Nederland – Duitsland wedden met speciale odds

Jeroen van den Berg
29.03.2022

Vanavond neemt het Nederlands elftal het op tegen Duitsland, Hoewel het een vriendschappelijke wedstrijd is, staat er veel op het het spel. Bij deze wedstrijd hebben we verhoogde odds gevonden die we hieronder dan ook voor je bespreken.

Nederland wint in doelpuntrijk duel van Denemarken

Op zaterdag won Oranje met 4-2 van Denemarken. Dat duel stond niet alleen in het teken van de terugkeer van Christian Eriksen bij de Denen, Voor Louis van Gaal was het ook een graadmeter om te zien hoe Oranje er in aanloop naar het WK in Qatar voor staat. Na afloop was de oefenmeester tevreden. Hoewel Van Gaal een aantal verbeterpunten zag bij Oranje, kijkt de coach hoopvol uit naar de wedstrijd tegen de Oosterburen. Meer druk op de bal en kortere dekking zou ervoor moeten zorgen dat Nederland de Duitsers in bedwang kunnen houden. Van Gaal houdt voorlopig de opstelling nog even geheim en laat ook nog in het midden in welke formatie hij gaat spelen. Wel zullen er wijzigingen zijn in vergelijking met de wedstrijd tegen Denemarken.

Dit is de vijfde keer dat Duitsland en Nederland elkaar troffen en het zijn tegelijkertijd ook doelpuntrijke wedstrijden. Met de nieuwe 5-3-2 formatie zouden er minder tegendoelpunten moeten vallen dan er de laatste wedstrijden wielen. Heel Nederland hoopt op een overwinning, is dat reëel of denken de beste bookmakers Nederland daar anders over? Voor we over de odds en bookmaker bonus gaan, kijken we eerst hoe Duitsland ervoor staat.

Duitsland bezig aan geweldige reeks

Duitsland won dit weekend met 2-0 van Israël en dat was alweer de achtste zege op rij. Sinds het vertrek van Victor Löw heeft Flick de touwtjes in handen en dat legt de Duitsers geen windeieren. Na acht wedstrijden onder het bewind van Flick staat Duitsland op 33 goals. Daarbij kregen de Duitsers slechts twee goals tegen. Nu zijn er voor deze wedstrijd wel een aantal blessures en afwezigen. Ook worden er wat spelers geroteerd en zullen er redelijk wat spelers niet de volledige 90 minuten spelen. Serge Gnabry, Karim Adeyemi en Robich Koch lijken te ontbreken en Joshua Kimmich lijkt het duel ook te missen. Daarentegen keren Manuel Neuer Thomas Muller en Leroy Sané weer terug om vanaf de basis te starten.Laten we snel naar de Toto bonus kijken en ontdekken wat nu die speciale odds zijn bij deze wedstrijd.

De beste odds bij wedden op Nederland - Duitsland

© Toto- 29-03-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Verhoogde odds bij Nederland Duitsland

In onze Toto ervaringen kun je lezen over de Toto specials en die zijn ook bij Nederland Duitsland aanwezig. De standaard noteringen bij deze wedstrijd staan op 2.48 voor een overwinning van Oranje en 2.90 voor winst van Duitsland. Daarbij staat een gelijkspel op 3.55. Als je denkt dat Nederland wint en Memphis Depay scoort krijg je 3,80. Dat loopt op als je kiest voor Nederland wint, beide teams scoren en Memphis Depay scoort. Dan krijg je namelik 5.90. Bovendien is er nog een mooie bonus waarmee je een gratis weddenschap krijgt van € 10,00 als je minimaal een tientje op Nederland Duitsland inzet op odds van 1.50 of hoger. Klinkt goed toch? Hieronder pak je meteen de beste odds en die mooie bonus.

Aanmelden bij TOTO

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.