De beste odds bij PSV – AZ op zaterdag 5 februari

Jeroen van den Berg
04.02.2022

PSV moet opnieuw op zoek naar de koploperspositie maar komt op zaterdag het altijd lastige AZ tegen. Lukt het PSV om te winnen of wordt het toch AZ dat wint?

PSV twee punten achter Ajax

Twee weken geleden speelde PSV in de Johan Cruijff Arena tegen Ajax en daar verloor het de koppositie. Ajax won door een “omstreden” doelpunt met 2-1 en pakte zo de eerste plek ten koste van de ploeg uit Eindhoven. Nu is het aan PSV aak om die eerste positie terug te veroveren. Dat lukt alleen door zelf te winnen en te hopen dat Ajax ergens punten laat liggen. Tegelijkertijd is de voorsprong op Feyenoord nog altijd vier punten. 

Roger Schmidt, de coach van de Eindhovenaren gaf aan na dit seizoen te vertrekken. Dat bericht kwam vrij onverwachts. Aan de directie nu dan ook de taak om op zoek te gaan naar een vervanger van Schmidt. De namen Ruud van Nistelrooij en Ronald Koeman worden genoemd. De beslissing van Schmidt zal niet al te veel invloed hebben op de wedstrijd tegen AZ. Daar ontbreekt wel Erick Gutierrez die is opgeroepen voor Mexico en op donderdag nog in actie kwam. Daarnaast  ontbreekt ook Sangare, Romero, Vinicius, Ramalho, Madueke en Ryan Thomas. Opnieuw veel geblesseerde spelers voor Schmidt. De vraag is dan ook wat de beste bookmakers geven voor de kansen van PSV.

AZ bezig aan sterke reeks

Al bijna twee maanden is AZ al niet meer verslagen. De laatste nederlaag was op 7 november tegen Feyenoord. Daardoor staat AZ op de vijfde plek en vind de ploeg van Pascal Janssen waarschijnlijk snel aansluitingen bij de top drie. Het gelijkspel tegen Cambuur vorige week voelde weliswaar als een nederlaag, maar er werd wel een punt gepakt. Ook bij AZ zijn er de nodige blessures. Zo is Jelle Duin nog altijd herstellende, maar zijn Bruno Martins Indi , Tijjani Reijnders en Jeremy Helmer nog altijd geblesseerd. Ook is het nog maar de vraag of Zakaria Aboukhlal inzetbaar is voor de ploeg uit Alkmaar. Hij deed namelijk mee met Marokko aan de Africa Cup.

AZ staat op evenveel punten als nummer zes Vitesse en heeft twee punten minder dan FC Twente. Het verschil met Feyenoord is op dit moment nog zes punten. Gaat het AZ lukken om PSV in Eindhoven te verslaan? Hieronder gaan we kijken waar je de beste quoteringen kunt vinden.

PSV favoriet tegen AZ in de Eredivisie

©©Betcity-04-02-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De hoogste odds bij PSV – AZ vind je bij Betcity

Bij Betcity krijg je het meeste waar voor je geld bij deze wedstrijd. PSV is hier favoriet en voor een overwinning van PSV krijg je dan ook 1.60. Voor winst van AZ lopen de odds op tot 5.60. Een gelijkspel levert 4.35 op. Als je nog nooit eerder bij Betcity hebt gespeeld kun je bovendien profiteren van odds boosts. Daarmee krijg je drie keer voor een overwinning van PSV. Lees nog eens onze Betcity review door om te zien hoe het wedden bij deze bookmaker is en klik op de onderstaande link om direct de beste odds te pakken.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.