Verhoogde odds bij Brentford – Manchester United op woensdag.

Jeroen van den Berg
18.01.2022

Manchester United hoopt weer aan te kunnen sluiten bij de top vijf nadat het twee wedstrijden op rij niet won in de Premier League. Tegen Brentford zouden ze toch drie punten moeten kunnen pakken.

Brentford op een knappe veertiende plaats

Bij aanvang van het seizoen leek Brentford al gelijk een degradatiekandidaat. Niets lijkt echter minder waar. De ploeg staat veertiende en hoewel ze de laatste twee wedstrijden al niet meer wisten te winnen, is er nog altijd een flink verschil met de ploegen in de gevarenzone. The Bees staan op vijf overwinningen dit seizoen men verloren van Southampton en Liverpool. Wat daarbij wel opvalt is dat in die twee wedstrijden ze maar liefst zeven goals tegen kregen en slechts één keer zelf het net wisten te vinden.

Het is wel alweer even geleden dat Brentford het grote Manchester United wist te verslaan. Dat was namelijk in 1938. De laatste keer dat Brentford en Manchester United elkaar tegenkwamen was in 1948 en toen werd het een 0-0 gelijkspel. De ploeg van Thomas Frank zal vol aan de bak moeten tegen United. Hebben ze volgens de beste bookmakers een kans om thuis van ManU te winnen?

United niet tevreden met de zevende plek

Afgelopen zaterdag kwam Manchester United niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Aston Villa. Na 20 wedstrijden staat United op 32 punten en dat houdt in dat ze op de zevende plek staan. Wat ook opvalt is dat slechts vier van de tien wedstrijden op verplaatsing werd gewonnen. Sinds het ontslag van Solskjaer zijn ze echter ongeslagen in uitwedstrijden. West Ham staat vierde met vijf punten voorsprong om Manchester United. Echter is daar ook nog Tottenham Spurs dat op 33 punten staat met twee wedstrijden minder en Arsenal dat op drie punten voorsprong staat. Opschuiven naar de top vier zal dus niet lukken met één wedstrijd. 

Bij United missen in ieder geval Eric Bailly en Paul Pogba maar Cristiano Ronaldo lijkt wel de basis weer te halen. Ook Marcus Rashford, Luke SHaw en Scott Mctominay zijn weer beschikbaar. Interim-coach Ralf Rangnick beschikt dus weer over een volle selectie en zou toch in staat moeten zijn Brentford te verslaan, Laten we kijken naar de quoteringen bij de bookmakers.

Jack's Casino odds bij Brentford - Manchester United

© Jack’s -18/01/2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Hogere quoteringen bij Brentford  – Manchester United

We hebben mooie odds gevonden bij Jack’s. Daar bieden ze namelijk verhoogde quoteringen aan voor een overwinning van Brentford, of een gelijkspel. Als je wedt op “thuisspelende team wint of speelt gelijk” krijg je 2.30. Bovendien kan je er ook wedden met iDEAL.

De reguliere 1×2 weddenschap is ook interessant. Hier krijg je namelijk 4.70 keer je inzet voor een overwinning van Brentford en 1.83 voor winst van United. Een gelijkspel levert 3.70 op. Die zijn een stuk hoger dan de special met verhoogde noteringen, maar daar heb je wel een dubbele kans. Jack’s heeft wel vaker van zulke promoties. Je leest er alles over in onze Jack’s review.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.