Wedden op PSV – Sevilla met Jack’s 100x inzet Winst Boost!

Jeroen van den Berg
22.02.2023

Komende donderdag spelen PSV en Sevilla tegen elkaar in de Europa League. Jack’s heeft een geweldige bonus waarbij je maar liefst 100x je inzet kunt winnen! Hier leggen we uit hoe deze promotie werkt van deze beste bookmaker.

Jacks Odds Boost PSV Sevilla

Zo pak je 100x je inzet met de Odds Boost PSV – Sevilla

Bij wedden op PSV – Sevilla kun je € 100 winnen. Dat doe je door te wedden op dat PSV gaat scoren in eigen huis komende donderdag. Ten eerste dien je een account aan te maken bij Jack’s. Door dat te doen krijg je een Jack’s odds boost van maximaal 100x bij de wedstrijd tussen PSV en Sevilla in de Europa League op donderdag. Na het aanmelden, kun je gelijk je bonus claimen. Vervolgens stort je € 100 of meer en krijg je direct de odds boost van 100x. Bij een storting van minimaal € 20,00 krijg je een odds boost van 50x. Met deze odds boost kun je maximaal €1,00 inzetten op een dubbele kans weddenschap bij PSV – Sevilla.

Claim hier de Jacks Odds Boost!

Scoort PSV een goal in de wedstrijd tegen Sevilla? Dan pak je 50x je inzet als je minder hebt gestort dan € 100x of 50x als je minder dan dit bedrag hebt gestort. De winst uit je odds boost is direct vrij opneembaar nadat je jouw storting minimaal één keer hebt ingezet. Juist omdat PSV zo nodig een goal nodig heeft na afgelopen wedstrijd waar ze er zelf 3 om de oren kregen van Sevilla is het ideaal weddenschap succesvol af te ronden, is deze Jack’s welkomstbonus ideaal om binnen te koppen.

Voorwaarden bij deze Jack’s bonus

Zoals bij alle online wedden Nederland sites is deze bonus alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar of ouder. Er zitten ook nog wel andere voorwaarden aan deze bonus, maar niets om je zorgen te maken. Deze promotie is alleen voor nieuwe spelers. Bij een storting van € 100 of meer krijg je een odds boost van 100x. Een storting tussen de € 20,00 en € 99,99 geeft je een 50x odds boost.

De odds boost kun je niet gebruiken in combinatie met andere bonussen of specials. Je hebt nog tot 18 februari 2023 20.30 uur om de bonus te pakken. Verder kun je per speler een keer de odds boost pakken en mag je maximaal € 1,00 inzetten. Uitbetalen van je winst kan nadat je jouw eerste storting één keer hebt ingezet. Tenslotte kun je deze odds boost alleen inzetten bij de weddenschap Dubbele kans 1/2 bij de wedstrijd PSV – Sevilla.

Jacks Welkomstbonus 5 freebets

Of pak de welkomstbonus met 5 freebets

In plaats van de odds boost kun je ook kiezen voor gratis wedden op PSV – Sevilla. Dat doe je met een andere welkomstbonus. Via de link hierboven kun je je gelijk aanmelden en zo een van deze bonussen claimen. De gratis wedden bonus houdt in dat je vijf freebets ontvangt van een tientje per stuk. Behalve deze gratis weddenschappen krijg je ook een extra free bet en zelfs een odds boost! Aanmelden doe je door op de afbeelding hierboven te klikken.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.