De kampioenswedstrijd in Engeland: Manchester City – Aston Villa

Jeroen van den Berg
20.05.2022

Manchester City gaat de laatste wedstrijd van het seizoen in met de bedoeling de titel in de Premier League te pakken. In eigen stadion kan City kampioen worden. Hieronder vind je de beste odds om te wedden op Manchester City – Aston Villa.

Wordt Manchester City voor de tweede keer op rij kampioen?

Manchester City en Liverpool strijden opnieuw om het Premier League kampioenschap. City heeft een punt voorsprong op de Reds en Liverpool kan het City op de laatste speeldag moeilijk maken. Bovendien kunnen ze rekenen op de hulp van een Liverpool legende. Steven Gerrard won zelf namelijk nooit de Premier League maar kan nu met Aston Villa zorgen dat Liverpool toch de titel pakt. Vorig jaar werd City kampioen en de Citizens kunnen op zondag voor de zesde keer in elf seizoen de titel pakken. Thuis doet City het goed en won het drie keer op rij. Tegen Brighton & Hove Albion, Watford en Newcastle United scoorden ze zelf 13 keer en kregen ze slechts één goal tegen. De ploeg van Pep Guardiola is al lange tijd ongeslagen en is dus nog één zege verwijderd van de Premier League titel. BIj deze wedstrijd hebben we natuurlijk mooie quoteringen gevonden maar voor we die bespreken, kijken we eerst nog even naar Aston Villa, de ploeg van Steven Gerrard.

Aston Villa veilig maar niet tevreden

Met de veertiende plek loopt Aston Villa geen enkel gevaar en speelt het ook volgend jaar in de Premier League. In theorie kan Aston Villa nog in de op de tiende eindigen maar dan moeten ze zelf winnen en alle concurrerende clubs verliezen. Dat lijst lastig te worden en we verwachten dat ook de bookmakers Nederland geen stunt van Villa verwachten. Villa kon de afgelopen vier wedstrijden geen enkele keer de nul houden en bovendien verloren ze elk van de laatste 11 wedstrijden op bezoek bij Manchester CIty. Bovendien won Aston Villa slechts twee van de laatste tien partijen dit seizoen. De laatste keer dat Aston Villa van City won in Manchester, was in januari 2000, ruim 22 jaar geleden dus. Steven Gerrard kan niet beschikken over Ezri Konsa, Kortney Hause en Leon Bailey. Bij City keren wellicht Kyle Walker en John Stones weer terug, maar ontbreekt wel Ruben Dias. Wat de kansen van Aston Villa zie je hieronder.

De beste odds bij manchester City - Aston Villa

© Circus-20-05-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Manchester City – Aston Villa

Van zowel de Nederlandse als de Belgische bookmakers is Circus de bookie met de beste odds. Hier zien we ook gelijk dat Manchester City in hun eigen kampioenswedstrijd de favoriet is. Zo krijg je namelijk 1.17 voor Manchester City en ruim tien keer meer voor Aston Villa met 17 keer je inzet. Een gelijkspel staat op 8.05 bij Circus. Via de link hieronder kun je je direct aanmelden en pak je een mooie bonus en de beste odds.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.