Orlando Magic – Golden State Warriors voorbeschouwing en odds

Jeroen van den Berg
23.03.2022

In het Amway Center neemt Orlando Magic het vanacht op tegen de Golden State Warroprs. Hier geven we je een voorbeschouwing bij deze wedstrijd en kijken we naar de odds om mee te wedden.

Twee nederlagen op rij voor Golden State Warriors

Door twee nederlagen staatn de Warriors op de derde plek in d eWestern Conference. De laatste nederlaag tegen San Antonio verloren ze op dramatische wijze. Met nog minder dan drie seconden te spelen, konden ze de wedstrijd beslissen met een tweede vrije worp. Die werd gemist en in de daaropvolgende rebound maakte de Warriors een overtreding waardoor San Antonio spurs uiteindelijk toch nog de wedstrijd wist te winnen.

Nu is het doel om de tweede plek vand e competitie terug te pakken en is de enige kans tegen Orlando Magic. We gaan zo kijken of de Golden State Warriors de favoriet zijn bij de beste bookmakers Nederland. Daarnaast hebben we ook een mooie sportsbook bonus voor je gevonden.Dat maakt het wedden op deze wedstrijd nog een stuk interessanter dan dat deze al was. Eerst kijken we nog naar de laatste resultaten van Orlando Magic zodat je een goede inschatting kan maken welk team de meeste kans heeft om te winnen.

Geen play-offs voor Orlando Magic

Orland Magic speelt alleen nog voor de eer en staat 14e in de Eastern Conferece. Ze splen zonder hun superster Stephen Curry en dat doen ze inmiddels al twee wedstrijden. OOk rookie guard Jalen Suggs is niet van de partij. Thuis doet Orlando Magic het echter goed de laatste jaren tegen de Golden State Warriors. Zo wonnen ze drie keer op rij van de Warriors. Gaat dat dit jaar ook weer lukken? De laatste keer dat Magic werd verslagen door de Golden State Warriors was in februari 2019 toen in de laatste periode nog een achterstand van 13 punten werd goed gemaakt en de Warriors met 100-96 wisten te winnen. Hieronder gaan we kijken naar de odds voor deze wedstrijd in het Amway Center. Daarbij bespreken we ook gelijk de Jack’s bonus.

Warriors favoriet tegen Magic

De beste odds om te wedden op Orland Magic – Golden State Warriors

Bij Jack’s kun je nu wedden op de mooie wedstrijd tussen Orlando Magic en de Golden State Warriors. Hoewel Orlando Magic de laatste jaren won in eigen huis is het toch Orlando Magic dat favoriet is. Je krijgt 1.30 voor een overwinning van Golden State terwijl Orlando Magic 3.65. De bonus bij deze wedstrijd is een gratis weddenschap tot € 50,00 waarover je meer kunt lezen in onze Jack’s review.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.