Nederland – België wedden met de beste odds

Jeroen van den Berg
24.09.2022

De derby der lage landen wordt op zondagavond gespeeld in de Johan Cruijff. Wie wint deze wedstrijd en sluit de Nations League af als groepswinnaar? Hier vind je de beste odds om mee te wedden.

Nederland is koploper in de Nations League

Nederland is in de Nations League koploper en na vijf wedstrijden ongeslagen. Tegen Polen won Nederland met 2-0 met twee goede goals en nadien werd Oranje door de Poolse media als favoriet voor het WK bestempeld. In Nederland zijn we natuurlijk wat nuchterder en wachten we eerst de wedstrijd tegen België af. De vorige keer dat Oranje tegen de Rode Duivels wonnen ze met 0-4. Oranje speelde slechts een keer gelijk deze Nations League en daarom verwachten we toch wel dat ze favoriet zijn voor de overwinning bij de bookmakers.

In alle vijf Nations League wedstrijden scoorde Oranje minimaal twee keer. Oranje doet het dus eigenlijk helemaal niet zo slecht, terwijl er toch veel vragen zijn over hoe Nederland er nu voorstaat zo vlak voor het begin van het WK. Nederland is dus bezig aan een goede reeks en de wedstrijd op zondag is eigenlijk een prima mogelijkheid om te live wedden.

België in de achtervolging

De Rode Duivels wisten in tegenstelling tot Nederland niet elke wedstrijd te winnen. Zo speelden de Belgen een keer gelijk tegen Wales en verloren ze van Nederland. De andere drie wedstrijden werden gewonnen. In slechts één van alle vijf wedstrijden wist België de nul te houden en dat is wel een zorgelijk voor Roberto Martinez. Die is zelf overigens geschorst aanstaande zondag en dat betekent dat Thierry Henry het voor het zeggen zal hebben. Henry kan natuurlijk niet om Michy Batshuayi heen die in alle vijf de wedstrijden bij een doelpunt betrokken was. Dat was ook het geval tegen Wales afgelopen donderdag toen Batshuayi en Kevin de Bruyne scoorden in de 2-1 overwinning.

De Rode Duivels willen zich ongetwijfeld revancheren voor de 0-4 nederlaag in eigen huis. Of de bookmakers België een kans geven zie je hieronder als we de odds erbij pakken. Daarbij zullen we gelijk eens kijken waar je de beste Nederlandse gok bonussen kunt vinden.

Nederland - Belgie wedden betcity odds 25-09-2022

© Betcity – 25/09/2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Goede odds bij Nederland – België

Van alle bookmakers zijn de beste odds te vinden bij Betcity. Daar zien we wel dat Nederland favoriet is. Ook kom je hier de Betcity bonus tegen waarmee je maar liefst 50 keer je inleg pakt als Nederland wint! Dat is natuurlijk een stuk hoger dan de 2.30 voor winst van Oranje die toch ook al interessant is. Een overwinning van België staat op 3.10 en een gelijkspel geeft 3.60. Dat zijn geweldige odds om mee in te zetten op deze prachtige Nations League kraker.

Weddenschap Odd
Nederland wint 2.30
Gelijkspel 3.60
België wint 3.10
Both teams to score 1.61

Overzicht odds Nederland – België 25-09-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedtips bij Nederland – België

De laatste keer dat Nederland niet wist te scoren in een wedstrijd was op 11 oktober 2020 toen Nederland 0-0 gelijk speelde tegen Bosnië. Tegelijkertijd scoort ook België vrij veel en daarom verwachten we dat er +2.5 goals zullen vallen, Dat geeft 1.79. Mocht je nu denken dat er minder dan 2,5 goals vallen, dan levert dat overigens een mooie 2.05 op! Via de onderstaande link kom je direct bij deze goede odds uit.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.