Verslaat PSV FC Zürich ook in eigen huis?

Jeroen van den Berg
12.10.2022

Na de 1-5 overwinning vorige week gaat PSV nu thuis op zoek naar een overwinning. Kan PSV opnieuw winnen in de Europa League? Hier bespreken we de odds en komen we ook nog met een mooie wedtip.

Twee overwinningen op rij voor PSV

PSV kende ruim een maand geleden een lastige periode in zowel de Eredivisie als de Europa League. Ten eerste werd er in eigen huis gelijk gespeelde tegen Bodo/Gllimt en vervolgens hadden de Eindhovenaren de grootste moeite met RKC. Thuis werd vervolgens wel Feyenoord verslagen. Net op het moment dat PSV begon te draaien, zoals tegen Feyenoord was daar de interlandbreak. De competitie werd vervolgens hervat met een 3-0 nederlaag tegen Cambuur waardoor de Eindhovenaren op achterstand kwamen in de Eredivisie.

Vorige week wist PSV de moeilijke periode van zich af te spelen door een mooi resultaat neer te zetten tegen FC Zürich. Het werd maar liefst 1-5 en vervolgens werd er ook weer in de Eredivisie gewonnen. PSV staat dus op twee overwinningen op rij en gaat op zoek naar zege nummer drie op rij. De Eindhovenaren staan op de tweede plek achter Arsenal en hebben een wedstrijd minder gespeeld dan Bodo Glimt en FC Zürich. Een overwinning kan zorgen voor een goede uitgangspositie om hun Europa League avontuur voor te zetten. Is PSV na de overwinning van vorige week ook favoriet voor deze wedstrijd bij de bookmakers online voetbal?

FC Zürich staat stijf onderaan na twee nederlagen

Na drie wedstrijden in de Europa League heeft FC Zürich nog geen enkel punt weten te pakken. Alle drie de wedstrijden werden verloren en Zürich kwam slechts drie keer zelf tot scoren. Wel kregen ze negen goals om hun oren. Vijf hiervan staan op naam van PSV en daarom dat er toch ook schrik is voor de wedstrijd van aankomende donderdag. Volgens de nieuwe coach Bo Henriksen heeft FC Zürich geleerd van de fouten vorige week en gaan ze PSV op een andere manier proberen te bestrijden. Afgelopen weekend speelde FC Zürich tegen Winterthur en speelde gelijk zonder daarin te scoren. Tegen PSV komen de verdedigers Becir Omeragic en Ilan Sauter niet in actie en ook middenvelder Miguel Reichmuth kan door een blessure niet meespelen. Hoe goed pakt het nieuwe plan van Bo Henriksen in Eindhoven uit? Natuurlijk kun je mobiel wedden op deze wedstrijden en dat doen we dit keer bij Jacks.

PSV FC Zurich odds 13-10-2022

© Jack’s – 12-10-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering.

PSV favoriet bij Jack’s Casino

Na de 1-5 zege in Zürich is het natuurlijk niet zo verrassend dat PSV dit keer opnieuw favoriet is. Wedden op een overwinning van PSV geeft je bij Jack’s namelijk 1.21. Voor een gelijkspel krijg je 7.00 en winst van FC Zürich geeft maar liefst 13.00. Meer dan 3,5 doelpunten staat bij PSV – Zürich op 2.04

Weddenschap Odd
PSV wint 1.21
Gelijkspel 7.00
FC Zurich wint 13.00
Beide teams scoren (Both teams to score) 2.04

Geweldige wedtip bij PSV – FC Zürich

Vorige week vielen er zes doelpunten en wist PSV zelf vijf keer te scoren. Cody Gakpo scoorde twee keer en was ook afgelopen weekend trefzeker. Gakpo troont zich dit seizoen tot de belangrijkste man in de PSV selectie. Een doelpunt van Gakpo is dan ook haast wel een zekerheidje en hetzelfde kun je toch wel stellen van winst van PSV. Daarom is PSV wint in de reguliere speeltijd en COdy Gakpo spoort een prima weddenschap met een mooie quotering van 2.12! Vergeet ook zeker de Jack’s welkomstbonus niet waarmee je als nieuwe speler een free bet tot € 50,00 krijgt! Die bonus pak je via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.