Wedden op boksen: Kiko Martinez vs. Josh Warrington odds en voorbeschouwing.

Jeroen van den Berg
24.03.2022

Voor het eerst sinds 2017 staan Kiko Martinez en Josh Warrington tegenover elkaar in een arena. Op 26 maart probeert Josh Warrington de IBF featherweight belt van Martinez af te pakken. Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Warrington won de vorige partij in 2017

In 2017 namen Martinez en Warrington het tegen elkaar op voor de WBC International featherweight titel. Die werd gewonnen door Warrington op aangeven van de jury. Sindsien staat de reeks gecehten van Martinez op 7-2-1 en doet Warrington het niet veel minder met 5-1-1 in zijn laatste zeven partijen. Beide boksers gaan al even mee. Warrington startte zijn profcarriere in 2009 en heeft een Engelse, Commonwealth en Europees Featherweight titel gepakt sindsdien. In 2018 pakte Warrington de IBF Featherweight belt tegen Lee Selby. Zijn enige verlies was in februari 2021 tegen Mauricio Lara via een TKO.

Martinez maakte zijn debuut in 2004. Hij won de IBF-titel in het superbantamgewicht in 2013, maar verloor deze van Carl Frampton in 2014. Sinds het gevecht met Warrington heeft Martinez voor talloze titels gevochten. In zijn laatste gevecht in november versloeg Martinez Kid Galahad voor de IBF-vedergewichttitel. Bij welke bookmakers online je kunt boksen op dit mooie titelgevecht, lees je iets verderop.

Meer statistieken van beide boksers

Josh Warrington is een Brit die geboren is op 14 november 1990. Hij vocht tot nu toe 32 professionele bokswedstrijden met een record van 30-1-1. Hierbij won Warrington zeven keer via een knock-out. Warrington is 170 centimeter heeft een bereik van 1.71 meter en weegt 56,5 kg.

Kiko Martinez is Spaans en geboren op 7 maart 1986. Martinez is dus wat ouder dan Warrington en is al langer professioneel bokser. Dat zie je terug aan het record van 43-10-2 met maar liefst overwinning via KO. Martinez is wat kleiner van stuk dan Warrington met 1.65 meter maar heeft wel hetzelfde gewicht. Het bereik van de Spanjaard is net wat korter met 1.67 maar hij kan dus wel rekenen op meer ervaring en geen hoger KO percentage. Wat zegt dat over de odds bij de bookies. Bij deze partij hebben we ook een mooie bookmaker bonus gevonden die je hieronder ziet.

De beste odds bij Martinez-Warrington

© Betcity-24-03-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij Warrington – Martinez

Je kunt nu al wedden bij de bookmakers op deze mooie partij. Bij Bet365 hebben ze nog geen odds, maar die zullen spoedig volgen. Daar krijgen nieuwe spelers wel een € 100 wedkrediet waarmee je gratis kunt wedden. De bet365 bonus Nederland is dus mooi meegenomen als je nog nooit eerder bij de bookmaker gewed hebt. Bij Betcity zien we dat Josh Warrington de favoriet is om te winnen. Je krijgt voor Warrington 1.25 en de odds voor Kiko Martinez lopen op tot 4.15. Een gelijkspel, iets waar beide boksers niet tevreden mee zullen zijn, staat op 17.00.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.