Halve finale in de Beker van België tussen Eupen en Anderlecht: voorspelling + kansen

Jeroen van den Berg
02.02.2022

Eupen en Anderlecht nemen het op woensdagavond tegen elkaar op om de finale van de Beker van België te bereiken. Heeft KAS Eupen een kans tegen Anderlecht?

KAS Eupen won nog nooit de Beker van België

Tot dusverre wist KAS Eupen nog nooit de Beker van België te winnen. Daar kan dit jaar verandering in komen, maar dan moet er we worden gewonnen in de beker en vervolgens ook de finale nog gewonnen worden. Eupen staat momenteel veertiende in de Jupiler Pro League en heeft al niet meer gewonnen sinds de overwinning op Mechelen in de kwartfinale van de beker. De laatste vier wedstrijden lukt het KAS Eupen maar amper om te scoren. Alleen in de wedstrijd tegen Kortrijk wist het Julien Ngoy namens Eupen het net te vinden.

De vorige keer dat EUpen en Anderlecht elkaar tegen kwamen werd het een gelijkspel maar de keer daarvoor, op 15 jauri 2021 wist KAS Eupen met 2-1 te winnen. Er zit dus wel degelijk een stunt in. De wedstrijd tussen beide ploegen wordt bovendien ook in de competitie drie dagen later gespeeld. Beide wedstrijden zijn belangrijk, maar de vraag is of Eupen de eerste match in de beker kan winnen. Het antwoord daarop zien we zo bij de bookmakers België.

Anderlecht is tienvoudig bekerwinnaar

Anderlecht won met 3-0 van Kortrijk in de beker en is op weg om de elfde beker in de historie te behalen. Anderlecht staat op de vierde plek in de Pro League en kent een redelijk seizoen. Hoewel het verschil op koploper Union Saint-Gilloise maar liefst 15 punten is, is Anderlecht in ieder geval nog op koers voor de play-offs. Daarbij moet wel aangemerkt worden dat door de twee verloren wedstrijden het verschil met Charleroi slechts twee punten is.

Anderlecht heeft voor het duel met KAS Eupen niet te maken met blessures of schorsingen. Wel was er dit weekend wat onrust binnen de kleedkamer. Zo kregen Wesley Hoedt en Lior Refaelov het met elkaar aan de stok.  Anderlecht verloor de laatste twee wedstrijden en is dus naarstig op zoek naar een overwinning. Gekeken naar de rangschikking, zal Anderlecht onderling favoriet zijn. Hoeveel je kunt krijgen voor een overwinning van Paars-Wit zie je hieronder als we de odds van de beste bookmakers erbij pakken. 

Anderlecht favoriet tegen KAS Eupen

© Unibet – 01/02/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden bij Unibet met de beste odds

Van alle Belgische bookmaker is Unibet de partij waar je de beste odds vindt. Bij Unibet is Anderlecht zoals verwacht de favoriet. Je krijgt hier 1.66 als je inzet op een overwinning van Paars-Wit. Een gelijkspel staat op 4.25 en voor een winst van AS Eupen lopen de odds op tot 4.90. Wil je wedden met deze mooie odds? Lees dan de Unibet review en zet gelijk in via onderstaande link.

Nu bij Unibet aanmelden

 

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.