Ajax op zoek naar eerherstel in Napels

Jeroen van den Berg
11.10.2022

Na de 1-6 nederlaag in de Johan Cruijff Arena vorige week dinsdag, heeft Ajax het nodige recht te zetten. Het doel van de Amsterdammers is nog altijd overwinteren in de Champions League en daar is een overwinning voor nodig. Wat zijn de kansen van Ajax tegen Napoli?

Is Napoli echt onverslaanbaar?

Napoli is koploper in groep A van de Champions League na drie overwinningen uit drie wedstrijden. Na een overwinning op Liverpool en Rangers was vorige week Ajax in de beurt. Napoli kwam weliswaar op achterstand in de Johan Cruijff Arena, maar daarna kwam de doelpuntenmachine van Napoli op gang. Na 90 minuten stond het 1-6 en wonnen de Napolitanen dus opnieuw in de Champions League. Het aantal wedstrijden dat Napoli niet meer verloren heeft, neemt maar in lengte toe. De laatste keer dat Napoli verloor was namelijk in april van dit jaar. Dat houdt in dat de ploeg van Luciano Spalletti dit seizoen nog niet verloren heeft.

Napoli heeft met Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen, Matteo Politano en Piotr Zielinski een aantal sterkhouders. Deze vier spelers zijn samen al bij 20 doelpunten betrokken dit seizoen. De meeste aandacht gaat uit naar Khvicha Kvaratskheliya die in Amsterdam niet tot scoren kwam, maar wel zijn kwaliteiten toonde. Door de score in Amsterdam lijkt Napoli natuurlijk opnieuw favoriet te zijn bij de beste bookmakers Nederland.

Ajax moet winnen van Napoli

Het lijkt na vorige week bijna onmogelijk om Napoli te verslaan, maar Ajax heeft eigenlijk alleen maar baat bij een overwinning. Ajax staat op twee achtereenvolgende nederlagen in de Champions League en lijkt na een nederlaag in Napels alleen nog maar te kunnen dromen van Champions League overwintering. De Amsterdammers hebben alleen Rangers FC onder zich staan in Groep A en staan op drie punten achterstand van nummer twee Liverpool.

Alfred Schreuder moet het doen zonder Dusan Tadic op woensdag. De aanvoerder pakte in Amsterdam een directe rode kaart tegen Napoli en ontbreekt dus. Het enige lichtpunt bij Ajax in de Champions League is Mohammed Kudus die in alle drie de Champions League wedstrijden trefzeker was. Hoe Schreuder gaat beginnen nu Tadic ontbreekt bij Ajax is nog even de vraag, maar dat Kudus in de basis zal beginnen lijkt een zekerheid. Wat echter niet zeker is, is hoe Ajax uit deze wedstrijd zal komen. Gaat het ze lukken om Napoli in eigen huis te verslaan of in ieder geval gelijk te spelen?

Napoli favoriet tegen Ajax Champions League

© Betcity – 12/10/2022 – quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Ajax heeft weinig kans volgens de bookmakers

Normaliter is Ajax altijd goed voor een favorietenrol bij de bookmakers in de Champions League. Na de 1-6 nederlaag tegen Napoli lijkt daar echter weinig sprake van. Thuisploeg Napoli heeft verreweg de beste papieren voor een overwinning. Bij Betcity zie je dat terug aan de quotering van 5.50 voor winst van Ajax en 1.60 als Napoli wint. Dat is natuurlijk een flink verschil. Zelfs een gelijkspel levert nog 4.70 op. Ben je overtuigd dat Ajax wint? Vergeet dan de Betcity bonus niet! Daarmee pak je namelijk maar liefst 100x je inzet als de Amsterdammers winnen!

Weddenschap Odd
Napoli wint 1.60
Gelijkspel 4.70
Ajax wint 5.50
Ajax wint met odds boost 100.00

Overzicht odds Napoli – Ajax 11-10-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedtip bij Napoli – Ajax

Ajax draait de laatste weken echt een stuk minder en had het ook dit weekend weer lastig tegen Volendam. Daarom gaan we er toch wel van uit dat Napoli wint. Wel denken we dat beide teams scoren en dat er in totaal meer dan 2,5 goals vallen. Bij de laatste drie wedstrijden van beide ploegen was dat namelijk het geval. De totale quotering die je bij deze drievoudige weddenschap krijgt is 2.70 en dat is zeker gezien de hoge kans dat het uitkomt zeer interessant. Andere bookmakers bonussen bekijken ga dan naar onze pagina.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.