Winnen PSV en Ajax in de KNVB Beker vanavond? 

Jeroen van den Berg
20.01.2022

Zowel PSV als Ajax hebben een relatief makkelijke tegenstander vanavond. Bij Jack’s daarom hebben ze daarom de odds bij een aantal weddenschappen verhoogd zodat het wedden toch interessant blijft.

PSV speelt thuis tegen Telstar

PSV neemt het vanavond in eigen huis op tegen Telstar. De kwartfinale is het doel, maar Roger Schmidt zal toch ook rekening houden met de kraker in de Eredivisie tegen Ajax. Hoewel de match tegen Telstar daarom lijkt op een midweekse oefenwedstrijd, maar toch staat de kwartfinale op het spel en is PSV het aan zijn stand verplicht om te winnen van Telstar. Daarom zal Schmidt waarschijnlijk niet alleen maar reservespelers oproepen, maar toch ook wat sterkhouders opstellen. 

Telstar staat in de Keuken Kampioen Divisie op de dertiende plek en speelde op 17 december gelijk tegen Jong PSV. Twee maanden daarvoor versloeg Telstar Jong PSV en dus is Roger Schmidt gewaarschuwd. Zonder speciale odds van de beste bookmakers pak je met een 1×2 weddenschap nu 1.06 voor winst van PSV. Voor een overwinning van SC Telstar staan de odds op 29.00. Een gelijkspel zorgt er niet alleen voor dat er verlengd wordt, maar levert je op twaalf keer je inzet op. Even verderop vind je de speciale weddenschap met verhoogde odds.

Wedden op Ajax  – Excelsior Maassluis 

Ajax neemt het op tegen de amateurs van Excelsior Maassluis en lijken zich, wat betreft de Nederlandse bookmakers absoluut geen zorgen te hoeven maken. De kansen dat Ajax verliest zijn zo klein dat je niet eens kunt inzetten op een overwinning van de Amsterdammers. Dat komt niet vaak voor. Een gelijkspel staat al op 29 keer je inzet en voor winst van Excelsior Maassluis staat 36 keer je inzetten. Wedden op deze wedstrijd lijkt dus alleen te zijn weggelegd voor de waaghalzen. Gelukkig is er dus nog een speciale weddenschap waarbij je wel kunt inzetten op winst van Ajax. Die zie je hieronder.

Wedden op Ajax en PSV in de KNVB Beker

© Jack’s -20/01/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Jack’s Special bij deze twee bekerwedstrijden

De wedstrijd tussen PSV en Telstar en die tussen Ajax en Excelsior Maassluis zijn de laatste twee wedstrijden voor de kwartfinales plaats zullen vinden. De rest van de wedstrijden vonden al eerder deze week plaats en daarom wordt er direct na de wedstrijd van Ajax geloot voor de volgende ronde. Bij Jack’s Casino waar je natuurlijk de Jack’s review van kunt lezen, is er een mooi weddenschap bij deze wedstrijd. Het lijkt er namelijk wel op dat zowel Ajax als PSV gaan winnen. Doen ze dit allebei met vier doelpunten verschil dan krijg je 4.75 keer je inzet. Klinkt goed toch? Via de onderstaande link kom je direct bij Jack’s terecht.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.