Pak 50x je inleg als PSV thuis wint van Rangers FC

Jeroen van den Berg
23.08.2022

Is PSV naast Ajax de tweede Nederlandse ploeg die uitkomt in de Champions League dit seizoen? Dat wordt op woensdag bekend als PSV in eigen huis tegen Rangers FC speelt. PSV is favoriet bij de bookmakers maar hoeveel levert winst van PSV eigenlijk op?

PSV moet winnen om de Champions League te halen

Het werd vorige week in Glasgow 2-2 en daarom moet PSV vanavond winnen. Er staat een hoop op het spel want deelname aan het Kampioenenbal aangezien deelname alleen al ruim 40 miljoen euro oplevert. Daarbij komt natuurlijk toch ook de eer om op het hoogste podium uit te komen en de Eindhovense supporters te laten genieten van Champions League voetbal. Oefenmeester Ruud van Nistelrooij weet wat het is om op het hoogste niveau uit te komen en zal dat als coach ongetwijfeld ook willen meemaken, Veel van zijn spelers hebben echter nog niet in de Champions League gespeeld en daar ligt de uitdaging. PSV kwam dit weekend niet in actie en kon zo krachten sparen voor dit cruciale duel in eigen huis.

Wel moet Ruud van Nistelrooij doen zonder Noni Madueke, Carlos Vinicius, Mauro Junior, Olivier Boscagli en Yorbe Vertessen doen. Toch heeft heel Eindhoven vertrouwen in een goede afloop. Ook bij de betting sites Nederland denkt men dat PSV wint en zich zo kwalificeert voor de Champions League groepsronde. Zit er een overwinning in voor PSV? Dan krijg je maar liefst vijftig keer je inzet!

Rangers FC put hoop uit gelijkspel met PSV

Vorige week kwam Rangers in eigen huis eerst op achterstand maar kwamen ze uiteindelijk op voorsprong voordat de wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Vorig jaar wist Rangers natuurlijk de Europa League finale te bereiken en verraste zo vriend en vijand. De kansen dat dit opnieuw, maar dan in de Champions League gaat gebeuren zijn natuurlijk een stuk kleiner. Ondanks een matige generale repetitie dit weekend weet Giovanni van Bronckhorst dat zijn mannen PSV kunnen verrassen. Dat deden ze vorig jaar ook al tegen Borussia Dortmund en Rangers hoopt op net zo’n stunt als underdog tegen PSV. Rangers is in zeven onderlinge wedstrijden de sterkste van de twee ploegen. PSV wist namelijk maar een keer te winnen terwijl Rangers drie keer wonnen en het drie keer gelijk werd. De gevaarlijke man bij Rangers is Antonio Čolak die vorige week ook al trefzeker was. Daarmee heeft Rangers in ieder geval een troef in handen. Laten we snel kijken hoe je de mooie Betcity bonus bij deze wedstrijd kunt pakken en wat de overige odds zijn..

PSV favoriet tegen Rangers thuis

© Betcity – 23/08/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

50x je inzet winnen als PSV wint van Rangers FC

Met de Nederlandse bookmaker bonus van Betcity pak je nu als nieuwe speler 50x je inzet als PSV wint vanavond. Direct na het registreren via onderstaande knop kun je van deze odds boost gebruik maken. PSV is favoriet bij de bookmakers en voor winst van PSV krijg je dan ook 1.80.. Een overwinning van Rangers staat op 4.15 en dat geeft het verschil tussen beide teams dus wel aan. Ook een gelijkspel levert je nog een hoop op. Daar krijg je namelijk 4.10 voor. Door op de knop hieronder te klikken kom je direct bij Betcity uit waar je dus deze mooie odds en bonus kunt pakken!

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.