Wedden op Arsenal – Manchester City – Odds met Bet365 25% Winst Boost!

Jeroen van den Berg
15.02.2023

#Ad De mooiste wedstrijd van de avond is misschien wel die tussen Arsenal en Manchester City in de Premier League. De koploper tegen de nummer twee, daar horen natuurlijk goede ods en bonussen bij!

Pak een winst boost van 25% bij je Bet Builder

Bet Builders laten je meerdere weddenschappen van dezelfde wedstrijd combineren tot één gezamelijke quotering. Doe je dit bij de Bet365 App, dan krijg je bij de wedstrijd tussen Arsenal en Manchester City 25% extra met een mooie winst boost. Door dus verschillende bets bij Arsenal – Manchester City te combineren kun je 25% extra winst verdienen. Het grote voordeel is dat je niet te maken hebt met rondspeelvoorwaarden. Wat je extra ontvangt komt dus direct in je account te staan en kun je gebruiken om te wedden op andere wedstrijden, of zelfs uitbetalen.

Behalve deze bet builder winst boost, zijn er nog wel meer redenen om bij Bet365 te wedden op Arsenal – Manchester United. De odds zijn namelijk meer dan de moeite waard, ook zonder boost. We gaan zo over de kansen van beide teams en zullen daarbij natuurlijk ook de quoteringen bespreken. Daarnaast zijn er ook goede bet boosts te vinden bij speciale gebeurtenissen.

Bet Boosts Arsenal - Manchester CIty

Wedstrijd om het kampioenschap

Arsenal stijgt dit seizoen boven zichzelf uit en het ziet er naar uit dat het lange wachten eindelijk beloond wordt voor de Gunners. Na jaren zonder echte kampioensambities zou het dit seizoen wel eens kunnen gebeuren. Arsenal floreert momenteel onder Mikel Arteta. Het verschil tussen beide ploegen is drie punten. Daar moet echter wel bij opgemerkt worden dat City een wedstrijd meer heeft gespeeld dan Arsenal. Als de Gunners vanavond winnen van City kan het verschil dus oplopen naar 6 en fictief zelfs 9 punten.

Toch wist Arsenal de laatste twee wedstrijden niet te winnen. Ook in de FA Cup verloor Arsenal van Manchester City. Ze zijn dus momenteel niet in de vorm zoals ze lange tijd verkeerden. Toch is ook Manchester City ook niet in de allerbeste vorm. Ze wonnen wel van Aston Villa afgelopen weekend, maar verloren daarvoor van Spurs. Dat was de tweede nederlaag in vijf wedstrijden. Met zoveel op het spel, zullen beide teams vol voor de overwinning willen gaan. Hieronder zie je de meest interessante beste quoteringen bij deze wedstrijd.

Manchester City - Arsenal odds

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

De vorm van de laatste weken is duidelijk een belangrijke factor bij het bepalen van de favoriet bij de sports betting Nederland sites. Dat zie je terug aan de odd voor een overwinning van Manchester City. Die is namelijk wat lager dan die van een overwinning van Arsenal. Winst van de thuisploeg Arsenal staat op 2.90 en voor een overwinning van City krijg je 2.45. Met een gelijkspel zullen beide teams geen genoegen nemen. Hier krijg je wel 3.40 voor.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.