Formule 1 GP Saudi Arabië wedden met 33x je inzet als Verstappen wint

Jeroen van den Berg
25.03.2022

De eerst Formule 1 race van het seizoen zit er alweer op en verliep helaas niet zoals gepland voor racend Nederland. Max Verstappen viel uit vanwege een technisch mankement. Haalt hij de finishlijn in Jeddah wel?

Teleurstelling bij Red Bull

Natuurlijk werd er meer verwacht van de regerend wereldkampioen Verstappen. Er werd stiekem gehoopt op pole position in de kwalificatie en het idee was om gelijk een gat te slaan met het kwakkelende Mercedes. Van Ferrari was al bekend dat ze zich doorontwikkeld hadden en een concurrent geworden zijn dit seizoen. De rode Italiaanse renstal pakte pole position en de we winst. Beide Red Bull coureurs vielen uit met probleem met de benzinetoevoer. Het goede nieuws is dat Red Bull het probleem gevonden lijkt te hebben en dat deze inmiddels opgelost zijn. Dat zal vertrouwen geven voor de race in Jeddah. Bovendien weet Verstappen dat dit circuit hen beter ligt dan de Ferrari bolides. Houden de bookmakers Nederland daar ook rekening mee?

Kan Mercedes meekomen in Saudi-Arabië?

Vorige week ging het met name over het uitvallen van Verstappen en Perez en de grandioze dubbel van Ferrari. Leclerc finishte als eerste en Carlos Sainz werd tweede in Bahrein. Bij de tests voor het seizoen werd al duidelijk dat er problemen waren bij Mercedes. Ook bij de vrije trainingen en kwalificatie werd duidelijk dat Hamilton en Russel niet mee konden komen met Ferrari en red Bull. Hamilton belandde nog net op het podium en Russel werd vierde in zijn eerste rit bij Mercedes dit seizoen. Dat had wel te maken met het uitvallen van de Red Bull equipe. Zij reden namelijk de hele race voor de Mercedes.

De GP van Jeddah lijkt te vroeg te komen om alle problemen bij Mercedes op te lossen, al mag je ze nooit helemaal uitvlakken. We pakken de odds van een bookmaker waar je kunt wedden met iDeal. Die bookmaker is Betcity waar je bovendien ook een mooie Betcity bonus kunt pakken bij deze race.

Beste odds Formule 1

©Betcity- 18-03-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

33 keer je inleg als Verstappen wint bij Betcity

Gaat Max Verstappen als eerste over de finish in Jeddah? Dan kun je nu bij Betcity als nieuwe speler profiteren van 33 keer je inleg in plaats van de reguliere 2.50. Verstappen is niet de favoriet bij betcity, dat is Charles Leclerc. Nu zijn de verschillen niet zo heel groot, Voor Leclerc pak je nu 2.40 en Verstappen staat op 2.50. Als derde zien we Carlos Sainz terug met zeven keer je inzet. Lewis Hamilton staat op de vierde plek bij de bookmakers en zal daar zelf ook aan moeten wennen waarschijnlijk. Wil je meer te weten komen over Betcity? Lees dan onze Betcity review eens door of pak gelijk deze super odds via de link hieronder.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.