De beste odds bij Paris Saint-Germain – Real Madrid op dinsdag

Jeroen van den Berg
15.02.2022

De Champions League hervat gelijk met een topwedstrijd. Het had zomaar de finale kunnen zijn. Toch is deze match “slechts” een achtste finale. Over twee wedstrijden wordt beslist wie er doorgaat naar de kwartfinale. Bij deze onze voorbeschouwing voor PSG – Madrid.

Paris Saint-Germain wanhopig om de Champions League te winnen

Hoewel PSG tweede werd achter Real Madrid en zich zo plaatste voor de achtste finales, verliezen ze de laatste weken nogal wat punten. In de competitie wordt er bijzonder vaak gelijkgespeeld. Nu is het wel zo dat de laatste vier wedstrijden van les Parisiens gewonnen werden, maar met name de periode ervoor waren er nogal wat gelijke spelen. Tegen Lorient, Lyon en Nice (beker) werd er gelijkgespeeld. Uiteindelijk werd de wedstrijd in de Franse beker gewonnen door penalty’s. De ploeg van Mauricio Pochettino bouwt op een 1-0 overwinning tegen Rennes in Ligue 1 op vrijdag en staan in de competitie 13 punten voor op nummer twee Marseille. De focus van de Parijzenaars kan dus vol op deze achtste finale

PSG werd in deze fase van de competitie in het seizoen 2017-18 verslagen door Real Madrid. Vorig jaar werd het uitgeschakeld door Manchester City in de halve finale, terwijl het jaar daarvoor nog de finale werd behaald. Paris Saint-Germain verloor van Man City in de halve finale vorig jaar terwijl ze ook de finale bereikten in 2019-20. Voorlopig is er dus nog geen Champions League trofee in de Parijse prijzenkast te vinden. Gaat het PSG lukken om Real te verslaan in eigen huis? We gaan zo kijken wie van de beste bookmakers Nederland de beste odds heeft.

Real Madrid is recordhouder met 13 Champions League titels

Vorig jaar verloor Real Madrid in de halve finale van de uiteindelijke winnaar Chelsea. Tussen 2013 en 2018 wonnen Los Blancos de Champions League vier keer, maar twee van hun laatste drie  Champions League-campagnes liep het spaak in de achtste finales. Tot dusverre verloopt de Champions League campagne zeer succesvol en eindigde de ploeg van Carlos Ancelotti op de eerste plek in Groep D. Bovendien staat Real eerste in La Liga en hebben ze vier punten voorsprong op nummer twee Sevilla.

Toch heeft Real Madrid het vaak lastig tegen Ligue 1 clubs. Van de 16 wedstrijden in Frankrijk, werden er zes gewonnen, drie gelijk gespeeld en zeven verloren. Wel kan real Madrid beschikken over alle topspelers, Er zijn namelijk geen blessures bekend. Hoeveel kans heeft Real? Hieronder hebben we ook een mooi sportsbook bonus voor je klaargezet. Zo kun je wedden met goede odds en een lekkere bonus.

Wedden op PSG - Real madrid

© Jack’s -15-02-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds vind je bij Jack’s Casino

Wedden op een mooie Champions League doe je natuurlijk met de beste odds. Bij Jack’s vind je de Jack’s Specials. Zo krijg je hier 3.25 als Karim Benzema scoort en 2.40 als Mbappé scoort. Als beide mannen het doel treffen krijg je zelfs zeven keer je inzet. Daarnaast krijgen nieuwe spelers een gratis weddenschap van € 50,00. Je leest er alles over in onze Jack’s review. Verder zien we bij deze bookmaker dat PSG favoriet is. Voor winst van Les Parisiens krijg je 2.02 terwijl je voor een overwinning van Real Madrid 3,75 pakt. Een gelijkspel staat op ook op 3.75. Hieronder vind je de knop die je naar deze mooie bonus en odds brengt.

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.