Wedden met Opti Odds van Circus voor mooie winsten!

Jeroen van den Berg
25.10.2022

Zet in op meerdere weddenschappen tegelijk om zo een mooie combinatie te maken en pak zo verhoogde odds. Hoe meer je combineert, hoe hoger je winst met de Circus Opti Odds.

Hoe meer je combineert, hoe hoger je winst!

Met de Circus Opti Odds kun je tot wel acht bets combineren en zo zorgen voor een geweldige odds boost. Zodra je begint met combineren van drie weddenschappen zie je jouw odds omhoog schieten. Elke keer dat je er een nieuwe weddenschap bijzet, worden de odds automatisch verhoogd. Je kunt dus tot maximaal 8 weddenschappen combineren. Daarbij maakt het niet uit op wat voor sport je inzet. Je hoeft alleen rekening te houden met het feit dat je weddenschappen moet kiezen die odds hebben van 1.60 of hoger. Het percentage dat je odds verhogen, wordt hoger naarmate je meer inzet. Vervolgens worden de oude odds doorgeschrapt en zie je de hogere odds er naast staan. Behalve deze mooie bonus zijn er overigens nog meer goede promoties te vinden bij Circus. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Circus welkomstbonus die we hieronder verder zullen bespreken.

Tot € 250 aan freebets met de Circus welkomstbonus

Als nieuwe speler krijg je bij Circus maar liefst tot € 250 aan freebets. Die krijg je als je je aanmeldt via onderstaande link en een eerste storting te maken. Bij een storting van € 20,00 krijg je twee gratis weddenschappen van tien euro. Stort je echter € 250 of meer dan pak je 25 free bets van een tientje en zo heb je dus € 250 aan gratis weddenschappen te pakken. Elke keer dat je € 20,00 inzet, ontgrendel je een gratis weddenschap van € 10,00. De free bet wordt automatisch bijgeschreven nadat jouw weddenschap afgehandeld is. Verder moet je nog rekening houden met een minimale odd van 1.60 voor zowel enkelvoudige als combinatieweddenschappen.

De welkomstbonus is niet te combineren met andere promo’s. Daar bedoelen we mee dat je deze gratis weddenschappen niet kunt gebruiken voor de Opti Odds. Verder zijn er geen rondspeelvoorwaarden en kun je jouw winst uit de freebet direct laten uitbetalen. Door deze hoge bonus is bookmakers vergelijken eigenlijk niet nodig. Die welkomstbonus is de hoogste van Nederland!

Circus Opti Odds Bonus

© Circus – screenshot van 25-10-2022

Geweldige weddenschappen met de Circus Super Odds

Er zijn nog wel meer bonussen te vinden bij Circus. Een bonus die erg populair is, zijn de Super Odds Circus. Daarmee kun je bijvoorbeeld wedden op speciale wedstrijden in de Champions League of een andere mooie competitie. Op de Circus website zie je Super Odds staan en vervolgens een aantal weddenschappen bij speciale wedstrijden met verhoogde odds. Zo pak je de ene keer 50x je inzet als Manchester City van Borussia Dortmund wint en de andere keer 50 keer je inleg als Ajax wint of gelijkspeelt tegen Liverpool. Elke dag zijn er weer andere wedstrijden met deze Super Odds. Houd daarom de Circus website goed in de gaten.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.