er winnen op de Herdgang?

Jong PSV al drie weken zonder overwinning

Het is alweer even gelden dat Jong PSV drie punten pakte. Drie wedstrijden om precies te zijn,. De laatste keer dat de Eindhovenaren wonnen, was op 26 november tegen MVV. Daarna werd er met 2-3 verloren tegen De Graafschap en ook van FC Volendam werd met dezelfde cijfers verloren. De laatste keer dat PSV in actie kwam was op 17 december. Toen werden de punten gedeeld met Telstar en werd het 0-0. 

De twaalfde plek van de ploeg van Ruud van Nistelrooij zal ongetwijfeld niet genoeg zijn in de ogen van “Van Gol”. Hij zal dan ook alles van zijn mannen eisen om na drie wedstrijden eindelijk weer eens te winnen. Met de voorlaatste plek lijkt Almere City de uitgelezen tegenstander te zijn om de drie punten binnen te harken. De belangrijkste man binnen de lijnen van Jong PSV is Johan Bakayoko die dit seizoen al op zes goals staat en vier assists heeft gegeven. We gaan zo kijken of de beste bookmakers geloven in een overwinning van Jong PSV. Eerst schijnen we ons licht op Almere City

Kan Almere City plekken stijgen?

De negentiende plek ziet er niet al te best voor Almere City. Zeker nu ook FC Dordrecht drie punten pakte dit weekend, is het verschil met de nummer 20 nog slechts drie punten. Een nederlaag zal de ploeg dus verder in de problemen kunnen brengen. Des te meer omdat het verschil met de ploegen boven De Zware Schapen toeneemt. Op dit moment staat Almere City op drie punten van nummer 16 Helmond Sport. Ook daarboven zijn de verschillen niet al te groot. 

Je kunt dus wel stellen dat City er goed aan zal doen om te winnen. Dat lukte drie wedstrijden geleden voor de laatste keer. Toen werd FC Eindhoven met 2-0 verslagen en de week erna pakte Almere een punt tegen NAC. Helaas werd er dan wel weer nipt verloren met 3-2 van Volendam en kon de goede reeks niet worden voortgezet. Vanavond heeft Almere City de kans om de draad weer op te pakken. We pakken dan ook snel de quoteringen erbij zodat je geluk kunt wedden op deze wedstrijd.

Wedden met de beste odds op jong psv-almere city

©Betcity-10-01-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden met de beste odds op Jong PSV – Almere City

Deze wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie wordt vanavond gespeeld en dat betekent dat je er als de kippen bij moet zijn als je nog wilt inzetten. Bij Betcity wordt je op je wenken bediend met mooie odds. Zo krijg je maar liefst 2.45 als je inzet op een overwinning van Jong PSV en is dit 2.70 voor winst van Almere City. Een gelijkspel staat op 3.40. Ook de over/under bet is interessant met 1.74 voor meer dan 2,5 doelpunten en 2.02 als er minder goals vallen. Lees nog snel de Betcity review door en pak gelijk deze mooie odds via de knop hieronder.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.